Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já jsem tam bydlela, mám tam příbuzné, kamarády, známé, kolegy z práce.. naštěstí je většina z nich mimo povodně, takže můžou pomáhat těm zatopeným.. přes ně jsem se dostala k téhle pomoci. Posílají mi fotky, telefonují, pláčou.. je to šílený, celou noc jsem nespala a sháněla pomoc.
To je fakt mazec. Mám úplně husí kůži. Díky za založení diskuze, jsem ráda, že alespoň trošku můžu pomoct.
@Didian Tak to každopádně!! Beru to taky tak.. jsem tu vyhrabala deky pro návštěvy, lidi co nemají nic, je ocení,,, jídlo dokoupím, hlady s partnerem tenhle měsíc neumřeme, tak můžeme pomoct jiným.. On tam je a pomáhá evakuovat..
@gabousek Deky nemám, takže musím koupit jen to jídlo+drogerku. Tvůj přítel tam teď je? Tak to ho obdivuji. Můj je policajt, takže mám taky všechny informace z první ruky.
…a ja uz 2. den cerpam z baraku vodu, takze to mam taky z prvni ruky ![]()
Ahoj, ráda bych taky pomohla, ale jsem z druhé strany řeky… Smíchov… bylo by možný se dnes večer nebo zítra dopo někde sejít a předat si ty věci?
Myslím, že určitě, jen mám sraz s holkama kolem 17-18, takže pokud by ti nevadilo o něco později, můžem se někde sejít.. chtělo by to místo, kam se dostanu dobře autem.. MHD je tu na prd, všechno zavřený, Palmovka pod vodou, takže se odsud budu blbě dostávat tvým směrem.. díky ![]()
@Black_Orchids a nepotřebuješ nějakou pomoc ty ode mne? To je síla fakt ![]()
@Didian jj, je.. chudák je z toho neštěstí kolem vyřízený, hlavně jak ty lidi nechtějí pryč ze svých domovů
Stejně strašný scénář jako v roce 2002, to tam měli vodu po komíny + půl metru bahna po vyschnutí.. ta hráz je měla ochránit.. jenže se nedokončila ![]()
@gabousek To je mazec. Nejradši bych jim tam jela pomoc, ale s mojí náturou bych tam akorát tak bulela a museli by pak pomáhat oni mě. Ještě jsem i přes svou stydlivost o něco žádat obeběhla kolegy, jestli nechtějí přispět, tak se všichni složí, což je super, že můžu koupit víc toho jídla.
@Didian Fakt jo!!! No ty jsi skvělá!!
Já zbuzerovala kámošku a ta všechny své a nakonec to vypadá, že pojede se svým přítelem na vlastní pěst, asi toho bude víc
Bohužel až ve čtvrtek večer, ale i tak dobrý!
@gabousek píše:
@Black_Orchids a nepotřebuješ nějakou pomoc ty ode mne? To je síla fakt
Ne
Ja mam jen zatopeny sklep… Ale dovedu si uz vcelku zive predstavit, co to pro ty lidi musi byt..
@gabousek Kolegové jsou suprový, ještě nevím, kolik dají, ale říkala jsem jim, že každá stovka dobrá. Já bych tam to jídlo klidně zavezla už dneska, ale nechci jet samotná, bojím se, aby mě to někde nespláchlo. Takže spíš využiju tebe. A pokud to kolegyni poteče do baráku, tak jsme s kolegama říkali, že si u ní dáme brigádku a pomůžeme jí to uklidit.