Ledňáčci 2014 :)

• Fotoalbum (39)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1734
15.7.13 07:42

@marvcel To je paráda, máš je krásně vychovaný, že nechají maminku chvilku v klidu :-)Ale úspěch, včera jsem neměla to kafe a možná to bylo se spaním o trošku lepší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
15.7.13 13:31

@iiiveta nevím,jestli je mám krásně vychovaný, ale jsou prostě hodní a moje zlatíčka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
15.7.13 14:04

Čauky holky, dneska jsem byla u doktorky. Miminko je zdravý, ale mě z poslední cytologie zjistili streptokoka, kondelomata a houby. Antibiotika mi může dát až po porodu, tak teď mě bude sledovat. Pak mi dělala ultrazvuk a viděla, že krvácím. Napsala mi magnesium. Pak se jí taky nelíbilo, že jsem zhubla 4 kg.. Prý teď už nesmím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1734
15.7.13 14:25

@marvcel To máš opravdu zlatíčka:-) Občas vidím některý děti, jak už na písku mají rodiče na háku, neposlouchají, rodiče se chvilku snaží a pak mávnou rukou aby byl klid… :nevim:

@Alexiss.88 teda, to nebyla moc pozitivní kontrola, hlavně, že miminko je v pořádku! Drž se! Nakup si nějaký dobroty, co máš ráda a ony ty kila půjdou nahoru :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
15.7.13 16:44

@Alexiss.88 a ještě krvácíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
15.7.13 16:50

@marvcel já krvácím ve vnitř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
15.7.13 16:54

@Alexiss.88 aha a řekla ti, že máš mít nějakej klidovej režim nebo něco tak? Kdy jdeš na kontrolu? Promiň, že se tak hloupě ptám, ale asi by mě to hrozně zarazilo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
15.7.13 16:56

@marvcel no, napsala mi jen magnesium. Víc nic. Na ty ostatní záněty a streptokoka mi nic dát nemůže, protože to jsou antibiotika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
15.7.13 17:01

@Alexiss.88 aha,tak hlavně, že miminko bylo v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1734
16.7.13 12:49
@Alexiss.88 píše:
@marvcel já krvácím ve vnitř.

Ahoj, jak ti je? Já vždycky myslela, že když bude nějaké krvácení uvnitř, tak se to projeví, jako že to zakrvácí ven, víš jak to myslím, toto je teda záludný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1734
16.7.13 12:51

@sxaxnxdxrxa zítra bude den D, už se taky těšíš? Mám trochu strach, aby to bylo v pořádku, snad to vyjde…10× zaklepat :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
18.7.13 10:50

Tak už začínám 5.měsíc :) Letí to jako blazen…Ted jsem zacala často chodit čůrat, nejhorší to je večer, to jdu třeba za hodinu 6× :/ Hruuuza :D Jinak jsem už pomalilinku začala koukat po kočárkách a zatím je pro mě vítěz Espiro GTX nebo Atlantic :)Hrozně se mi líbí sportovní verze a i cena je krasna.Ten sportak je take pro mě důležitý, protože nebudu kupovat trojkombinaci, abych pak za pul roku kupovala sportovní kočarek, protože u té trojkombinace ta sportovní verze vypadá ošklivě. Jak jste na tom vy těhulky? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1734
18.7.13 13:19

@ErikaRIKY Nechci radit, ale nám se sportovní verze kočárku moc neosvědčila (měli jsme Dorjan Prestige), byla super, polohovací a jánevímcoještě, ale bylo to těžký, malej už vážil pár kilo a páč bydlíme v kopcovatým městě, tak jsme dost rychle kupovali obyčejný golfáč, nechtělo se nám tahat s tím těžkým podvozkem. Příště bych si vzala jen hlubokej a golfky zvlášť, ale to nemusím řešit, hahaha, máme ten z minula :-)

@Alexiss.88 Jak je?

@sxaxnxdxrxa Jaké to bylo včera? My se těšíme na úplně zdravou princeznu (13+3), tady posílám fotku:-) Konečně jsme to i oznámili rodičům :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
18.7.13 15:28

@iiiveta čauky Ivet, ty taky krvácíš? A co ti na to dali? Mě magnesium. Teď mě občas píchne dole v podbříšku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
18.7.13 15:30

@marvcel nebo ty, Marcel, krvácíš? Teď nechápu, kdo to psal :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí