Ledňáčci 2014 :)

• Fotoalbum (39)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9133
8.7.13 22:09

@Alexiss.88 Honzík,Kristýnka a Petřík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
8.7.13 22:15

A čtvrté jméno už máš vymyšlené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
8.7.13 23:03

@Alexiss.88 ..ja se na druhy porod moooc tesim :) jsem jinak normalni :D Ten prvni jsem mela rychlej a krasnej! Tak doufam, ze i ten druhy bude takovy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
8.7.13 23:04

@marvcel : Jasne, ze muzes! :) vitej…kdy mas termin??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
8.7.13 23:09

Tak jsem si myslela, jak uz mi ta svinucha nevolnost odesla…Dnes cely den super, zadna unava, zadne navaly, dokonce i chut k jidlu byla! :) noooo a vecer jsem zblajzla 2 broskve a po 2 hodkach jsem se opet zdravila se zachodovou misou :( holky ja snad nebudu mit klid :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1734
9.7.13 11:03

@ErikaRIKY Ahoj, jak dlouho trvá rychlej porod? Já nemůžu srovnávat, syn byl koncem pánevním a skoro 4kg, tak jsem rodila císařem a už NECHCI! Byla to taky rychlovka, bez komplik. ale 3 týdny se nedalo pořádně chodit ani zvedat malýho… Navíc ta jizva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1734
9.7.13 11:05
@ErikaRIKY píše:
Tak jsem si myslela, jak uz mi ta svinucha nevolnost odesla…Dnes cely den super, zadna unava, zadne navaly, dokonce i chut k jidlu byla! :) noooo a vecer jsem zblajzla 2 broskve a po 2 hodkach jsem se opet zdravila se zachodovou misou :( holky ja snad nebudu mit klid :poblion:

Heele a jak to máte doma s krevníma skupinama? Moje kamarádka měla rh- a ten její + nebo obráceně, abych nekecala, to její mimčo podědilo skupinu (rh) po taťkovi a bylo vymalováno, ta chudák strávila na wc celé tehu… Nechci ale strašit!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
9.7.13 18:40

@iiiveta : rychly porod trva tak, ze odejdu v 18:30 na sal a v 19:20 byl Tomas venku :) fakt parada..bolesti jsem mela snesitelne a byly asi od 16:00..slo mi to vse jen do zad. Clovece ja ti ani nevim jak je to u nas se skupinama :D ja mam teda AB+,ale jak je na tom muz tak to nevim :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1734
9.7.13 18:47

@ErikaRIKY Tak to je paráda, taky bych ráda rodila normálně, snad to vyjde a mimčo si zase nebude sedět jako paša :-) Hlavně, že jste to stihli do porodnice! Byl muž přitom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
9.7.13 18:49

@iiiveta : Pribehl na posledni chvilku, kdyz uz lezla ven hlavicka. Poslala jsem ho totiz domu, protoze me furt strasiki, ze porodim az po pulnoci.No a ono prdlajz :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
9.7.13 19:34

@Alexiss.88 4.jméno netuším, teda na holčičku jj a to Kateřina, ale na kluka vůbec nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
9.7.13 19:35

@ErikaRIKY TP mám 25.1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
9.7.13 19:45

Se bude jmenovat jako já :) Můj brácha je Jakub, tak se může jmenovat Kubík:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1734
9.7.13 20:02

@ErikaRIKY Já měla manžela u porodu taky, při epidurálu mohl být se mnou na sále, ale rozhodl se na poslední chvíli, dlouho nevěděl, jestli se mu tam chce, jak to bylo u vás?
@marvcel 4. mimčo, to je paráda, taky bych chtěla velkou rodinu (v mých představách 3 děti), kamarádka má takovou „školku“, 4 špuntíky po cca 1,5 roce. Říkala, že nejvíc práce bylo s prvním, pak už se nějak vychovávaly sami, je to tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
9.7.13 20:05

@iiiveta jojo,přesně tak, jsou to velcí pomocníci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie