Podpora početí bylinkami a vitamíny

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
13.11.24 11:52

Podpora početí bylinkami a vitamíny

Ahoj holky,

s přítelem se snažíme o miminko a tak bych to chtěla trošku podpořit vitamíny a bylinkami. Četla jsem, že je vhodný kontryhel ve formě čaje a také pupalka a kyselina listová.

Momentálně užívám druhý den tu kyselinu listovou ve formě tablet a objednala jsem si i ten kontryhel (čaj), Blendea Power Macu a Pupalku ve formě tablet.

Myslíte, že je možné to užívat vše naráz? Nebo je lepší užívat spíš jeden, dva produkty? Raději se ptám, at si spíš neuškodím.. :) děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1729
13.11.24 12:22

Já bych to moc nekombinovala, vysadila bych si ten kontryhel. Za mě kyselina listová a maca stačí, s pupalkou nemám zkušenosti. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
13.11.24 12:57

Většinou se užívá akorát kyselina listová. Jsou také různé vitamínové doplňky, které toho obsahují více. Ale také bych to zbytečně nekombinovala. Třeba si zjistit, zda se vůbec mohou ty doplňky, co sis objednala užívat všechny najednou. Také není dobré organizmus zbytečně zatěžovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
13.11.24 14:20

Asi není úplně dobrý takový mix. Listovka to je jasné, tu určitě ber. Kontryhel je na nárůst sliznice, musíš užívat pouze v případě, že s ní máš problém, pokud bys naopak měla vysokou sliznici, tak bych to určitě nepila. Pije se jen do ovulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí