Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte,
začali jsme se s přítelem snažit o dítě. Ovulaci jsem měla 7.11.
14.11. Jsem začala mít hnědý výtok a lehké bolesti v podbřišku na levé straně a včera ráno jsem lehce krvácela a od té doby zase jen hnědé špinění. Na gyndu mám volat až ve středu. Stalo se někomu něco podobného? Nevíte co to může být. Děkuji
@chs.jasmin těhotenský test negativní, je brzo? Může se teprve druhá čárka objevit? Děkuji
@Monca112 píše: Více
Ano, moc brzy. Testuj až tak za 2 týdny, ideálně za 3 - čili až by jsi měla mít menstruaci, ideálně až tak týden po vynechání menstruace.
@chs.jasmin mockrát děkuji. Menstruace má dojít už tento pátek. Tak počkám a uvidím. Děkuji moc
@Monca112 ahoj mám podobný případ
minulý víkend nejspíše ovu potom v pátek jsem začala krvácet, ale o dost méně než běžně a trvalo to cca 3 dny. Spíše takové špinění a teď už nic
ani kapička. Ms jsem čekala až teď ve čtvrtek. Tak buď přišla dřív nebo nevím
![]()
@terulinaa ahoj, já už to mám 3 den, tak snad se to už brzo uklidní. Vždy jen trocha krve. Uvidíme, snad to dobře dopadne. 😊
@Monca112 já taky dnes ráno test negativní. Ale mám chuť testovat znova
A ty si to volala na gyndu? A co ti řekli? ![]()
@terulinaa já ještě netestovala, čekám 🫤
Zítra tam bude moje gynekoložka, takže hned ráno volám. Sestřička říkala, že si sní promluvím po telefonu a kdyžtak se domluvíme na kontrole. Uvidíme. 😊
@terulinaa ahoj, ano. Říkala ať počkám do menstruace a pokud se to nezlepší, tak přijdu na kontrolu. Mohlo by se jednat o implantační krvácení. Rano jsem si dělala test a negativní. Na TT je brzo a mám počkat. Tak uvidíme.
A ještě krvacis? A kdy máš dostat ms? Mě dost bolí v kříži a občas i po stranách v podbřišku ![]()
@terulinaa jen lehce špiním. A ms mám dostat v pátek, tak uvidíme. Mě bolí několikátý den hlava, tak uvidíme.
@Monca112 ahoj tak jak si na tom? Testovala si? Já dnes a nevím no ![]()