Poradna duly
Jana Čurdová
@iiiveta do veveří v Brně? já jsem objednaná po 12tt a těším se hrozně poprvé mě tam doktor neposlal tak to bude pro mě premiéra ![]()
@sxaxnxdxrxa já už mám koupený těhu rifle, sice hubnu, ale bříško se mi už nafukuje… aspoň mám ten pocit, že mi na něm všechno vadí. Na screening jdu taky 17.7. ![]()
No, to je možný, mám tam být na 8:00, budeme tam teda celá rodinka, manžel i syn Onďa, je mu 2,5 a přemýšlím, jak ho na mové mimčo začít třeba i pomalu zvykat
Já v Brně byla na škole, tak to tam trochu znám ![]()
@sxaxnxdxrxa u nás už je taťka zvědavej (fotky z utz nejsou to pravé jako vidět mimi naživo
) a Ondˇovi taky chceme ukázat co tam v bříšku máme
Navíc to mám do Brna přes 20 km, tak je to autem pohodlnější…
No, já žiju v Německu a tady asi těhotenskou průkazku dávaj hned, nevím. Jo, krev mi brala sestřička hned na první prohlídce a dělali testy na AIDS, chlamidie a toxoplasma. Na druhý dělala rakovinu. My by jsme si přáli chlapečka, Alexe, ale já mám pocit, že to bude Eliška ![]()
@iiiveta tak to já musím vlakem mám to přes 63km ![]()
tak to ano aspoň bude mít zážitek že tam má třeba brášku ![]()
@Alexiss.88 já mám už jednu holčičku, ale kdyby byla druhá tak by mi to ani nevadilo
![]()
@iiiveta taky půjdu malou uspat ať mám chvilku pro sebe ![]()
Máte někdo vysoký tlak? Já měla minule 130/80 doktorka mi řekla, že mám radši zůstat doma v těch parnech.. Teď je počasí lepší, tak nevím, jestli ho ještě mám.
@sxaxnxdxrxa to já bych si o malililinko víc přála holčičku, ale zase máme všechny věci po klukovi a dva bráškové to by bylo taky bezva, tak mi je to vlastně jedno, ale při minulém těhu jsme si nechali překvapení, teď si necháme pohlaví miminka říct, teda tipnout, stejně se vždycky netrefí ani doktoři
![]()
@Alexiss.88 130/80 je přece úplne ok, ne? Já mám 90/70 a jak se blíží déšť a venku klesá tlak, tak bych mohla celý den prospat ![]()