Let s dcerkou 7 let s teplotou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53190
17.2.25 12:16
@Menton píše: Více

Nemocný zajisté ;) Ale o tom tady řeč není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4234
17.2.25 12:37

@unuděná dítě odlétalo naprosto zdravé, žádné výkyvy teplot, třetí den pobytu horečky, hospitalizace 14 dní…
Delegátka úplně na nic, byly Velikonoce, dala si volno. Vše jsem tehdy v 19 ti vyřizovala sama..
Další dovolená, odvoz člena dovolené rychlou do nemocnice, volali nám záchranku lidi z ulice.
Kdybych se v nemocnici nedomluvili jejich mateřským jazykem, tak ta hospitalizace tam byla taky…

Jít těmhle zážitkům naproti s tím, že odjíždím, odlétám nemocná je prostě nezodpovědné
Doporučuji si přečíst pojistné podmínky a výjimky a pak ty částky co platíš jako samoplatce…
S nemocným členem dovolené, je jedno jestli dítě, nebo dospělý, nikam nepojedu. Diskuzi zakládala v neděli, děcko 37.5, bez teploty je dneska, ve středu mají letět. Good luck

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
17.2.25 12:39

@Menton Chápu, že jsi po divokých zkušenostech úzkostná 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4234
17.2.25 12:43
@unuděná píše: Více

Ne úzkostná, ale nejdu riziku zbytečně naproti. Manžel po malé zlomenině ušní kůstky trpěl při letu, který absolvoval tři roky po úrazu…myslela jsem, že tu sedačku z toho letadla vytrhne…
Spousta známých má taky pár ne zrovna zážitkových historek z pobytu v nemocnicích po Evropě, co mi známá vykládala o chorvatské nemocnici, když její manžel dostal střevní chřipku, nevěřila jsem, že dokáží takto sarlatansky léčit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
17.2.25 12:45

Já jednoduše nemyslím, že absolvovat 1,5hodinový let s dítětem, co je už 3 dny bez příznaků po nemoci je „jít tomu naproti“, o tom to celé je. Kdyby měla dnes stále teploty nebo jí bylo zle, neřeknu ani popel. Takhle je za mě to riziko srovnatelné s tím, že si na místě zlomí nohu a to ošetření bude potřebovat tak jako tak.
K střevní chřipce, kterou je potřeba léčit v nemocnici, se snad ani nevyjadřuju :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
17.2.25 12:49

Tak ona se strevni chřipka nijak než dietou max léky na průjem či zvraceni neleci. Pokud ho léčili sarlatansky, tak na tom byl vlastně skvělé a můžeme mu závidět. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15474
17.2.25 13:03

Prosímtě už se léčíš s těmito panickými stavy? Jestli ne, tak hodně rychle začni … Mohlo by to pro tebe být dost nebezpečné …

Jestli všechno tahle prožíváš, tak chudáci lidi ve tvém okolí. :roll:

A jak jsem už jednou tady psala … Někteří by fakt cestovat neměli vůbec. :mrgreen: Co kdyby potřebovali tu rychlou, že … :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
17.2.25 13:18

Spis je evidentne uplne jedno, jestli odlitas zdrava nebo s vedomim, ze pred dvema dny si mela teplotu. Proste neco se stat muze i v zahranici a clovek musi byt pripraven to resit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15474
17.2.25 13:20
@Zmatka píše: Více

Přesně tak … Takže tohle její fňukání je úplně mimo … ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2272
17.2.25 13:32

Clovek nemusi mit sam osobne spatne zkusenosti, aby mu bylo jasne, ze to, co se stalo menton, se muze stat komukoliv kdykoliv.

Ptala jsem se manzela, co on na tuhle situaci a on rekl: kdybych mel pozehnani pediatry, tak proc ne. Anebo alternativne, kdyby dite predtim bralo ATBm tak asi taky. Ale v situaci, ze lecim doma dite samolecbou, nemam na to nemoc zadne poradne leky (viz ATB) a pediatr mi nedal zelenou, tak to ani omylem. To je recept na zkazenou dovolenou.

Nemuzu nez souhlasit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1124
17.2.25 14:12

Rozhodně bych jela. Dítě, které ma naposledy lehce zvýšenou teplotu v neděli a dal je bez teploty bych ve středu už poslala do školy, takže bych ho nepovažovala za nemocné. Léky, pojištění a odpovídající oblečení sebou a užijte si to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1073
17.2.25 14:17

Ja bych za techto okolnosti klidne letela. Nemoc uz nejakou dobu probiha, tak dost mozna uz neni ani infekcni pro okoli. Kdyz nebude mit uz teploty tak za me v pohode. Respirator do letadla neni spatnej napad a holt to pojmete trochu klidneji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3007
17.2.25 14:40
@PinkiePieCutie píše: Více

„Pořádně léky“ na virozu určitě ATB nejsou. Spíš bych byla opatrná po ATB, když má člověk většinou zlikvidovanou mikroflóru.

Jela bych :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2272
17.2.25 14:55
@Beruska999999 píše: Více

souhlas. Ja jsem mela ATB naposledy pred 15 lety.

Ale treba kdyz mel syn nedavno pichane usi, tak ATB musel. Pry se davaji, i kdyby ten zanet byl virovy.

Proste zalezi na tom, co diteti bylo. Ale to clovek asi sam neposoudi, tak to by chtelo navstevu pediatra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148432
17.2.25 14:58
@Kelsey1 píše: Více

To někomu stojí za to někam jet s nemocným dítětem, letět aby tam dítě leželo? Co to má za smysl?
Dítě bych nechala marodit v klidu doma s někým, komu věřím ( babička nebo tak ), letěla bych bez něj. Nebo kdybych věděla že to dítě vezme opravdu těžce, tak bych výlet přeprodala i kdyby pod cenou, nebo věnovala někomu z rodin y a zařídila ho jindy, až bude dítě zdravé a vynahradila mu to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí