Legíny Puravida

85
25.1.24 20:18

Legíny Puravida

Ahojte holky, mate prosim nektera zkusenost s leginy od Puravida? Vetsina si je vychvaluje, ale cetla jsem take x komentaru, ze material sice prijemny, ale leginy se hned znici a zmolkovati… takze nez utratim 2.000 Kc, chtela bych byt trochu vic v obraze. Moc diky za pripadne komenty. 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5241
25.1.24 22:22

Ja jsem je mela moc rada - sympaticka znacka, vesele a pestre vzory, ale koupila jsem si od nich celkem troje leginy a jedny kratasy a bohuzel jsou tak na to si jit zabehat, nebo sednout na kancelarskou zidli, protoze maji tendence se okamzite zaskubavat. Sednes si na drevenou lavku, hned zatrhnute, skoci na tebe maly pes, zas hned zatrhnute. Takze za me urcite ne. Co naopak vydrzi docela hodne, jsou za me Nessi leginy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7859
26.1.24 10:20

@miminoluc mám troje, nemám problémy ani se žmolkovatěním, ani jinak s kvalitou, ale bohužel mi nevyhovují střihově - právě ten jejich vychvalovaný pas :nevim: Prostě mi hrozně lezou dolů.
Podle mě padnou (pokud se nebavíme o velikostech 34 apod) lépe těm, co mají spíše menší nebo průměrný zadek a spíš potíž s pasem (prostě jablko). Já jak jsem typická hruška, tak mi hrozně lezou dolů a ještě jak se přes ten zadek napnou asi víc, než by měly, tak jsou hrozně průhledné :zed: To se mi jinak nestává, ani u nejlevnějších legin z Lidlu, že bych musela řešit průhledný zadek a viditelné kalhotky.

Takže líbí se mi ty vzory hodně, ale už jsem další nepořídila, za ty peníze to pro mě tu hodnotu nemá. Ale jak uvádím - bude to i o postavě, nic není univerzální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
27.1.24 18:16

Diky moc holky.. ja mam taky sirsi boky, ale faldik se taky najde, takze mne by mohly sedet. No asi jedny vyzkousim a uvidime. Bude to 50/50 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák