Poradna duly
Jana Čurdová
@marvcel píše:
@Hejhulka25 budu muset
jo holka, chlapi můžou, ženský musí, tak to je
@Hejhulka25 jj,ale já se toho nebojím, těším se na nové auti
@marvcel píše:
@Hejhulka25 jj,ale já se toho nebojím, těším se na nové auti
a už víš co budete mít? ![]()
@Hejhulka25 no v 16.tt mi mudr. řekla, že to vypadá na holčičku, ale nebyla si jistá, snad mi to potvrdí ve 20tt
@marvcel píše:
@Hejhulka25 no v 16.tt mi mudr. řekla, že to vypadá na holčičku, ale nebyla si jistá, snad mi to potvrdí ve 20tt
tak u mě dr v 17tt řekl-no nevím jak Vy, ale já žádného pindíka nevidím
já taky neviděla, bral malou zespodu, z boku a mezi nožkama plocho jak v zimě na náledí ![]()
@marvcel však se naučíš. Také máme velký auto a přiznávám, že ve městě hledám 2 parkovací místa vedle sebe.
@Hejhulka25 také tam nebylo nic vidět, tak věřím v holčičku, od začátku těhu mám i takové tušení na holčičku
@iiiveta tak už se mi ozvali a jsem objednaná na 10.9. na 13hod, takže hned druhý den po tobě ![]()
@marvcel Paráda, aspoň budeme brzo v klidu, co se srdíčka našich princezen týče
Já byla dneska na kontrole a protože špiním po sexu
, tak mi dr. raději dělala i utz, mimi v pořádku, placenta taky, jen je to dole citlivé a překrvené, tak si máme dát pauzu, mohla bych totiž špinit pokaždé… Jinak mi potvrdila holčičku, bude to asi Janička ![]()
@iiiveta supr,já jdu na normální kontrolu příští týden, tak taky doufám, že mi potvrdí tu holčičku
@marvcel To jsem zvědavá, jak dopadneš, pak písni ![]()
Holky, jíte už některá železo? Mám ho předepsané od pátku, kvůli horšímu krevnímu obrazu…
Ja zase dlabu magnesium :/ zacalo mi siiilene tvrdnout bricho :/
@iiiveta nene, čas od času si dám hovězí maso a teď je všude spousta švestek a jinéhé ovoce, ještě se prodávají borůvky, někdo má i rybíz, to určitě jíst nebudu. Jo a 2 hodiny před a po železe není dobré jíst ani pít nic mléčného, to je pak jako by jsi žádné železo nejedla.
@iiiveta jasně,že pak písnu. V předchozím těhu jsem taky měla jíst železo, ale nebrala jsem ho a snažila jsem ho dodávat v potravinách.
@ErikaRIKY tady bych byla také opatrná, děloha pracuje a trénuje na porod. Vím, že drři magnesko předepisují, ale buď opatrná a včas ho vysaď, aby jsi pak neměla problém s porodem. Pa mě od toho dost zrazovala a ne jen jedna… Samozřejmě si vůbec nedovoluju ti do toho mluvit, jen předávám dál info, o které se moc nemluví…