Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj.Mela bych dotaz ohledne windows mail. Kamaradka ma windows mail, ale tedka je na par dni u me. Takze nema pristup na svuj pocitac.Je tedy mozne, aby se prihlasila na windows mail v mem pocitaci? Pokud ano, muze mi nekdo poradit, jak na to? Dekuji
Proč by to nebylo možné?
Normálně napíše URL svého mailu, pokud si ho pamatuje a naskočí jí login.
Taky mám email od jiného poskytovatele ale musím znát www - holt to není obyč Centrum nebo Seznam apod. ![]()
Ale slysela jsem, ze bud ho ma outlook express nebo i jiny program, to je jedno na kterem programu se prihlasi?
Dituleska : Nevis odkaz s loginem i na ten druhy program?
To nevím, tady se ale určo přihlásí. MSN zrušili a je vše spojené se skypem.na email se přihlašuju tady
@beeruska20 K mailu by měla mít možnost se přihlásit kdekoliv. Co má za zavináčem v e-mailu? Podle toho zkusím poradit.
Pokud Comanet.cz, tak to bude e-mail od jejich poskytovatele připojení a v tom případě by měla mít možnost se přihlásit tady https://webmail.comanet.cz/ (e-mailem nebo jménem a heslem).
Pomůže to takto?
Za zavinacem ma comanet.cz
Zkusila jsem ten odkaz, co jsi mi poslala, ale nejde to.
@beeruska20 Asi špatně vyplňuje přihlášení - zkusil bych zavolat na podporu Comanet a zeptat se. Telefon: +420 777 744 735. Řekněte, že se chcete přihlásit na svůj e-mail přes webmail a nefunguje to.
(podle mě by do pole uživatel měla zadat celý e-mail a do hesla heslo k e-mailu…)
Windows mail má nastavený na počítači doma, ale pokud zná přihlášení a heslo, tak by to mělo fungovat i tam na tom webmailu.