Let s dcerkou 7 let s teplotou

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2272
17.2.25 11:48
@unuděná píše: Více

zvysena teplota znamena, ze telo nadale bojuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
17.2.25 11:48
@unuděná píše: Více

a tak je to taky správně! Doma buď, nebo chytneš rýmičku v letadle :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2272
17.2.25 11:49
@ivašot. píše: Více

to musi posoudit dany rodic. Kazde dite je jine. Vseobecne ale neni dobre takto hned po nemoci dite „stresovat“. Ja jako dite bych byla okamyite nemocna znova a moje deti taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4058
17.2.25 11:50
@PinkiePieCutie píše: Více

Ja a moje, ale plati to vseobecne? No hlavne ze je kazde dite jine :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
17.2.25 11:51

Vidíš, a naše děti by se naopak zmátořily mnohem rychleji, protože cestování do míst, kam chtějí, pro ně není stres ale odměna a radost, změna prostředí jim prospívá ;) Pokud je pro tvé děti cestování stres, tak opravdu raději nikam nejezděte, o tom žádná. Zakladatelky dítě se ale těší a stres by pro něj byl asi větší, kdyby to zrušili a museli zůstat doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
17.2.25 11:52

A já si zas myslím, že přílišná úzkostnost dítěti taky neprospívá. V neděli zvýšená teplota by pro mě rozhodně neznamenalo, že ve středu neabsolvuju let do Itálie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2272
17.2.25 11:52
@Hibou píše: Více

neplati NIC vseobecne, nauc se cist, pisu: Kazde dite je jine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4058
17.2.25 11:53

a hned pokracujes „Vseobecne ale neni dobre“ takze se nauc pamatovat si, co jsi napsala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2272
17.2.25 11:54
@ivašot. píše: Více

@unuděná a co teda ona resi?

Asi tam ta obava je, kdyz se pta.

Tys ji rekla, at leti, smoulice a ivasot taky. Ja ji rikam, at to dobre promysli. Nazor jako nazor, ona si to pak prebere a rozhodne sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2272
17.2.25 11:56
@Hibou píše: Více

ale kecy kecy kecicky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7269
17.2.25 11:57
@Bytsamsebou píše: Více

to je fakt šílené… víš jak to tělo trpí, sedá to na srdce.. takové přechozené angíny jsou fakt skvělé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
17.2.25 11:58

Dcerka se ráno vzbudila a hned mě prosila, ať zavolám doktorovi, jestli ji pustí… Já věřím, že to bude dobré. Dnes už opět bez teplot, ji pěkně a těší se. Doktorovi jsem volala a říkal, at jedeme. Pro jistotu léky s sebou. Nepředpokládám, že za 3 dny tam onemocní tak, že bych ji musela volat rychlou. Pojistku mám výbornou. Holky, kdo nám fandí, držte pěsti🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
17.2.25 12:10

Pokud by do odjezdu už neměla teplotu ani jiný příznaky ničeho (rýmu a kašel nepocitam), tak bych s klidem jela. My jsme zrovna před tydnem odjeli na hory s jedním dítětem s atb na ucho a s druhým po hnusně chřipce (teplota naposledy ve středu, odjezd v sobotu). Všichni si to užili, nikomu se žádná nemoc nevrátila, nezhorsila… ale nervy to byly, měli jsme s sebou celou lékárničku…doktorka odjezd povolila. Dcera doteď kašle a smrka, dnes ráno i chraptela, ale pny ty kašle po nemoci můžou prý být i měsíc a víc, to bychom seděli doma celoročně s takovou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15411
17.2.25 12:13

Já to myslela trochu jinak. ;) Nevadí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
17.2.25 12:15
@Šmoulice píše: Více

Jo tak až jednou pojedeš rychlou a místo dovolené se na moře budeš dívat z nemocničního pokoje a řešit přes pojišťovnu prodloužení pobytu, jelikož ti zdravotní stav neumožňuje odcestovat, přesto, že na dovolenou všichni odjížděli zdraví, možná konečně pochopíš, že nemocný člověk má být doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí