Poradna duly
Jana Čurdová
Já jsem všechny svoje těhu věci půjčila sestře, tak jsme si udělala radost a jedny nový koupila.-) Jsou ze slabší rifloviny a dají se ohrnout (s knoflíkem, sedí suprově, to jsem tipla velikost, jsou z netu ![]()
Jinak ptala jsem se dr. @Alexiss.88 a v 1. trim je normální hubnout ![]()
@Alexiss.88 no ono to se 3 děckama moc nejde, ale snažím se, teď bude mít manžel 14 dní dovolenou a pak už to snad bude dobrý
@marvcel jj, tak to se šetři, co to jde, s dětma to musí být občas náročný…
@iiiveta chci si taky nějaký těhu koupit z netu, ale vůbec nevím jakou velikost, chtěla bych je mít až do konce a nevím, jak to mám odhadnout
Mrkni sem, píšou, že se máš změřit přes boky, pod bříškem, tam so zůstane skoro pořád stejný. Mně to super sedlo, mám přes boky 92, tak jsem vzala velikost M, padnou super, jsopu maličko volnější, a ještě s trochou nějakého elastanu (když si sedneš, tak ještě malinko povolí, to vydrží až do konce. Navíc jsou dloooouhé, mám 176 cm a mám je až na paty ![]()
tehotenske(pomlčka)zbozi(tečka)cz
Nejde mi sem vložit link ![]()
Mám BlueWays TER031c, já vím trochu dražší, ale minule mi taky stačily jedny… nejsem velká parádnice ![]()
Chtěla jsem se kouknot i v bazaru, ale kvůli mým dlouhým nohám by mi nic podle uvedených mír nebylo ![]()
@iiiveta v noci se několikrát vzbudíma musím jít na záchod, ale pak celkem rychle usnu.Jen ráno se vzbudím kolem šesté a nemůžu už usnout.
Ahoj @marvcel @Alexiss.88, tak to teda nebude tím kafem
měla jsem teď na kontrole nízký tlak, tak mi dr. doporučila pít kafe, normálně ho nepiju, nechutná mi, ale páč mi bývá odpo ještě nic moc a motá se mi hlava, tak jsem si dávala kafe, no a tak v noci taky chodím a od 5 koukám do stropu ![]()
@iiiveta já jsem kafé pila a teď jsem přestala, takže tím to není. Já pak zase usnu třeba kolem osmé a to bych pak spala, ale to už zase nemůžu
@marvcel kolem 8 ráno? Tak to chápu, to už doma asi moc klidu nemáš ![]()
@iiiveta no nemám, i když se děcka snaží, pustí si třeba nějaký pohádky a jsou hodní