Let s dcerkou 7 let s teplotou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
43031
17.2.25 15:02
@Alenka28 píše: Více

ja bych letela s nadupanou lekarnickou, ale vim, ze u mainstreamovych matek bych nesklidila pochvalu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
17.2.25 15:03
@Pudloslava píše: Více

Teď dostaneš od Menton za uši - TY!! DOKTORKA!! A takhle hazardovat se životy spolucestujících!! Epidemiology na tebe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8957
17.2.25 15:13
@unuděná píše: Více

Těch protivných, důležitých je tady mnohem víc. Jak vidno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2272
17.2.25 15:17

Pudoslava je povolanim doktorka. Predpokladam, ze je lepe povolana posoudit zdravotni stav ditka.

Jinak ja bych teda asi moc neocenila, kdyby moje dite sedelo vedle ditete zakladatelky a nedejboze od nej chytlo neco, co se projevuje 39C horeckami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.2.25 15:19
@PinkiePieCutie píše: Více

Ale dítěti zakladatelky nic není. A i když bude tvoje dítě sedět vedle na první pohled zdravého jedince, tak od něj může něco chytit, protože první příznaky se mohou projevit až po vystoupení u letadla, ale daný člověk je již infekční.

• Citovat
  • Upravit
12878
17.2.25 15:20
@Šmoulice píše: Více

No to jste zlatíčka fakt :roll:

Staršího člověka sice může pánkova angína klidně zabít, když jí od něj v tom letadle chytí,
ale hlavně že vy jste nepřišli o dovolenou :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148561
17.2.25 15:22
@Kelsey1 píše: Více

Důležitých proto že by neletěli s nemocným dítětem?
Takových důležitých jsem viděla ve školce mraky, co strkali nemocné děti do školky a odnášeli to ostatní. Jsem každou chvíli díky tomu měla děcko doma, protože chytilo nemoc, nechala jsem dva tři týdny doma, šlo do školky a po týdnu znova nemocné, a tak pořád dokola.
Sama jsem nemocné dítě do školky nestrkala. Úplně důležitá a úzkostná matka jsem byla. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
17.2.25 15:23
@Anna766 píše: Více

A jak dlouho po odeznění příznaků považuješ dítko ještě za nemocné? Kdyby tvůj školák měl naposledy lehce zvýšenou teplotu v neděli a pak už nic, kdy ho pošleš do lavice? Odpověz prosím upřímně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12878
17.2.25 15:26
@Alenka28 píše: Více

Tak, super on doktor to zhodnotí mnohem lépe, než kdokoli tady. To už bych jela v klidu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15493
17.2.25 15:27
@Liberalissima píše: Více

Jestli se o sebe někdo bojí, ať mezi lidi neleze ;) :kytka:

My třeba ostatní neřešíme vůbec. Je nám úplně jedno, jestli je někdo nemocný, nebo není.
Max to prostě chytíme, no … ;)

@Anna766 Rýma a lehký kašel u mě není nemoc. Takže dítě do školky samozřejmě chodilo.
Ve škole už se naštěstí takové prkotiny neřeší. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41140
17.2.25 15:28

Tak a tady bych se Anny zastala, ono je trochu rozdíl, poslat dítko, které ti třeba odpoledne vrátí opět s teplotou, do školy a leťet s ním na dovolenou, kde se očekává v tomto počasí i nějaký ten přejezd a procházky…u nás teď lítá dost nehezká „viroza“ či co to je, že dítka mají dva tři dny teploty, pak dva tři dny nic a pak to udeří znovu, takže bych měla strach z tohoto…takže do školy bych poslala a byla bych na telefonu, letadlo bych fakt zvážila, protože co nemá, to tam může chytit, neb podobných poletí více a dítko má oslabenou imunitu a taky bych nechtěla řešit horečku někde v zahraničí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148561
17.2.25 15:28

Jakože dítě je nemocné, pak vypadá zdravé, například v pátek, tak si řeknu že jde v pondělí do školy, ale v neděli se vrátí horečka, tak ho pošleš? Já bych neposlala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148561
17.2.25 15:31
@Šmoulice píše: Více

Je mi jasné. Takových rodičů co s kašlem a zelenou rýmou pošlou děti do školky jsem viděla dost. Takže věřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2272
17.2.25 15:31
@Anonymní píše: Více

Jenze toto dite podle mne zdrave neni. Je to bezohledne vuci ostatnim pasazerum v letadle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
17.2.25 15:34
@Anna766 píše: Více

V pondělí asi ne, ale pokud už by bylo ok, tak ano, v úterý už by šupajdilo. A oni letí až ve středu.
@Keyllah Já to beru z toho hlediska, co tu píšou mnozí - jak je to nezodpovědné, že nakazí celé letadlo. Tak takhle by nakazila celou třídu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí