Lehký spánek mimča

2271
10.7.19 10:33

To je tím, že se necítí v postýlce příliš bezpečně, proto má lehký spánek. CO zkusit uspat u kojení ve velké posteli a potom se nepozorovaně vyplížit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6650
10.7.19 10:41

Zkuste bílý šum, dětem to pomáhá usnout a trochu to odruší okolní ruchy. U syna, ten je klidný spáč, jsem bílý šum používala cca do půl roku, dcerka je spíš po mě, tak se snadno probudí do polospánku a hodně sebou v posteli mele, ta spí s bílým šumem ještě teď a to před pár dny oslavila první narozeniny. U syna jsem používala malé přenosné rádio na rozladěné frekvenci, u dcerky to nešlo protože se asi přistěhoval nějaký radioamatér a v na různých frekvencích se objevovaly kusy hudby a jiných zvuků, tak jsme koupili šumící ovečku, ta má tu výhodu že se po 20 minutách sama vypne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
10.7.19 11:17

Ahoj. Moje dcera má taktéž velmi lehký spánek, ale paradoxně jen přes den, v noci ji neprobudi ani kdyby bomby padaly. Jinak platí, že když si s ní přes den lehnu spí klidně déle než když ji uspim v kočárku. Takže něco na tom, že cítí mě a lépe se jí přes den spí bude. Jinak od narození přes den spí velmi málo. Používám také šum, při tom můžu i něco dělat, jak tu někdo psal odrusi to ty okolní zvuky a taky platí, že v tom v čem usne v tom musí spát. Takže když usne v rachotu musí být rachot celou dobu spánku a naopak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18626
10.7.19 11:23

U nás se to zlomilo v 10m kdy jsem ho přestala uspávat a brat do postele. Od té dobrý má první hodinu tvrdý spánek, pak už jen lehčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
10.7.19 11:24

Moje taky usíná sama, nicméně musím odejít z pokoje a nechat ji 5 minut řvát, jakmile mě vidí/slyší, neusne ani kdyby byla sebevíc unavená. Na bílý šum 0 reakce. Přes den spí hezky ale taky má strašně mělký spánek. Holt jsem se smířila s tím, že nic neudělám doma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
25.7.19 14:22

@Adelka951 jo ja delala to samy, ale ditko az se zacne prekulovat tak to bude nebezpecny. ale na cas to pomuze :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
25.7.19 14:27

@Kristy.rez tak ja mam naprosto to samy. doma ultratichy dvere vse ok a nespi jako venku ale tam musi byt zvuk kdyz usina po celou dobu spanku a zadny vyjimecny krik, rachot apod. protoze ten staci sebemensi a probere se. prvnich 20min ma tvrdy spanek. kdyz mela 4mes tak sem uspala v posteli a po stranach zajistila naducanymi tezkymi polstari a dala chuvicku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
1.8.19 17:23

@Joanas no, ja jsem z toho hotová. Sice mi usne (většinou), ale zavřít, zapnout chůvičku a chodit po špičkách. Ale jdeme ven a za dvě hodinky zase rychle domů spát.. Kočárek to je úplně všechno špatný :D ale nechápu, že v nosítku spí i v hluku a v postýlce úplně naopak :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí