Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@stinga píše: Více
Ten obličej mi utekl. No tak to tuplem, to se šije jinak a trvá to podstatně dýl.
@Janli píše: Více
ono to tam nebylo, jen že jí to vadí pod helmou na sport, tak jsem usoudila, že je to obličej a proto to bylo tak drahé, nebo hlava, krk
V tomto bohužel nemáš pravdu. Je to, jako s tou podprsenkou. To by Ti taky potom mohl lékař říct, ať si koupíš podprsenku, která to dráždit nebude. Nikdy lékař nemůže říct, ať ten sport nedělá. Pokud to má v místě, kde je vyšší riziko poranění, je to důvod. Koleno, loket, pás kalhot (můžeš nosit šaty, že! Na všechno se dá najít odpověď.), podprsenka, tam, kde dřou boty… Estetický důvod - estetika je zcela neco jiného. Víc se přít nebudu, je to něco, v čem léta žiju a léta slýchávam z první ruky.
@Catalinn píše: Více
no, její kožní lékařka si to ale nemyslela a žádanku ji nevystavila ![]()
Zakladatelko, podepisovala jsi u doktora nějaký papír? Něco jako Informovaný souhlas apod.?
@Keyllah píše: Více
Zakladatelka nic nepíše o tom, že by dceřiná kožní lékařka odmítla vystavit žádanku. Psala, že zdravotní sestra z chirurgie jí sdělila, že zadanku nepotřebuje a že dcera chirurgovi sdělila, že jí znaménko vadí v souvislosti s helmou. Chirurg ale těžko bude dávat zadanku.
Jinak ještě mimo Tvou reakci, tedy pro zakladatelku - ceny excizí pro samoplatce jsou většinou bez ohledu na velikost znaménka, někde v cenících mají vyšší cenu u těch obrovských, už jsem ale cenu 2000 viděla, když to posílali na histologii.
přesně a to je gró celého problému, že kožní nevystavila žádanku
kožní lékařka jí sdělila, že žádanku nepotřebuje - a není to tak, že pokud nejsou zdravotní indikace a hradíš si to, tak žádanku oparvdu nepotřebuješ? a pak naopak? že pokud by si kožní lékařka myslela, že jsou zdravotní důvody, tedy odstranění zdrama, vystavila by zakladatelce žádanku? a to neudělala ![]()
v úvodním příspvěvku jasně píše hned na začítku o kožní lékařce ![]()
Ano, nevšimla jsem si zmínky o kožařce, to máš pravdu. Ale nic to nemění na tom, že lékařka neřekla, že jí žádanku nedá. Řekla, že ji nepotrebuje. Někde to totiž udělají zdarma i bez žádanky. Takže mi to spíš přijde, že se nepochopily. Lékařka nemohla vědět, že zakladatelka půjde k jinému chirurgovi,.kde to zaplatí ![]()
no, jenže zakladatelka při objednání hned hlásila, že žádanku nemá, tedy za úhradu. Za mě, kdyby byl zdravotní důvod, tedy s žádankou zadarmo, tak to sám kožař řekne, zmíní…opravdu si nemyslím, že si kožní v duchu pomyslí - jasně, jsou zdravotní důvody, s žádankou by to bylo zadarmo, ale tak určitě pujde někam, kde by i bez žádanky bylo zadarmo, tak se jí o tom ani nezmíním
není to už trochu překombinované?
od kožní žádanku nedostala, objednala se s tím, že žádanku nemá, u pojištovny či lékaře se na odstranění zadarmo nezeptala a neřešila…a řešením má být, že to lékaři nezaplatí? bude si na něj stěžovat? ![]()
@Keyllah píše: Víceže? já také chápu, že 2000 je pálka, když to nečekala, ale prostě nemá žádný důvod si na chirurga stěžovat
@TJ4491 píše: Více
Asi musim nahlasit vsechny zubare, ze mi nehazej cenu od do predem.
a vlastne me ani neupozornujou na to, ze to budu platit. Neberu zakroky v radech 10 tisicu, to je rozdil. Ale ne, obycejny vrtani mi predem nehlasi, ze budu platit tolik a tolik. A zuby se mi taky drolej, vrtani jsem zazila dost, zuby chci mit hezký, takze poctive chodim.
@IcePlanet7 píše: Více
To není můj pohled. Jsou soukromí, protože nejsou zaměstnanci státního podniku. Tečka. Žádný z nich není státní. To, že mají smlouvy se zdravotními pojišťovnami neznamená, že jsou státní.
Vážně je to taková pálka? Ne že by mě to potěšilo, kdybych nečekala platbu, ale dělat z toho kdoví co je hloupost. A to píšu jako duchodce.