Poradna duly
Jana Čurdová
@marvcel to máš ZLATOU pravdu
Taky ti přijde, že to první těhu utíkalo nějak pomaleji? Že to teď strašně letí?
@iiiveta v prvním těhu jsem se hrozně nudila a přečetla snad milion knížek, teď to valí týden po týdnu, nestačím se divit a to jsou teď prázdniny, tak máme volněji, od září to povalí ještě rychleji
@marvcel Přesně, v září nám začíná školka, potom Mikuláš, Vánoce a hurá do porodnice, to bude fofr ![]()
@marvcel ani nepovídej, to naše je „vymodlený“. Dneska byla kontrola, ale bez utz, tak nevím, jak máme velký to naše malý
![]()
Hele, taky se už nevejdeš do normálních riflí? Já sice přibrala necelý kilo, ale už jsem oblíkla těhu ![]()
@iiiveta zatím se do nich vejdu, ale raděj nosím šatky nebo sukni
@Alexiss.88 nee, není to skoro vidět (asi jako po pořádném obědě a nijak se nesnažím to zatahovat), ale mám všechny rifle dost nízký, zrovna tam se to bříško zvedá, tak třeba v autě je to nepohodlný. Ale je pravda @marvcel že sukně to jistí ![]()
@iiiveta píše:
třeba to byly jenom nervy, jak to zvládne malá…já minule nabrala 17 kilo, teď mám zatím 1 kilo nahoře, bydlíme ve 4. patře bez výtahu, já to vysportuju, ať naberu cokoliv
My taky bydlíme ve čtvrtým bez výtahu a to min. 6× denně musím se psem a ještě ho nosit nahoru, dolu.
No já jsem si dala včera rifle a bylo mi to nepříjemný měla jsem pocit že se musím zatahovat
a podle jejich váhy u doktora mám 2,5kg nahoře asi jim to špatně váží
![]()
@Alexiss.88 Pane jo, mně stačí vyběhnout 2y denně se snyem ven ale už ho teda nenosím, má školu, od roku a půl to vyšlápne sám
Teď mu to i vysvětlím, že maminka má v bříšku miminko, tak mi naopak on pomáhá (tahá mě za ruku „mamííí pojď, pomůžu“) ![]()
@iiiveta Džíny jsem už dlouho neměla na sobě, tak nevím, ale na mě nejde nic vidět. Zatím mám 4 kg doke..
@iiiveta tak já mám přímo zakázaný cokoliv zvedat a tahat, jak něco podělám, tak hned špiním, takže nic
@iiiveta my máme tříměsíčního jezevčíka. Je ještě malej a jezevčíci nesmí chodit do schodů a ze schodů..