Legíny do zimy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
305
5.1.25 09:27

Leginy do zimy

Ahoj, nemáte někdo tip na teplé leginy do mrazivých dnů? Navykla jsem si nosit na procházky a dětmi leginy, ale teď v mrazech je mi v nich zima (i v silnějších). Nosím pod ně punčocháče, ale radši bych jen teplé leginy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Klaudie_D
5.1.25 09:32

Jukni na pikaluna, lelosi. Nebo jen zadej do vyhledávače “termo leginy”.

• Citovat
  • Upravit
5.1.25 09:35

Přidávám se k dotazu. Nosím zateplené běžecké leginy, ale chtěla bych něco všestrannějšího k jiným svrškům (resp. ne okatě sportovního, rozumíme si :mrgreen: ).

Jestli tě zajímají ty běžecké, koukni na Craft. Je to švédská značka, tak mají se zimou zkušenost. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2516
5.1.25 09:37

Elegantní a sexy jsou termo legíny se vzhledem kůže z Calzedonia, nádherně sedí, nekrabati se. Jinak na zimu ven s dětma upřednostňuju slim džíny, jsou stejně upnutý a trochu víc izolujou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
5.1.25 09:38

@broskvová zmrzlina taky bych chtěla spíš něco „elegantnějšího“, než vyloženě na sport :)

@Klaudie_D to už jsem zadávala, ale chtěla bych něco na doporučení, často koupím přes net šunt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klaudie_D
5.1.25 09:44

@Agnesk Já jsem s pikulina spokojena, dávám si je na procházky a jsou teploučké. Nebo značka lanuma.

• Citovat
  • Upravit
7834
5.1.25 12:18

Mám zateplené Lelosi a stačí bohatě. Jen mi nějak pořád lezou dolů, ale to spíš bude tím, že jsem je koupila zbytečně velké a byla líná vyměnit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
leopanda
5.1.25 17:46
@inzenyrka85 píše: Více

přesně, od těch mám několikery a jsem aximálně spokojená. :)

• Citovat
  • Upravit
krecik.dzungarsky
5.1.25 20:02

Miluju brněnskou značku Pura Vida. Nosím od nich dvoje zimní kalhoty.
Ze stejného materiálu dělají také zimní legíny.
Materiál je funkční, hřejivý, zároveň dýchá a je příjemný na tělo. Cena je asi o něco vyšší, než je standard. Občas si u nich ráda něco koupím.

• Citovat
  • Upravit
310
5.1.25 20:27

Lelosi siberosi. Nosím teď skoro pořád (RD, do práce bych v tom teda nechodila).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák