Poradna duly
Jana Čurdová
Přesně tak.. mám taky roupy, proto mě chtěla doktorka dát do nemocnice. Ono, ale mě zase začne hodně bolet bříško tak jdu pak hodit nohy nahoru.
Já moc nemám ráda překvapení, ale zase přítel při narození měl 4500g a měl asi 56cm takže obr a já 3800g a 53cm..takže to asi vyprůměruju a vyjde mi 4kiláček a 54cm
![]()
@Bobule011 No jo, to bude pěkný maculík
, ale je to ještě v normě. Aspoň bude takový fajný, macatý a bude ho za co chytit, miluji takové fajné mimča, takové malinké mišelinky
než ty hubeňoučké. Každopádně do 36 tt musíme vydržet minimálně 2v1. Takže nožky nahoru a ostatní se starejte. Mě tady manžel lítá s vysavačem, útěrkou ( prý smrdí ) a ještě okenou na okna, že jde vyleštit stůl, ale že mi postříkal i ubrus
takže nevím jestli nebude více škody než užitku, ale každopádně mě hodně pobavil.:-)
To doufám, že bude macatej
já osobně jsem byla malej špek
.. to vydržíme
jj mám nozky nahore a nechám se obskakovat
ty jo..chlap a uklízí, někdy je to příjemný, ale pak zase nevim kam co dal
. A odkud jsi a toto je Tve první mimi?
Ano ano, je to naše první miminko. A jsme z Moravskoslezského kraje, z Karviné. A vy? Jsem dneska nějaká zbičená a to jsem nic nedělala.
Chvilku jsem se dívala na tv, ale jakmile je tam program o jídle, tak už sedím ledničce
mám 12 kg nahoře a kde je do ledna
budu jak hroch ![]()
Jsme z Prahy.. já mám zásoby sladkosti a ovoce ve stolecu u postele
abych nemusela pořád stávat. Mám taky 12kg nahoře, odnesly to stehna a zadek. Bříško nemám moc velké. Pritel mi už říká že tady ležím jak vyvrzenej vorvan
tak ho občas za to zalehnu, ale nemyslím si že by to bylo katastrofální váha 81kg ![]()
To je v pohodě. Váha pak půjde dolů sama. Já mám 74 kg a odnesla jsem to celá, ruce, nohy, zadek, lýtka, břicho. To je dobrý nápad s tím stolkem nočním
a i se zalehnutím chlapa, taky mi říká hrošíku, a ptala jsem se ho jak mi bude říkat před porodem tak prý hrošík velkých rozměrů :-d a trápí tě žáha? a nespavost?
Je, to jsem ráda, že taky někdo přibral. Všichni okolo mi říkají jak málo přibíraly a já už mám nahoře 13 kg (76 mám teď, tak si říkám, že to zas není taková trága), ale mám to v bříšku a trochu nohy, hlavně stehna, zadek kupodivu ani tolik ne, čekala jsem to mnohem horší. Ale zase, kdy jindy se člověk může najíst, když ne v těhu
![]()
@permona Určitě permonko, já mám zase kolem sebe maminy, které přibraly dost, 20 kg i 30 kg, takže my s nějakými cca zatím 13 kg jsme jak modelky
přesně teď se to papká krásně, ikdyž já papkala i předtím
horší to bude pak, po porodu budeme rozežrané
musím pak dát zámek na ledničku ![]()
spím moc dobře, ale jak hodinky stavam v 7.hod. Pálí mě žaha jak kdy, ne moc často na to si dávám cucam RENNIE.. jsem četla že je to kvůli tomu jak je mimco velké a tlačí na žaludek a vracejí se žaludecni šťávy. A mate uz celou vybavicku?
@adelinka87 Třeba to nebude tak hrozný, třeba nám od těch kilíček pomůže kojení. Bych si chtěla ještě chvíli užívat, že nemusím počítat jestli si dám 1 čtvereček čokolády nebo 4 ![]()
Já priberu 1,5kg měsíčně
takže takových 15kg nahoře budu mít určitě, to je v pohodě ![]()
@Bobule011 Tak to je fajn, že můžeš být doma, já jdu na velký UTZ zítra ráno a pak hned na kontrolu se štítnou. Už se těším, až tu naší prďolínu uvidím, ale bojím se, že bude veliká ![]()
Výbavičku už máme, dostala jsem po známých oblečeníčko jako nové, takže to jsme moc neřešili, a zbytek jsme si dokoupili a pro kočárek jsem chtěla jet koncem listopadu, ale vidím to tak na začátek prosince. Jediné, co bych chtěla koupit je nějaká obyč. videokamera. Chtěla bych mít památku na miminko, jak rostlo a poté bych ji to až bude mít rozum ukázala jaká byla fajná a hodná a neodmlouvala mi
já trpím nespavostí od počátku těhu, a začalo to početím. A to jsem nevěděla, že jsem v očekávání. Jsem si říkala co mi je, a pak jsem zjistila, že čekáme a už mi to bylo jasné
žáha mě pálí docela často a v těhu jsem to zažila po 1. Jen hold holky musíme kojit a ne to vzdát, holky to teď často vzdávají jsem si všimla. Teda v mém okolí
což je škoda hrozná. ![]()
Holky, já si nevšimla další stránky a jsem nějak pozadu
Co je prosím Vás CS?
Cervix score?
@Bobule011 Jujda, no máme to obdobné ty problémky. No nevím jestli se otvírám, za tím cs 4 mám něco 2 cm, doktor strašně škrábe, tak to luštím vždycky půl dne
a stejně tomu pak nerozumím
takže možná i lépe. Magnesko jím od 25 tt 3 tabletky denně. Bříško mi myslím netvrdne, nebo to možná nevnímám. Nevím, někdy mě bolí, ale tak to je běžné. No já si myslím, že naše malá je taky nízko, jak kopká tak ji cítím úplně dole, skoro až venku, takže možná taky doktor nezměří v úterý velikost a váhu. Ale taky by mě to zajímalo. Ale zase budeš mít překvapení až porodíš potom. Vyleze pak malý obřík
dneska budu jen odpočívat, nějak mě ti doktoři zmohli. Každopádně ty hezky hajej a šetři se. Síce se to dobře říká, ale pak se to těžko dodržuje. Vím jak já. Nejsem schopná jen tak hajat a nic nedělat celé dny. Max. 1 den to vydržím a pak mě zase berou roupy