Poradna duly
Jana Čurdová
@Alexiss.88 na jaře jsem v nemocnici ležela na g s jednou maminkou, která skončila kvůli hubnutí v nemocnici, byla ve 4. měsíci, pořád zvracela a jednou už od mísy prostě nevstala, muž ji musel odvézt do nemocnice, tam jen ležela, každý ráno před tím, než vylezla z poslete si dala pár lžiček medu a tak po týdnu ji pustili, sice nepřibrala, ale už mohla fungovat a nezvracela. Seš na tom taky tak špatně?
@sxaxnxdxrxa Tak malá už bude velká sestřička, super, že to zvládla! Máš obrázek? Jdu zítra, to budu podle minulého utz 12+1, tak jsem zvědavá ![]()
@iiiveta tak to ne, už mi je dobře.. A zvracela jsem párkrát.
@iiiveta ne nemám ani mě to nenapadlo, ale příště nezapomenu ![]()
@Alexiss.88 moje ségra rodí na začátku září, nejdřív taky 4 kila dolů a teď už je má zpět + 7 kilo navíc:-) Jen dr. jí říkal, že by mněla přibrat víc, že je mimčo trošku menší, ale v pořádku
Tak si raději zavolej dr., jestli máš pochybnosti, za to nic nedáš ![]()
@sxaxnxdxrxa píše:
@iiiveta ne nemám ani mě to nenapadlo, ale příště nezapomenu
A co už bylo vidět?
@sxaxnxdxrxa já mám TP 25.1.,tak to máme skoro stejný. Jinak já taky vždycky s sebou beru malýho, má 4 roky a je úplně v pohodě. Teď jsou prázdniny, tak hlídal ten nejstarší, ale od září bude chodit zase se mnou ![]()
@Alexiss.88 já tedy u prvního nabrala celkově 7 kg a teď mám nahoře 3kg a zrovna mě šla změřit tlak i jsem ho měla zvýšený
jsem z toho byla v šoku ![]()
@marvcel no ona má právě 1,5 tak se ji nedá moc vysvětlit že ji doktor nic dělat nebude ona se mě stále drží jak klíšťátko ![]()
@iiiveta celý malý buráček
ale strašně se hýbal že jsme jen hleděli kde je co
![]()
@sxaxnxdxrxa to je malá, můj Petřík taky za nikým cizím nejde, tak mě vždycky drží za ruku, ale už chápe, že mu nikdo nic dělat nebude
@sxaxnxdxrxa píše:
@Alexiss.88 já tedy u prvního nabrala celkově 7 kg a teď mám nahoře 3kg a zrovna mě šla změřit tlak i jsem ho měla zvýšenýjsem z toho byla v šoku
třeba to byly jenom nervy, jak to zvládne malá…
já minule nabrala 17 kilo, teď mám zatím 1 kilo nahoře, bydlíme ve 4. patře bez výtahu, já to vysportuju, ať naberu cokoliv ![]()
@iiiveta já vždycky nabrala do 10 kil a to bohatě stačí, teď mám pořád stejně, ale to doženu
@marvcel pravda je, že jsem minule přišla z práce, uvařila kakajíčko, vzala nějaké dobroty, sedla na postel a louskala nějakou knížku, to se mi tentokrát určitě nepodaří, syn je pěknej divoch, sednu si jen když spí - třeba teď ![]()
@iiiveta u prvního jsem taky víc odpočívala, teď už to tak nejde