Let s dcerkou 7 let s teplotou

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1409
16.2.25 21:44

Jo, jela bych, ale rozhodla bych se podle zítřka. Pokud by se výrazně nezhoršila. Pokud bude stejná nebo lepší, proč ne. Je jí 7 let, ne 7 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76049
16.2.25 21:53
@Alenka28 píše: Více

OT
já teď neřeším tvé dcery nemoc, ale, je jí 7, myslíš, že ten Karneval je vhodná akce pro 7leté dítě? tma, kostýmy, hluk, mačkanice, vřava, takový všude přítomný sexuální podtext, opilí, zfetovaní - já mám 8letou dceru, Karneval by mě teda lákal vidět, ale dceru bych tam ještě v žádném případě nevzala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
17.2.25 08:29

@stinga Tak já doufám, že to nebude takové, jako píšeš. Chceme se přes den projít městem a večer už budeme s dcerkou na ubytování. Samozřejmě že ji nebudeme tahat tam, kde by se jí nelíbilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
17.2.25 08:33

Poradila bych ti jako ostatní - neletět. Ale sama vím, že bych to nerušila, pokud už je bez teplot. Dítěti dala na let respirátor, upravila program na trochu klidnější (zkrátit procházky, víc odpočívat, spíš do tepla a nezapomínat na pořádnou stravu) a držela si palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
17.2.25 08:58

@unuděná Přesně jak píšeš, neletět. Ale když víš, žes na to šetřila a teď to máš zrušit… Jen nechci jakkoli ublížit dcerce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
17.2.25 09:04

Já tě chápu. Zrovna teď, týden před jarňáky, syn padl za vlast s virózou. My koupené ubytko v Itálii a těšíme se na lyže. No jeli jsme nakonec. Začátek pozvolnější, abysme hned nenaběhli na celý den na svah, a vlastně mu to prospělo, krásně se tam doléčil. S tím letadlem je to horší s ohledem na ní i na spolucestující, ale pokud snese respirátor :nevim: A vyhýbala bych se i na místě davům, možná i oželela ten karneval a udělala si to v poklidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4196
17.2.25 09:10
@stinga píše: Více

Prosím tě, bylas na tím karnevalu někdy???
Tohle jsi pobrala kde???
Sexuální podtext, opilí zfetovaní…
Byla jsem na karnevalu 3× a vloni ani ty davy už nebyly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4196
17.2.25 09:12

Neletěla, karneval bude i příští rok.
Zdravá si to. uzije víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
17.2.25 09:16

Mě by zajímalo, kolik z vás by v reálu klidně oželelo těch cca 20k, co do toho určitě zakladatelka už nalila (letenky, ubytko) a s dítětem, které mělo minulý týden virozu a nyní už mu pár dní nic není, skutečně zůstalo v klidu doma 8) Cizí peníze se vyhazují podstatně snáz, než ty vlastní, co? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4196
17.2.25 09:22
@unuděná píše: Více

Jelikož jsi v těch Benátkách celý den venku a od vody je tam chladno a vlhko, tak bych to zrušila…
Snad má pojištění storna… :nevim:
Docela by mě zajímalo kam se podle tebe mají schovat do tepla :think:
A zdravá asi není, když má dneska 37.5 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
17.2.25 09:23
@Menton píše: Více

Vždyť mají ubytování ne? :nevim: Tak prostě procházky zkrátí z celého dne na hodinku dopoledne, dvě hodinky odpoledne, mohou si zajít na dezert do kavárny nebo mrknout po nějaké galerii/muzeu dle zájmu dítěte :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
17.2.25 09:24

Právě, jak tu každý píše, neletět, tak si připadám jak krkavčí máma, že ji chci tahat někam, kde ji to může uškodit. Máme ubytování přímo na náměstí, tak můžeme kdykoliv tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
17.2.25 09:24
@Menton píše: Více

Nebyly davy? Já karneval teda nebyla, a ani bych se kvůli nim neodvazila… ale byla jsem Řím mimo sezónu a davy hrozný. V Benátkách jsem byla v únoru před asi 15 lety a už tehdy tam bylo lidí dost. Navíc letos svatý rok. Opravdu tam davy nejsou? A co je na tom karnevalu pro běžného návštěvníka vlastně vidět? Kromě toho, že občas, když máš štěstí, potkáš někoho v masce? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
17.2.25 09:25

A dnes už je bez teploty? Psala jsi, že včera zase měla zvýšenou, tak jak se to vyvíjí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
17.2.25 09:26

Já bych jela bez váhání. Benátky nejsou Filipíny… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...