Poradna duly
Jana Čurdová
@sxaxnxdxrxa To já to plánuju za 14 dní, to budu po další kontrole u doktorky i po prvním screeningu na genetické poruchy. Nechce se mi rodinu těšit dopředu. Navíc mám těhu sestru, která bude rodit v září, tak jí ještě nějaký čas nechám „popularitu“
![]()
@iiiveta píše:
Paráda, to by bylo fajn, kdyby nás tu pár zůstalo. Myslím, že na fb může být „soukromá“ skupina, ale určitě by se mi v profilu promítlo že jsem se stala členem Ledňáčci 2014 a to už mi nikdo neodpáře![]()
![]()
Holky, kdy jste to oznámili širší rodině? Jsem 11tt a zatím to tajím
Taky si to myslím, že se ti to zobrazí v profilu na FB
Já jsem to rodině oznámila teď o víkendu (začátek 10.tt),ale jen proto, že mě chtěli zapojit do stěhování
Jinak jsem chtěla počkat po prvním screeningu ![]()
No, mně to vyjde taktak, za 14 dní jedeme pomoct k ségře, finišují před narozením mimča s rekonstrukcí, tak je musím upozornit, že místo velkého úklidu se hlásím jen na vaření
Okna a spol nechám babičkám
![]()
Holky, je vám někomu špatně? Mně ne, tak jsem ráda
Akorát prsa bolí a jsem unavená furt
Už máte průkazku?
Mě je špatně. Spíš mám odpor k jídlu. Párkrát jsem zvracela. Jsem ve 12. týdnu a zhubla jsem 3 kg. Průkazku mám už od první návštěvy.
@Alexiss.88 Tak odpor k jídlu teda závidím, já mám spíš pořád na něco chuť
Průkazku zatím nemám, snad v pondělí ![]()
Já už bych chtěla taky normálně jíst!! Halušky se zelím bych si dala! ![]()
Aspoň že máš na něco chuť, mě je špatně vždycky odpo a drží mně to do večera, musím pořád jíst ale nemám na nic chuť a už jsem zhubla skoro 2 kila. Prsa už mě naštěstí bolet přestala
No a průkazku už taky mám od 9 tt ![]()
Já průkazku dostala na první prohlídce v 6. týdnu. Zhubla jsem 3 kg. Už někomu roste bříško? Nebo už někdo nabral? ![]()
@Alexiss.88 Mňááám,halušky
Já mám nahoře kilo, ale to je ještě ze stimulace ![]()
Holky a kdy jdete na screening? Už jste objednané?
@Alexiss.88 píše:
Co je screening?
Vyšetření v 1.trimestru (UTZ+krev)
@iiiveta moje sestra zase rodí v říjnu
![]()
@Lucienkaaa mě bývá špatně většinou ráno a zdá se že mám břicho veliký, ale to je samozřejmě jen můj pocit
já jsem objednaná v 17.7. a průkazku zatím taky nemám ![]()
@Alexiss.88 průkazka tak brzy? Já ji dostala minule až skoro ve 12tt ![]()
Dneska jsem si dělala kuřecí maso, ale přehnala jsem to s kořením tak jsem si moc nepochutnala ![]()
Já jdu na začátku 14tt do Brna, supr je, že na krev nemusím být nalačno
Z utz se prý už dá poznat pohlaví miminka, jste zvědavé? ![]()