Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Alenka28 píše: Více
ja bych letela s nadupanou lekarnickou, ale vim, ze u mainstreamovych matek bych nesklidila pochvalu
@Pudloslava píše: Více
Teď dostaneš od Menton za uši - TY!! DOKTORKA!! A takhle hazardovat se životy spolucestujících!! Epidemiology na tebe ![]()
@unuděná píše: Více
Těch protivných, důležitých je tady mnohem víc. Jak vidno.
Pudoslava je povolanim doktorka. Predpokladam, ze je lepe povolana posoudit zdravotni stav ditka.
Jinak ja bych teda asi moc neocenila, kdyby moje dite sedelo vedle ditete zakladatelky a nedejboze od nej chytlo neco, co se projevuje 39C horeckami.
@PinkiePieCutie píše: Více
Ale dítěti zakladatelky nic není. A i když bude tvoje dítě sedět vedle na první pohled zdravého jedince, tak od něj může něco chytit, protože první příznaky se mohou projevit až po vystoupení u letadla, ale daný člověk je již infekční.
@Šmoulice píše: Více
No to jste zlatíčka fakt ![]()
Staršího člověka sice může pánkova angína klidně zabít, když jí od něj v tom letadle chytí,
ale hlavně že vy jste nepřišli o dovolenou ![]()
@Kelsey1 píše: Více
Důležitých proto že by neletěli s nemocným dítětem?
Takových důležitých jsem viděla ve školce mraky, co strkali nemocné děti do školky a odnášeli to ostatní. Jsem každou chvíli díky tomu měla děcko doma, protože chytilo nemoc, nechala jsem dva tři týdny doma, šlo do školky a po týdnu znova nemocné, a tak pořád dokola.
Sama jsem nemocné dítě do školky nestrkala. Úplně důležitá a úzkostná matka jsem byla. ![]()
@Anna766 píše: Více
A jak dlouho po odeznění příznaků považuješ dítko ještě za nemocné? Kdyby tvůj školák měl naposledy lehce zvýšenou teplotu v neděli a pak už nic, kdy ho pošleš do lavice? Odpověz prosím upřímně.
@Alenka28 píše: Více
Tak, super on doktor to zhodnotí mnohem lépe, než kdokoli tady. To už bych jela v klidu ![]()
@Liberalissima píše: Více
Jestli se o sebe někdo bojí, ať mezi lidi neleze
![]()
My třeba ostatní neřešíme vůbec. Je nám úplně jedno, jestli je někdo nemocný, nebo není.
Max to prostě chytíme, no … ![]()
@Anna766 Rýma a lehký kašel u mě není nemoc. Takže dítě do školky samozřejmě chodilo.
Ve škole už se naštěstí takové prkotiny neřeší. ![]()
Tak a tady bych se Anny zastala, ono je trochu rozdíl, poslat dítko, které ti třeba odpoledne vrátí opět s teplotou, do školy a leťet s ním na dovolenou, kde se očekává v tomto počasí i nějaký ten přejezd a procházky…u nás teď lítá dost nehezká „viroza“ či co to je, že dítka mají dva tři dny teploty, pak dva tři dny nic a pak to udeří znovu, takže bych měla strach z tohoto…takže do školy bych poslala a byla bych na telefonu, letadlo bych fakt zvážila, protože co nemá, to tam může chytit, neb podobných poletí více a dítko má oslabenou imunitu a taky bych nechtěla řešit horečku někde v zahraničí…
Jakože dítě je nemocné, pak vypadá zdravé, například v pátek, tak si řeknu že jde v pondělí do školy, ale v neděli se vrátí horečka, tak ho pošleš? Já bych neposlala.
@Šmoulice píše: Více
Je mi jasné. Takových rodičů co s kašlem a zelenou rýmou pošlou děti do školky jsem viděla dost. Takže věřím.
@Anonymní píše: Více
Jenze toto dite podle mne zdrave neni. Je to bezohledne vuci ostatnim pasazerum v letadle.
@Anna766 píše: Více
V pondělí asi ne, ale pokud už by bylo ok, tak ano, v úterý už by šupajdilo. A oni letí až ve středu.
@Keyllah Já to beru z toho hlediska, co tu píšou mnozí - jak je to nezodpovědné, že nakazí celé letadlo. Tak takhle by nakazila celou třídu ![]()