Léky na nervy Lexaurin

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tunrida
27.12.13 17:37
@rousvelka píše:
Tak já s nim nikdy neměla problém ohledně abstáku atd. zahulit no tak to určitě ne

Prirodni travu si nedas, ale tyhle oblbovaky jo? :mrgreen: Vyprdni se na to, kdyz jsi tehotna

• Citovat
  • Upravit
148
27.12.13 18:06

Anonymní

Jsem 26+6tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
27.12.13 18:10

Rožštěp hlídají na vše je vpořádku i velikostně a váhově odpovídá týdnu těhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.12.13 18:12

@rousvelka tak to už jsi celkem daleko já myslela jestli nemáš rozbouřený hormon na začátku těhotenství ;) no je to v háji, když to přijde, ale jestli to dobře chápu tak se s depresí neléčíš a ani ses asi neléčila. Neni to jen nějakej blbej stav?

• Citovat
  • Upravit
148
27.12.13 18:27

Anonymní

Právě, že se léčim beru dva léky z toho jeden je lamotrigin, ale ten ani pořádně nevim na co je :nevim: jednou je mi řečeno na náladu a po druhé na deprese :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.12.13 18:33

@rousvelka tak to jo. To přeju hodně sil ať to nějak slušně doklepeš do porodu a radši se poraď s doktorem než tady.

• Citovat
  • Upravit
148
27.12.13 18:37

Anonymní

Tak určitě s doktorem se poradim, konec konců ten bude vědět více. no už se na malého těšíme :srdce: půjde císařem, ale to mi vcelku nevadí. A děkuji ti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.12.13 18:47

@rousvelka brala jsem to chvili pred statnicema, abych se mohla ucit ( byla jsem pod strasnym tlakem, moc jsem to prozivala a ke konci uz jsem se nemohla temer ucit.). Male davky, hned po statnicich jsem prestala. Zadny abstak, zadne halucinace, jak tu nekdo pise. V tehotenstvi netusim, jsou na predpis, tak se porad s doktorem

• Citovat
  • Upravit
148
27.12.13 18:54

Anonymní

Asi záleží na každém jedinci ohledně abstáku. Když jsem brala benzodiazepamy tak jsem taky nikdy neměla problém, ale k dr půjdu jak jsem objednaná a poradim se každopádně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
27.12.13 19:00

Je smutne ze leky na uzkost, pak tu uzkost zpusobuji, tudiz je to cesta do pekel…v tehotenstvi toto resit vubec nechapu, ridila bych se striktne lekarem…v zivote bych nedala do ust nic, co bych netusila ze dela s mím nenarozenym ditetem…nikdy bych to nedopustila…pusobit to na nej musi ze jo.
Léčba závislosti a jejích důsledků je dobře realizovatelná, zásadním problémem zůstává její záchyt a diagnostika. Mnoho pacientů užívá BZD déle, než je hranice bezpečného užívání, jež činí 2 až 6 týdnů. Již při užívání BZD po dobu tří měsíců rozvine třetina pacientů závislost. Řada starších pacientů a pacientek užívá hypnotika řadu měsíců a let a lékaře ani možnost závislosti nenapadne. Potíže těchto lidí přetrvávají. Důležitou informací je smysluplnost použití benzodiazepinů. Úzkostné poruchy by měly být léčeny antidepresivy. Poruchy spánku lze většinou zvládnout díky nalezení příčiny.

Symptomaticky používáme postupy ke znovunavození cirkadiánních rytmů: spánkovou hygienu, kognitivně behaviorální postupy, léčbu světlem a melatonin.

V budoucnu snad bude jedna z nejčastějších závislostí - na benzodiazepinech - jen učebnicovým termínem.
 http://www.tribune.cz/…a-nebezpecna

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
27.12.13 19:02

BZD proste nic neléčí!!!je to jen berlička, k ničemu, vlastní zkušenost! vůbec nechaápu proč si někdo vůbec myslí že mu to pomůže…mě to přivedlo do pekel…naštěstí jsem se z toho dostala..už nikdy více!

• Citovat
  • Upravit
148
27.12.13 19:08

Já to, ale neberu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
27.12.13 19:09

Jen jsem uvažovala a napřed to zkonzultuji s doktorem než to vezmu do pusy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
27.12.13 19:12
@KackaDoup píše:
Je smutne ze leky na uzkost, pak tu uzkost zpusobuji, tudiz je to cesta do pekel…v tehotenstvi toto resit vubec nechapu, ridila bych se striktne lekarem…v zivote bych nedala do ust nic, co bych netusila ze dela s mím nenarozenym ditetem…nikdy bych to nedopustila…pusobit to na nej musi ze jo.
Léčba závislosti a jejích důsledků je dobře realizovatelná, zásadním problémem zůstává její záchyt a diagnostika. Mnoho pacientů užívá BZD déle, než je hranice bezpečného užívání, jež činí 2 až 6 týdnů. Již při užívání BZD po dobu tří měsíců rozvine třetina pacientů závislost. Řada starších pacientů a pacientek užívá hypnotika řadu měsíců a let a lékaře ani možnost závislosti nenapadne. Potíže těchto lidí přetrvávají. Důležitou informací je smysluplnost použití benzodiazepinů. Úzkostné poruchy by měly být léčeny antidepresivy. Poruchy spánku lze většinou zvládnout díky nalezení příčiny.

Symptomaticky používáme postupy ke znovunavození cirkadiánních rytmů: spánkovou hygienu, kognitivně behaviorální postupy, léčbu světlem a melatonin.

V budoucnu snad bude jedna z nejčastějších závislostí - na benzodiazepinech - jen učebnicovým termínem.
http://www.tribune.cz/…a-nebezpecna

S tímto musím, bohužel, souhlasit. Těm doktorům je úplně jedno, co do sebe lidi cpou, hlavně že oni mají práci, a tak vesele dál vypisují recepty. Já jsem do sebe na doporučení lékařky cpala Rivotril několik let, a to na základní škole!!! To jsme celá rodina slepě důvěřovali tomu, že ta doktorka mi prostě chce pomoct. No pomohla mi k tomu, že jsem se toho „léku“ nedokázala zbavit, vždycky po vysazení přišlo nějaké zhoršení. Pomohl mi k tomu, že mě moje třídní učitelka v osmé třídě obvinila z toho, že fetuju. V devátý třídě už jsem z toho byla tak zblblá, že už jsem ani nevěděla, jestli jsem tu tabletku vzala nebo nevzala, až jsem přišla do školy předávkovaná, ředitel mi volal rychlo a před celou školou mě vedli záchranáři totálně mimo do vrtulníku. Jo pak na JIPce se dobře odvykalo. Pak jsem se rozhodla, že než tohle žrát, tak radši budu mezi lidmi za exota, který sebou prostě pořád škube. (Dostávala jsem to na tikovou poruchu a svalový neklid)

• Citovat
  • Upravit
148
27.12.13 19:38

Tak to se nedivim, že jsi pak byla úplně mimo, brát ho každý den, to ani já nikdy takhle nic nebrala z této řady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Poradna očního lékaře

Ikona - Vladimír Korda

MUDr. Vladimír Korda Ph.D.