Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
S tím oblečením bych zkusil Armádu spásy. nebo tady jsou v každé čtvrti takové béžové kontejnery, do kterých lidi to oblečení odkládají. Nějaká organizace (nevím jaká) to pak vytřídí a rozdá potřebným.
@Jura007 píše:
S tím oblečením bych zkusil Armádu spásy. nebo tady jsou v každé čtvrti takové béžové kontejnery, do kterých lidi to oblečení odkládají. Nějaká organizace (nevím jaká) to pak vytřídí a rozdá potřebným.
dik, jsme male mesto, nic takoveho tu neni
Dobrý den, prosím, máte někdo doma lékaře, lékařku, nebo v příbuzenstvu? Hledám pro seniora z Itálie, je to náš rodinný přítel, českého lékaře/ku na zatím mailovou konzultaci. Léčí se v Itálii s artrozou a dalšími problémy (diabetrs, slabá mrtvička),avšak marně. Má dobrou (!!!) zkušenost s českými lékaři, požádal mě proto, zda mohu sehnat odborníka tady k laskavé konzultaci nejprve po mailu a poté je ochoten přijet k léčbě sem, s tím, že si ji uhradí. Hovoří ITA a ANG. Prosím o laskavý kontakt sem na mail: ***@seznam.cz, mail mu přepošlu. Děkuji moc, holky Ivana. Ještě se chci zeptat: máme doma oblečení pro dospělé, které nechceme dávat charitě po špatné zkušenosti (zjistili jsme, že to charita, nebudu rozepisovat, zpeněžuje).Poradíte mi kam věnovat? Azylový dům to nechce, Sue Ryder je daleko. Myslela jsem třeba na Domov důchodců-ale jde mi o to, aby jim to pečovatelky nerozebraly a jim nedaly jen nejhorší hadříky co zbydou