Poradna duly
Jana Čurdová
@marvcel To je paráda, máš je krásně vychovaný, že nechají maminku chvilku v klidu
Ale úspěch, včera jsem neměla to kafe a možná to bylo se spaním o trošku lepší ![]()
@iiiveta nevím,jestli je mám krásně vychovaný, ale jsou prostě hodní a moje zlatíčka ![]()
Čauky holky, dneska jsem byla u doktorky. Miminko je zdravý, ale mě z poslední cytologie zjistili streptokoka, kondelomata a houby. Antibiotika mi může dát až po porodu, tak teď mě bude sledovat. Pak mi dělala ultrazvuk a viděla, že krvácím. Napsala mi magnesium. Pak se jí taky nelíbilo, že jsem zhubla 4 kg.. Prý teď už nesmím.
@marvcel To máš opravdu zlatíčka:-) Občas vidím některý děti, jak už na písku mají rodiče na háku, neposlouchají, rodiče se chvilku snaží a pak mávnou rukou aby byl klid… ![]()
@Alexiss.88 teda, to nebyla moc pozitivní kontrola, hlavně, že miminko je v pořádku! Drž se! Nakup si nějaký dobroty, co máš ráda a ony ty kila půjdou nahoru ![]()
@Alexiss.88 aha a řekla ti, že máš mít nějakej klidovej režim nebo něco tak? Kdy jdeš na kontrolu? Promiň, že se tak hloupě ptám, ale asi by mě to hrozně zarazilo ![]()
@marvcel no, napsala mi jen magnesium. Víc nic. Na ty ostatní záněty a streptokoka mi nic dát nemůže, protože to jsou antibiotika.
@Alexiss.88 píše:
@marvcel já krvácím ve vnitř.
Ahoj, jak ti je? Já vždycky myslela, že když bude nějaké krvácení uvnitř, tak se to projeví, jako že to zakrvácí ven, víš jak to myslím, toto je teda záludný…
@sxaxnxdxrxa zítra bude den D, už se taky těšíš? Mám trochu strach, aby to bylo v pořádku, snad to vyjde…10× zaklepat ![]()
Tak už začínám 5.měsíc
Letí to jako blazen…Ted jsem zacala často chodit čůrat, nejhorší to je večer, to jdu třeba za hodinu 6× :/ Hruuuza
Jinak jsem už pomalilinku začala koukat po kočárkách a zatím je pro mě vítěz Espiro GTX nebo Atlantic
Hrozně se mi líbí sportovní verze a i cena je krasna.Ten sportak je take pro mě důležitý, protože nebudu kupovat trojkombinaci, abych pak za pul roku kupovala sportovní kočarek, protože u té trojkombinace ta sportovní verze vypadá ošklivě. Jak jste na tom vy těhulky? ![]()
@ErikaRIKY Nechci radit, ale nám se sportovní verze kočárku moc neosvědčila (měli jsme Dorjan Prestige), byla super, polohovací a jánevímcoještě, ale bylo to těžký, malej už vážil pár kilo a páč bydlíme v kopcovatým městě, tak jsme dost rychle kupovali obyčejný golfáč, nechtělo se nám tahat s tím těžkým podvozkem. Příště bych si vzala jen hlubokej a golfky zvlášť, ale to nemusím řešit, hahaha, máme ten z minula ![]()
@Alexiss.88 Jak je?
@sxaxnxdxrxa Jaké to bylo včera? My se těšíme na úplně zdravou princeznu (13+3), tady posílám fotku:-) Konečně jsme to i oznámili rodičům ![]()
@iiiveta čauky Ivet, ty taky krvácíš? A co ti na to dali? Mě magnesium. Teď mě občas píchne dole v podbříšku.