Poradna duly
Jana Čurdová
@marvcel ha, koukám, že v Květnu jsi taky
Já už se na druhý mimčo těším, Onďa (2,5) je opravdu divoch, snad ho to trošku zklidní, sousedi pod náma se můžou uklepat na strop, ale jim zase stačí, aby se po bytě projel na motorce…
@iiiveta : Ivet u nás to bylo tak, že muž chtěl k porodu sám, do ničeho jsem ho nenutila, jen jsem mu rekla, že bych si ho tam prala!
Holky zacinam 16tt…myslite, ze uz je mozne, abych citila pohyby? Cekam 2.ditko
@ErikaRIKY v 16tt je to už možný
já je cítila v prvním těhu ve 14tt ![]()
Taky se těším, až miminko ucítím, ale je ještě brzo, minule jsem něco cítila až v 18tt, a to jsem celkem hubeňour, ale to možná taky není důležitý
![]()
Dneska jdu k doktorovi už se moc těším
jen musím jít s malou tak jsem zvědavá jak to zvládne jestli mi tam nebudu plakat ![]()
@sxaxnxdxrxa Ať ti to dobře doapdne
Moje dr. má v čekárně dětský koutek a před vlastní ordinací sedí 2 sestry a s bednou hraček mi malýho vždycky hlídají, ale po půl minutě už klepe na dveře, mamíííííí
@iiiveta malá se bojí být s někým cizím takže by mi ji nemohli ani pohlídat
tak uvidíme jak to zvládne ![]()
@sxaxnxdxrxa hmm, máme to podobný, Onďa je sice s cizíma tetama, ale jen dokud na mně vidí, já nesmím být za zavřenýma dveřma. Ale nechci aby byl při vyšetření, už má rozum a moje dr. nemá vyšetřovací lehátko, ale jenom křeslo…
Čauky holky. Kamarádka mi teď říkala, že od určitého týdne těhotenství se nesmí už hubnout, nebo budu muset do nemocnice. Já jsem teď ve 14. týdnu a zatím ksem jen zhubla 4 kg. Víte o tom něco?
@iiiveta tak malá byla nakonec hodná chvilkami se ji to už nelíbilo, ale zvládla to termín mám toho 26.1 a UTZ 11+4tt