Poradna duly
Jana Čurdová
Pěkna práce 80km
ale nejhorší na tom je že když se opije tvrdi všude ze to bude holcicka a bude se jmenovat po ni!!! to bych holce nikdy neudelala chudak… za strizliva o tom nechce ani slyset ale pak jo… o boze za co…
Ahojte holky, ráda bych k vám na diskusi občas nakoukla, ale nechci přes FB, můžu se přidat? Také čekáme mimi v lednu v první půlce, začínám 17.týden. Doma už máme skoro 3 letou holčičku.
Jé, holky, řešíte tchýni… no buď ráda, že je tak daleko. Také jsem nedávno řešila s tchýní základní věci, které se mi nelíbily (kouření před dcerou, strava - dost to hlídám apod.). Když jí bylo šlušně řečeno co ne a co ano, tak se jen vysmívala, tak to tentokrát bylo z mé strany opravdu tvrdé a nekompromisní, dokonce jsme si vyměnily i maily, kde jsem musela i zaútočit a byla jsem velice tvrdá až jsem si pak zpětně říkala, že jsem útočit nemusela. No od té doby tchýně seká jakš taks latinu, takže to nutné bylo. Ale mrzelo mě to že to jinak nešlo ![]()
@marvcel Jé, 4. dítě čekáte
To fakt obdivuju, když má někdo tolik dětí. Já mám kolikrát co dělat s dítětem jedním
![]()
@danaa teda, 2,5 roku jste čekali… my jsem si na druhátko také počkali ale tedy ne tak dlouho jako vy…
@Monika H. určitě se k nám můžeš přidat. Obdivovat mě nemusíš, mám je po 4 letech a jsou to pomocníci. ![]()
Děkuji za přijetí ![]()
@marvcel už jen 4 x být těhu, mě tohle těhu dává docela zabrat - měla jsem dost silné nevolnosti, cítím velké hormonální změny běhěm chvíle, únavu…, třeba je to i počasím. V prvním těhu jsem dělala vše - aerobik, spinning, pořád jsem někde běhala a ted si to tělo prostě říká o odpočinek, tak jsem i z toho taková nesvá
. No a 4 x rodit by se mi také nechtělo, a to je asi jen to nejmenší ![]()
@Monika H. měla jsem všechny 3 těhu úplně v pohodě, ani jsem nevěděla, že jsem těhotná, až teď je to jiný. A porody? Ty jsem měla hodně rychlý, ten poslední jsem skoro nestihla dojet do porodnice a to ji mám jen 10km.
@marvcel také trochu řeším jak dlouho bude trvat druhý porod…
@Monika H. to nikdo neví, doufám, že ho budu mít zase rychlej, ale bohužel to nevím ![]()
Ahoj holky ![]()
můžu se k vám přidat? Termín mám taky v lednu 22.1.2014
zatím vše ok
rostem jako z vody
pohlaví nam už řekli, budem mít kluka
zatím jen hubnu, na nic nemám chut, a ty vedra mě zabíjeji ![]()
@martina91 ahojky,vítej mezi námi, vedra jsou šílený, ale dnes se konečně ochladilo
Ahojte, také se vařím ve vlastní šťávě a přežíváme v bazénu. Dnes to u nás docela jde. Marti, to je hezké, že už víte kdo se vám narodí. Také jsem zvědavá, kdo se nám narodí, tohle těhotenství je tak rozdílné od těhotenství s dcerou. Také mi moc nechutná a měla jsem nevolnosti a celkově jsem jak stará babka
. Co se týče doktorů a ultrazvuků, tak já toho moc po dr. nenachodím, snad půjdu kolem 22.tt, to považuju pro nás za relativně důležité, tak se třeba také dozvíme koho čekáme.
Ahojky..tqk dnes jsme koupili kocarek
vim, ze je jeste brzy, ale ja se do nej zamilovala, ze jsem ho proste musela mot ![]()