Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Když je dneska ok. Nezhoršilo se jí to. Tak jeďte. Při nejhorším bude ležet tam.
@Bytsamsebou píše: Více
Arogantní a sebestředná až na půdu..
Kdyby hloupost nadnášela, tak budeš na výšinách
přesně takovým lidem bych tu léčbu nechala platit z vlastní kapsy…
Příspěvek upraven 17.02.25 v 11:11
@Menton píše: Více
Ne každý holt může být tak dokonalý, jako ty ![]()
@unuděná píše: Více
Prosím tě, běž se projít na infekční, kup si letenku a už se nevracej
Dneska teda opravdu nemáš svůj den koukám ![]()
Ty sis dnes zapomněla vzít prášek, že?
Neboj, to bude dobrý … ![]()
Jj, přesně takovou větu o léčbě jsem tady na eMiminu slyšela pořád, když jsem se nenechala očkovat na Covid
.
My letěli vloni s nemocným dítětem, s sebou ibalgin, sinecod a eucasol. Na místě pak radši návštěva lékaře od kterého dítě vyfasovalo další léky. Jeden den strávilo na pokoji a od dalšího dne už jsme začali s lehkými aktivitami v místě dovolené. Rozhodně nebylo jediné, co v letadle kašlalo.
Takže když už dneska nemá teplotu, tak bych letěla určitě. Užijete si to!
My kdysi odlétali na dovolenou k moři se synem dobírajícím ATB na zánět ucha. Jako to tehdy za mě bylo na hraně (kvůli němu - bála jsem se bolesti při letu), ale nakonec bylo vše v pořádku, ucho nebolelo, tři dny měl zákaz se potápět a pak už dobré, domů přijelo dítě zdravější, než kdybych ho nechala ležet doma v peřinách. Ale uznávám, že to byl vabank.
@Alenka28 píše: Více
v Italii jsou bacily a viry trochu jine, nez u nas v CR. Riskujes. Dite je oslabene, jeste ani nedobojovalo tu prvni nemoc, v letadle nebo ve meste natankuje dalsi bacily.
A mimochodem, kdyby se ji hodne prihorsilo tam v Benatkach, budes mit nervy a hledat doktora v neznamen prostredi. Jeste to dobre promysli.
@PinkiePieCutie píše: Více
Nebylo by lepší necestovat vůbec? Přece jen nikdy nevíš co se může stát … A hledej tam pak doktora v neznámém prostředí … Víš co to je za dřinu?
![]()