Let s dcerkou 7 let s teplotou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2272
17.2.25 15:36

Bezohlednost nekterych v teto diskuzi je sokujici. To nema ani smysl komentovat.

A jinak zakdadatelce pouze toto: chapu, ze jste se tesili a ze to stalo penize. A pokud se rozhodnete jet, tak taky doufam, ze stalo za to riskovat zhorseni zdravotniho stavu 7 leteho ditete. Pokud se ji prihorsi, moc si tu dovcu neuzijete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
17.2.25 15:37
@PinkiePieCutie píše: Více

Fuj, tohle je ošklivá pasivní agrese a argumentační faul. Nevidíš si pod prsty? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15419
@unuděná píše: Více

Moje by v takovém případě šlo v úterý do školy. Teď už je mám starší, takže středoškolák, pokud by mu bylo v pondělí ráno dobře, by šel i v pondělí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41130

já bych měla strach o to dítko -) pokud do čtvrtka mělo vysoké horečky několik dní, pátek a sobota nic, ale v neděli už zase teplotu, tak bych měla strach, že prostě zdravé není a klimatizace v letadle, přesuny a výlety po venku, mu prostě neprospějí…Ale ted si představ, že poletí, cesta tam ok, ale pak zase dorazí horečky a ona bude muset s horečkou letadlem zpět… Já to fakt chápu, je mi jasné, že to muselo stát plno peněz, dítko se těší a sama popravdě nevím, jak bych se rozhodla, ale obavy bych prostě měla. Z toho, že se dítko znovu roznemůže a i z toho, že může někoho nakazit, kdyby nemocná jela tam či zpět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
17.2.25 15:38
@ivašot. píše: Více

I já to tak mám. Není to školkáč, kdy po teplotkách raději necháš 14 dní doma na doléčení :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15477
17.2.25 15:38
@Anna766 píše: Více

Moje dítě mělo zelenou rýmu cca 2 roky v kuse … Až do odstranění nosní mandle. Mělo být zavřené dva roky mimo kolektiv? 8)
Chodili jsme normálně do heren, do bazénu, prostě všude ;)

Takže ve školce jsem oznámila, že to je prostě takhle a chodit bude … ;)

Některé matky prostě mají příliš mnoho času na řešení kravin. Nj, mateřská, ale rozhodně nééé dovolená.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15477
17.2.25 15:40

Jejich dr si ale myslí opak. ;)
Lékařka Pudloslava taky tvrdí, že jet … Kdo jsi ty, že si dovolíš tvrdit tyhle kecy? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148494
17.2.25 15:40

Proč myslíš? Mě taky ty výkřiky jak chodím nemocná do práce, no a co, taky přijdou docela masakr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15419
17.2.25 15:41

Ona většina viróz je nakažlivá ještě před vypuknutím příznaků, to bys vlastně nemohla ani ty nikam chodit. Co když tvoje dítě večer lehne s horečkou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15477
17.2.25 15:43
@ivašot. píše: Více

V neděli zvýšená, v pondělí nic, v úterý by valila ;)
A to je na základce, první stupeň. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148494
@Šmoulice píše: Více

Moje dítě vlezlo do školky a skončilo v nemocnici se zápalem plic, protože tam chytlo od nemocných dětí fujtajksl. Takže jsem místo do práce šla za ním do nemocnice a zůstala tam s ním. Takže jo, děsně jsem řešila kraviny. Jdu se stydět do kouta. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2272
@Šmoulice píše: Více

Pudoslava nic takoveho nerekla. Rekla, ze ona by sla. Neznamena to, ze zakldatelce rika, jak se ma rozhodnout.

nevim, zda ti to dochazi ci ne, nazor Pudoslavy je pouze jeji nazor. I ty mas nazor. Ja mam taky nazor. Jsou to vsechno nazory. Kazdy nejaky ma a kazdy ma na nej pravo.

Takze i ja mam pravo rict, co si o tom myslim. Rikam ho slusne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15477
17.2.25 15:49

Řekla svůj názor jako lékařka. ;) To si myslím bude i pro zakladatelku hlavní názor, ke kterému se přikloní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.2.25 15:52

A jak dlouho musí mít teplotu pod 37, aby bylo zdravé?

• Citovat
  • Upravit
15477
17.2.25 15:53
@Anonymní píše: Více

Minimálně rok. :mrgreen: :mrgreen: Podle některých tady :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie