Lékař vypráví o spolupráci se mnou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53190
31.1.25 09:30
@broskvová zmrzlina píše: Více

Tak my nevíme, co přesně řekl. Tak se s tím rodinným příslušníkem asi zná, mohl prohlásit něco jako „ta vaše Máňa je dost nespolehlivá, pořád ruší objednané schůzky“. A tam teda ani porušení GDPR nevidím, pokud dotyčný stejně ví, že je to jeho pacient :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.25 09:32

@broskvová zmrzlina Asi má strach, že budeme všichni nespolehlivé. Ale jak jsem psala, vždycky jsem se omluvila a teď už to je v pořádku.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.1.25 09:34

@unuděná řekl, že spolupráce se mnou je na stiru, když se můj příbuzný chtěl k němu prehlasit

• Citovat
  • Upravit
30419
31.1.25 09:48
@Janli píše: Více

Jasně, doktor si samozřejmě pamatuje, kdo je s kým příbuzný, aby mohl pohotově odmítat nové pacienty a odvolávat se na nespolehlivé příbuzné. Tak snad ten příbuzný řekl doktorovi, že k němu zakladatelka chodí a proto se k němu chce přehlásit taky. Hlavně, že jsi hned hotová s tím, jak doktor něco porušil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.25 09:56

@hanka.br. Ano příbuzný řekl, že tam chodím, proto to doktor asi řekl. Příbuzného vzal.

• Citovat
  • Upravit
5172
31.1.25 10:07
@broskvová zmrzlina píše: Více

Jak to může být citlivá informace :roll: Dotyčný se na zakladatelku odvovalal :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41534
31.1.25 10:37
@Anonymní píše: Více

ale tím vlastně nic konkrétního neuvedl, jen že vaše spolupráce není úplně ok…uplně nevím, co by tím měl porušit :think: jakou citlivou informaci si myslíš, že o tobě vyzradil? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.25 10:40

@Keyllah naštvalo mě, že vůbec o té spolupráci mluvil.

• Citovat
  • Upravit
41534
31.1.25 10:43

ale on nic konkrétního nesdělil, nesdělil jaké problémy, kdy, jak, proč, žádné osobní info…Jestli ti vaše spolupráce taky nevyhovuje, tak ho změň…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.25 10:47

@Keyllah snad máš pravdu

• Citovat
  • Upravit
41534
31.1.25 10:48

změníš ho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.25 10:50

@Keyllah nerada bych, jinak jsem celou dobu spokojená až na tuhle věc

• Citovat
  • Upravit
5098
31.1.25 10:50
@unuděná píše: Více

Predmetem lekarskeho tajemstvi je uz vubec nekomu rict, ze nekdo jiny dochazi/nedochazi na lecbu. A jo, lekar porusil zakon (pokud pacient nedal souhlas s informovanim pribuzneho nebo pribuzny neni zakonny zastupce, tam to bude slozitejsi).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3811
31.1.25 10:53

Ono také záleží, kdy jsi se omluvila. Pokud to bylo krátce před ošetřením, tak je mu taková omluva skoro k ničemu. Nikoho tam již místo tebe nesežene a přitom má třeba dlouhé termíny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41534
31.1.25 10:53
@Zmatka píše: Více

tak ale informaci o tom, že je to i lékař zakladatelky už ten rodinný příbuzný přece měl od ní…doktor měl říct, že spolupráce je na štíru…tedy ani neřekl, že by k němu dotyčná měla přijít a nepřišla a léčbu nijak nekomentoval…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty