Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím. Chci se zeptat, zda už mám začít lepit ouško mému pejskovi. Budou mu v lednu čtyři měsíce. Stojí mu zatím jen jedno ouško a mám pocit, že to druhé se ani nijak nezvedá. Moc děkuji za rady a sice opožděně.. Ale přeji krásné Vánoce.
![]()
Já bych počkala. Je velmi pravděpodobné, že jakmile začne měnit zuby, tak mu padne i to druhé.
Poradila bych se s chovatelem od kterého mám štěně. Vždy mě chovatelka říkala že kdyby cokoliv mám se ozvat ![]()
Jestli chceš, aby mu ouška stály, tak určitě lepit. My jsme u našeho hafana lepili cca 14 dní a ouška mu krásně stojí. Sousedi se na to vyprdli a pejsek má jedno ucho nahoře a jedno dole. Chudinka, vypadá jak podvraťák. Mě osobně se vlčáci líbí víc, když jim ouška stojí ![]()
Bohužel.. S PP není. Každopádně.. Pokud se mu postavilo jedno.. Tak jsem si říkala, že by mohlo i druhé.
@Petulle4 píše:
Jestli chceš, aby mu ouška stály, tak určitě lepit. My jsme u našeho hafana lepili cca 14 dní a ouška mu krásně stojí. Sousedi se na to vyprdli a pejsek má jedno ucho nahoře a jedno dole. Chudinka, vypadá jak podvraťák. Mě osobně se vlčáci líbí víc, když jim ouška stojí
A zeptám se.. Jak přesně jste lepili ouška? Všude se píše něco jiného a já nemám zkušenosti s lepením.
![]()
To už nikdo neví. Každopádně.. Doufáme. A jedno ucho mu stojí dokonale. Tak se právě ptám…
@Andy10092017 píše:
@jenny.fieldsBohužel.. S PP není. Každopádně.. Pokud se mu postavilo jedno.. Tak jsem si říkala, že by mohlo i druhé.
tak to ani neřeš
, Bud se postaví nebo ne, taky se může stát že mu druhé spadne.
@Andy10092017 Když není s PP, tak je to jedno, ne? Hlavní je, aby byl zdravý… A aby se měl fajn, ale zrovna ucho u „ovčákovoříška“ je to nejmenší.
@Markéta80 píše:
tak to ani neřeš, Bud se postaví nebo ne, taky se může stát že mu druhé spadne.
To je taky dost možné. Ale tak.. Věřím mu.
Snad se zadari.
Jejda, uteklo mi to dřív, než jsem to dopsala ![]()
Takže znova: Nám chovatelka řekla, že ucho máme stočit jakoby do kornoutku a obtočit lepenkou. Ale připrav se, že ze začátku si to bude chtít packou sundat.
@Petulle4 píše:
Jejda, uteklo mi to dřív, než jsem to dopsalaTakže znova: Nám chovatelka řekla, že ucho máme stočit jakoby do kornoutku a obtočit lepenkou. Ale připrav se, že ze začátku si to bude chtít packou sundat.
Já jsem si říkala, co to bylo.
Moc děkuju. Zkusíme to a uvidí se. To určitě bude chtít. Je to nezbedník.
Spíš se bojím, že jak se mi bude cukat, tak abych mu něco nepovedla s tou chrupavkou, jak mu na ousko budu sahat. Snad ne.
Opravdu moc děkuju.
![]()