Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mám dotaz
znáte např: filmy jak se někdo probudí a na nose má lepítko a pak si ho sundá…
Opravud jsem nikdy nepochopila k čemu to je pokud to někdo víte tak mi to pls napište
![]()
O lepítkách nevím, ale kdyby to byl třeba kousek plastu, tak to by mohla být pomůcka proti chrápání.
Jediny lepitko na nos, ktery me napada jsou takovy ty naplasti na vycisteni ucpanych poru.
@Sepishka píše:
Jediny lepitko na nos, ktery me napada jsou takovy ty naplasti na vycisteni ucpanych poru.
Taky mě napadlo tohle
.
Lepítka na nos jsou na vyčištění pórů, i když nevím jak to dělají ve filmech, ono jak to zaschne déle než je určený čas tak to sundávání bolí jako prase
O tom jsou filmy?
Na ty póry se to ale nenechává přeci celou noc
Třeba je to proti chrápání.
@gabriela82
ne
na to nejsou filmy jen že se to tam občas někde objevuje a mně nikdy nenapadlo k čemu to je
![]()
To je proti chrapani. Neco podobneho pouzivaji treba i sportovci, aby se jim lepe dychalo. Zkus si asi uprostred nosa jemne stlacit chrupavku (nos zvrchu zmackni) a ucitis, ze se ti lepe dycha ![]()
Záleží jak je to velký. Pokud je to široký přes celej nos, bude to na póry (i dkyž teda mít to přes noc, tak mě to asi zabije), pokud je to jen úzkej pásek, bude to proti chrápání (http://im9.cz/…f250x250.jpg) - ale teda je to k prdu, vůbec to nepomáhá
(vyzkoušeno na manželovi).
Existuje lepitko proti chrapani, roztahuje nosni pruduchy, ale nepomaha to, protoze chrape se jinde.