Poradna duly
Jana Čurdová
Poprvé jsem měla 120/80 a ok, pak 130/80 tak jí to asi znepokojlo. Kamarádka měla celý těhotenství 140/80 a třikrát denně se musela měřit a hlídali jí.. Švagrový ke konci kvůli vysokému tlaku píchli vodu..
@Alexiss.88 Já měla při minulém těhu mezi 90/70 a 115/80 tak jsem měla dokonce příkázáno cucnout si občas coly, když se mi dělalo černo před očima
Teď to zjistím zase až za 14 dní, dr. si mně zve po měsíci.
Já piju ráno malý kafe a to na vysoký tlak moc dobrý není, ale já bych jinak nevstala… Takže ty jsi měla dost nízký tlak.
@Alexiss.88 já jsem mívala tlak vždy těch 120/80 a teď jsem si dala po dlouhé době taky slabé kafé
![]()
@iiiveta
@Alexiss.88 já jsem mívala tlak vždy těch 120/80 a teď jsem si dala po dlouhé době taky slabé kafé
![]()
@iiiveta já právě dělala pořádek v hadříkách a samá růžová tak jsem se zděsila kdybych musela kupovat zase jinou barvu
![]()
@sxaxnxdxrxa páni, ty jsi noční tvor, koukám v kolik jsi se písla:-) My to máme na úplný mimi v neutr barvách, Ondrášek byl překvapení
Snad mi ségra stačí ty věci vrátit, ještě než jsem věděla, že jsem těhu, tak jsem jí všechno půjčila ![]()
@Alexiss.88 po měsíci je to dlouho, mohla bych na mimčo koukat pořád… ![]()
@iiiveta no jo už to začíná jak u prvního tak i asi u druhýho prcka budu ponocovat po půlnoci
![]()
jsem se divila proč se mi stále jen taky neukazoval metřík a já jsem si ho šikovně nějak vypla ![]()
@sxaxnxdxrxa to já to mám naopak… jdu spát v 8 večer, nejraději bych si dáchla i odpo, ale pak su jak praštěná, no a ráno mě malej tahá ve 1/4 na 7 z postele ![]()
metřík…nechápu…
@iiiveta tak to já ju spát s malou taky v 8 večer ale pak se vzbudím vždy po půlnoci
![]()
To já mám takovou toulavou kolem 2-3 ráno, to si jdu vždycky zkontrolovat malýho, jak spinká a pak na chvilku na balkon, páč je mi poslední dobou pořád horko, tak se chladím ![]()
Já už jsem to oznámila
Už jsme byli na sreeningu 1.trimestru a už nám doktor prozradil pohlaví. Čekáme druhého klučinu, přála jsem si sice holčičku, ale nevadí
Hlavní je, že je šmudla malej v pořádku! ![]()
@Alexiss.88 ErikaRiKY čeká drobka docela dost na začátku 1.1.2014
my si musíme ještě počkat
![]()