Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já bych to moc nekombinovala, vysadila bych si ten kontryhel. Za mě kyselina listová a maca stačí, s pupalkou nemám zkušenosti. ![]()
Většinou se užívá akorát kyselina listová. Jsou také různé vitamínové doplňky, které toho obsahují více. Ale také bych to zbytečně nekombinovala. Třeba si zjistit, zda se vůbec mohou ty doplňky, co sis objednala užívat všechny najednou. Také není dobré organizmus zbytečně zatěžovat.
Asi není úplně dobrý takový mix. Listovka to je jasné, tu určitě ber. Kontryhel je na nárůst sliznice, musíš užívat pouze v případě, že s ní máš problém, pokud bys naopak měla vysokou sliznici, tak bych to určitě nepila. Pije se jen do ovulace.
Ahoj holky,
s přítelem se snažíme o miminko a tak bych to chtěla trošku podpořit vitamíny a bylinkami. Četla jsem, že je vhodný kontryhel ve formě čaje a také pupalka a kyselina listová.
Momentálně užívám druhý den tu kyselinu listovou ve formě tablet a objednala jsem si i ten kontryhel (čaj), Blendea Power Macu a Pupalku ve formě tablet.
Myslíte, že je možné to užívat vše naráz? Nebo je lepší užívat spíš jeden, dva produkty? Raději se ptám, at si spíš neuškodím..
děkuji