Povodňové konto

Caty
3.6.13 15:01

Povodňové konto

Holky, tady jsou čísla na povodňová konta, kdo byste chtěl pomoci.

POVODŇOVÁ KONTA:

ADRA: zasláním DMS ve tvaru DMS ADRA na tel. číslo 87 777 (Cena jedné DMS je 30 Kč, ADRA obdrží 27 Kč), zasláním libovolné částky na účet veřejné sbírky 34983498/0300, variabilní symbol 391.

Armáda spásy v České republice: finanční příspěvky lze zasílat pomocí DMS ve tvaru DMS ARMADASPASY na číslo 87777 (cena jedné DMS je 30 Kč, z nichž AS obdrží 27 Kč), nebo na účet 475335453/0300, variabilní symbol 222.

Člověk v tísni: povodňové konto na pomoc lidem zasaženým záplavami - 72027202/0300

Český červený kříž: přispět je možné zasláním DMS ve tvaru DMS CCK na tel. číslo 87 777 (Cena jedné DMS je 30 Kč, Červený kříž obdrží 27 Kč) nebo libovolnou částkou na sbírkové konto na pomoc lidem zasaženým povodněmi - 222885/5500, variabilní symbol 111

Charita České republiky: finanční pomoc je možné zasílat pomocí DMS ve tvaru DMS CHARITAPOMOC na číslo 87 777 (Cena jedné DMS je 30 Kč, Charita ČR obdrží 27 Kč) nebo na sbírkové konto 11998822/0800, variabilní symbol 906. Příspěvky lze posílat také na dárcovské konto 88444422/0800, variabilní symbol 906.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1505
3.6.13 15:05

@Caty :palec: :palec: :palec:

Je mi líto lidí, kterých se povodně týkají. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
3.6.13 15:28

Ano, je to na seznamu..
raději bych ale přímo někam dovezla čistící prostředky, balené vody, desinfekci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
3.6.13 15:38

@PetaP Presne, taky jsem premysela, ze bych radeji pomohla takto…Kazdopadne @Caty diky za souhrn :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
3.6.13 15:48

Caty, že to píšeš ty, tak tobě věřím, ale ostatní dávejte bacha a všechno si ověřte. Taky do takovýchto zpráv někdo může propašovat číslo svého soukromého účtu a vydávat je za povodňové konto, takže na netu fakt bacha ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
3.6.13 15:55
@PetaP píše:
Ano, je to na seznamu..
raději bych ale přímo někam dovezla čistící prostředky, balené vody, desinfekci..

Pokud to máš blízko. My třeba rozhodně nejsme v dostupné vzdálenosti, takže pro mě jsou lepší Adra a spol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
3.6.13 16:35

@Gina108 Tyjooo, neco takovyho me fakt nenapadlo. Tady je aspon videt, jak jsem stale naivni a duveriva :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
3.6.13 16:39

http://www.novinky.cz/…-gorily.html

a dole v článku je ještě uvedeno konto pro zvířátka, kbyby chtěl někdo pomoci ZOO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
3.6.13 21:08

@Macik84 Je mi lito, ze se Vam miminko nedari, ale predpokladam, ze mas chybu v datu, ze nejde o červenec 2013… No to jsem te chtela jen upozornit a drzim palce, at se na Vas, co nejdrive usmeje stesti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20834
4.6.13 17:16

Zdravím,
máme radost, že eMimino.cz slouží v těchto dnech jako platforma pro tolik z vás, kteří chtějí pomoci lidem postiženými povodněmi.

Materiální dary pro Mělník se již domlouvají v diskuzi Podpora lidem v Mělníku - povodně!, my admini bychom rádi přispěli finanční částkou na některé z kont. Poraďte, kam máme poslat peníze? Na některý z výše uvedených účtů, nebo máte jiný tip, kde konkrétně je potřeba finanční pomoci? Ve čtvrtek budou peníze odeslány!

Všem, které voda vyhnala z domovů, přejeme brzký návrat a pevné nervy!

Za administrátory
Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
4.6.13 17:41
@admin píše:
Zdravím,
máme radost, že eMimino.cz slouží v těchto dnech jako platforma pro tolik z vás, kteří chtějí pomoci lidem postiženými povodněmi.

Materiální dary pro Mělník se již domlouvají v diskuzi Podpora lidem v Mělníku - povodně!, my admini bychom rádi přispěli finanční částkou na některé z kont. Poraďte, kam máme poslat peníze? Na některý z výše uvedených účtů, nebo máte jiný tip, kde konkrétně je potřeba finanční pomoci? Ve čtvrtek budou peníze odeslány!

Všem, které voda vyhnala z domovů, přejeme brzký návrat a pevné nervy!

Za administrátory
Monika

Tleskám :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2234
4.6.13 17:53
@PetaP píše:
Ano, je to na seznamu..

Dovez, můžeš jet semnou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
4.6.13 18:07

Je dobře, že i tady na emiminu něco děláte pro ty lidi, ale po špatných zkušenostech z minulých povodní, bych peníze rozhodně neposílala na žádný účet organizací, co to budou přerozdělovat, ale třeba bych se dohodla přímo s nějakým starostou a poslala na účet jejich vesnice - nějaké né moc známé a rozhodně ne do Prahy. Protože právě ty méně známé vesnice to zase odnesly a odnesou nejvíce, protože peníze na jejich opravy nebudou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
4.6.13 19:44

@gabousek a kam jedeš? Muž dělá na Václaváku, napadlo mě že by to mohl někam donést, ale nevím kam..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2234
4.6.13 19:58

@PetaP Na Mělník, první várku dnes večer s přítelem a druhou várku zítra sama.. Jsem z Vysočan, ale můžu dojet autem někam poblíž ;) víc v diskuzi Podpora lidem v Mělníku.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová