Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, já jsem 14+5 a už taky nějaké pohyby cítím, třeba včera večer se mi trošku nadzvedl pupík (ne celé břicho
) a pak to zase za chvilku kleslo, takový malinky pohyb, který nebyl skoro cítit, kdybych nekoukala na pupek, tak o něm nevím
Čekáme holčičku a zatím vede Lucinka (Elenka mi ne a ne projít
) A jak zvládáte ta tepla?
@iiiveta tepla jsou strašný a to má být ještě hůř, nic nedělám a jen chodím od ničeho k ničemu. Mám ráda teplo, ale tohle je už moc.
@marvcel To mi povídej, budeme zalezlí doma, horší jak zabavit malýho… Ale právě jsem přišla z letního kina, kde jsem ke konci seděla i ve svetru (teda spíš než kvůli chladu to bylo kvůli komárům) a poslední díl Stmívání byl super ![]()
Ahoj maminky lendacky
ja sem se naposledy psala na zacatku této diskuze od te doby jsem byla bez pocitace kvůli predelavani.. jsem ted 14+3 a včera sem videla mimco na ultrazvuku bouzel nam nerekl co to je pry je to brzo… vse probiha zatím jak ma az na zlou a hnusnou tchyni
Je to moje první tehotenstvi cekala sem na to 2,5roku,,, neuveritelny,,, jak je vam? ![]()
Nemá me rada za 8 let si nezvykla a nase dite ji nezajima, radsi vlastního syna vykopla nez aby se podivala na utz…
![]()
@danaa buď ráda, že to takto máš s tchýní. Já mám s mamkou moc hezkej vztah, ale to, že budeme mít 4.mimčo nechce a je problém. Ani se nezeptala, kdy se to má narodit, natož se kouknout třeba na obrázek ultrazvuku.
@danaa Můžu se zeptat, jak daleko od tchýně bydlíš? Jestli vás dělí aspoň pár km, tak bych to moc neřešila, třeba „babička“ roztaje, až uvidí miminko. Asi máš doma chlapa mamánka
, kterýho se ona nechce vzdát ![]()
Ahoj holky. tak dnes me pustili z nemocnice, kde jsem lezela kvuli neustalemu celodennimu zvraceni.Co jsem snedla a vypila slo ven. A nakonec jsem zkolabovala a zachranka me odvezla do nemocnice. Miminko je nastssti v pkradku a me uz je take o poznani lepe!
Ahoj holky. tak dnes me pustili z nemocnice, kde jsem lezela kvuli neustalemu celodennimu zvraceni.Co jsem snedla a vypila slo ven. A nakonec jsem zkolabovala a zachranka me odvezla do nemocnice. Miminko je nastssti v pkradku a me uz je take o poznani lepe!
@ErikaRIKY Tak hlavně ať ti je už jenom dobře
Miminko ti dává pěkně zabrat ![]()
JEE tak at se das dokupy.. drzim palecky… tchyne bydli 15km daleko… jj mamanek to je ale nechova se tak ale ona uz by si mela uvědomit ze mu není 5 let
![]()
@danaa 15 km to je dobrý
Dost daleko a přitom i docela blízko
My jsem se stěhovali za školou a prací, tak máme teď babičky cca 80 km daleko, obě. Na jednu stranu je to fajn, budou se tam děti těšit na prázdniny, když tam nemůžeme každý týden, ale až budou děti ve školce třeba nemocný, všechno bude na nás, je to daleko. Jinak moje mamka mě má doteď jako dítě(učí v MŠ, tak i mně je pořád 5), když jdeme ven, pořád kouká, jestli je malej dost oblečenej, nejraději by ho pořád vodila za ruku (má 2,5roku) a že by s ním jela na výlet nebo na koupák? Nepřipadá v úvahu, co kdyby se mu něco stalo. Přitom ve školce jich má na starosti i 20
A tchýně? No, jezdíme tam 1× za 1-2 měsíce na oběd a stačí ![]()