Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky pražandy, zítra dopoledne cca v 10hod. povezu své věci z Prahy, o které prosí Český červený kříž na Mělník, pokud se chcete přidat, někdo něco z toho máte, co chcete darovat a nechcete to tam vézt sami, kontaktujte mě prosím do zpráv, můžeme se někde sejít dnes nebo zítra a předat si to. Jinak Ččk sídlí na Mělníku v Kokořínské ulici, pokud byste chtěl někdo dovézt sám. Dík moc!
PS: Omlouvám se, nevím kam to zařadit, tak dávám do dotazů pro adminy, když tak si to přesuňte.
Tady je text, co Ččk vyhlásil, věci co nutně potřebují, ty lidi jsou tam na tom fakt mizerně…
Oblastní Spolek Ččk Mělník!!! Prosíme, pokud máte možnot, noste nám potravinovou pomoc, gumáky, spacáky, deky, polštáře. Aktuálně apelujeme DEKY a POTRAVINY, i dětskou stravu, instantní kaše, šťávy, čaje, vakuované potraviny… Kdo má dotazy k pomoci, může telefonovat- 606252450… dále prosíme sdílejte.
Děkujeme!
Ahoj, odkud z Prahy jsi? Pokud bych k tobě do auta mohla přihodit nějaké potraviny, tak se ráda přidám.
Vysočany jsou v pohodě, dělám v Letňanech, tak mě napadlo po práci zajet něco pokoupit a můžu ti to hodit. Jen nevím, co přesně koupit. Nechtěla by jsi mi udělat nějaký seznam?
Napadlo mě koupit čaje, nějaké ty instantní kaše, vím, že je dělá Emco a dál mě nic nenapadá, nevím, jaké tam mají možnosti. Co pečivo, sýry, šunky?
Pokud by měl ještě někdo zájem, tak by potřebovali i nějaké krmivo pro zvířata - psy a kočky (granule, konzervy) a taky prý plínky docházejí.
Teď jsem volala na to číslo, aktuálně potřebují balené vody, sušenky, balené potraviny, instantní polívky, sušené ovoce, sýry, jogurty s delší dobou trvanlivosti, klidně i polotovary, ale zabalené ve vakuovém obalu, asi takové co vydrží dýl bez ledničky, přesnídávky, ty kaše pro děti, říkala paní prostě instantní výrobky. Říkala taky, že ty lidi nemají nic, šli s igelitkou a dokladama. Nadále prý budou potřebovat i hygienický potřeby, lidi si prý zapomněli vzít i mýdlo, šampon, ženský vložky apod.
Dále stále platí nedostatek toho, co jsem psal výše..deky apod.
Díky všem, co se přidáte, paní jsem slíbila, že do zítra do 12hod. jsem tam, byla moc vděčná a moc nám děkují.
Mě ty hygienické potřeby neříkala, tak je kdyžtak taky koupím.
Ahoj, nachystam neco. Muzu ti to odpo/navecer hodit nekam do vysocan. Jsem z kunratic. Posli mi prosim sz, kde te muzu potkat.
Hi já tam slyšela nějaký randál, jak když přijel kamión
Snad to byla humanitární pomoc ![]()
@Black_Orchids právě jsem odeslala SZ.. holky, jsme my to ale světice.. super, mám radost, že jste se ke mně přidaly!!
Já tam taky slyšela randál, paní do toho telefonu musela docela řvát. Asi tam mají fakt mazec. Kolegyňka je z Mělníka, jsou evakuovaní. A máme tam sklad, ten je už asi pod vodou, prdla tam hráz ![]()
@gabousek Já ráda pomůžu, stejně bych peníze, co dám za to jídlo utratila za blbosti. Snad jim to alespoň trochu pomůže.