Lepit ucho nebo ještě počkat?

25.12.17 19:06

Lepit ucho nebo ještě počkat?

Zdravím. Chci se zeptat, zda už mám začít lepit ouško mému pejskovi. Budou mu v lednu čtyři měsíce. Stojí mu zatím jen jedno ouško a mám pocit, že to druhé se ani nijak nezvedá. Moc děkuji za rady a sice opožděně.. Ale přeji krásné Vánoce.
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1787
25.12.17 19:08

Já bych počkala. Je velmi pravděpodobné, že jakmile začne měnit zuby, tak mu padne i to druhé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59375
25.12.17 19:23

Poradila bych se s chovatelem od kterého mám štěně. Vždy mě chovatelka říkala že kdyby cokoliv mám se ozvat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
25.12.17 19:59

Je to pes s PP?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
25.12.17 20:05

Jestli chceš, aby mu ouška stály, tak určitě lepit. My jsme u našeho hafana lepili cca 14 dní a ouška mu krásně stojí. Sousedi se na to vyprdli a pejsek má jedno ucho nahoře a jedno dole. Chudinka, vypadá jak podvraťák. Mě osobně se vlčáci líbí víc, když jim ouška stojí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.12.17 20:07

@jenny.fields

Bohužel.. S PP není. Každopádně.. Pokud se mu postavilo jedno.. Tak jsem si říkala, že by mohlo i druhé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
25.12.17 20:07

Jestli to teda vlčák je :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.12.17 20:09
@Petulle4 píše:
Jestli chceš, aby mu ouška stály, tak určitě lepit. My jsme u našeho hafana lepili cca 14 dní a ouška mu krásně stojí. Sousedi se na to vyprdli a pejsek má jedno ucho nahoře a jedno dole. Chudinka, vypadá jak podvraťák. Mě osobně se vlčáci líbí víc, když jim ouška stojí ;)

A zeptám se.. Jak přesně jste lepili ouška? Všude se píše něco jiného a já nemám zkušenosti s lepením. :roll: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.12.17 20:10

@Petulle4

To už nikdo neví. Každopádně.. Doufáme. A jedno ucho mu stojí dokonale. Tak se právě ptám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59375
25.12.17 20:10
@Andy10092017 píše:
@jenny.fieldsBohužel.. S PP není. Každopádně.. Pokud se mu postavilo jedno.. Tak jsem si říkala, že by mohlo i druhé.

tak to ani neřeš ;), Bud se postaví nebo ne, taky se může stát že mu druhé spadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
25.12.17 20:12

@Andy10092017 Nám chovatelka řekla, že ouško

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
25.12.17 20:14

@Andy10092017 Když není s PP, tak je to jedno, ne? Hlavní je, aby byl zdravý… A aby se měl fajn, ale zrovna ucho u „ovčákovoříška“ je to nejmenší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.12.17 20:15
@Markéta80 píše:
tak to ani neřeš ;), Bud se postaví nebo ne, taky se může stát že mu druhé spadne.

To je taky dost možné. Ale tak.. Věřím mu. :lol: Snad se zadari.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
25.12.17 20:15

Jejda, uteklo mi to dřív, než jsem to dopsala :mrgreen:

Takže znova: Nám chovatelka řekla, že ucho máme stočit jakoby do kornoutku a obtočit lepenkou. Ale připrav se, že ze začátku si to bude chtít packou sundat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.12.17 20:18
@Petulle4 píše:
Jejda, uteklo mi to dřív, než jsem to dopsala :mrgreen:Takže znova: Nám chovatelka řekla, že ucho máme stočit jakoby do kornoutku a obtočit lepenkou. Ale připrav se, že ze začátku si to bude chtít packou sundat.

Já jsem si říkala, co to bylo. :lol: Moc děkuju. Zkusíme to a uvidí se. To určitě bude chtít. Je to nezbedník. :dance: Spíš se bojím, že jak se mi bude cukat, tak abych mu něco nepovedla s tou chrupavkou, jak mu na ousko budu sahat. Snad ne. 8o Opravdu moc děkuju. :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová