Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@luji78 píše:
Tunis nebo Egypt nějaký opravdu last byste se myslím vejít mohli… ovšem otázka je, zda s 1,5letým do těchto destinací. Já bych volila spíše Řecko nebo to Bulharsko. Ale fakt těžko říct, jak se v červenci budou ceny pohybovat… jen pro info - konec června, dva dospělí + dítě 4 roky, řecké ostrovy, na týden s all incl. 34500… ale to jsem teda musela fakt hodně moc pohledatTak ať vám to vyjde!
tak to jsi dobrá. My přelom červen/červenec, Zakynthos, all in,2dospělí + malá (v te době 17m) na first minute za 49 900,–
my teda na 12dni, ale i tak to máte za supr cenu ![]()
@emma217 píše:
Do turecka se letí max 2,5hod. spíše ty dvě hodinky
Opravim te. Leti se tam 3,5. Byli jsme tam uz vickrat. Myslim teda tureckou rivieru a letiste Antalya. Egejska riviera je bliz.
V
dnešní době je lepší kupovat first minut, než last minut. Podle mě se teď v květnu, zájezd v hlavní sezoně, letecky, All inclusiv do 35 tisíc pro 2 dospělé + 2 děti sehnat nedá.
řekla bych, že možná tak 45 tisíc.
HOTEL CARIBBEAN WORLD DJERBA nebo hotel Mahdia beach to je na pevnině..
cenu je potřeba sledovat na eTravelu a číst recenze..oba hotely jsou super..přímo u moře, krásné pláže, bazeny pro děti a kupa jídla a pití a všude čisto..hotel na Djerbě má i český Croco club pro děti..děti tám můžeš dat na celý den
Majitelé jsou němci..né tunisané..což je důležitý. Jezdím tam pár let..a vždy vše ok..
dá se koupit za 18000kč. na osobu..ale i za 10000,–je potřeba hlídat ceny..super hotel i na dámskou jízdu ![]()
@morganna Mahdia beach je super ![]()
Předloni jsem byla a na 12 dni all ---9.990 a dite při 2 dospělých 4500
Ale pravda–byl to červen a ve středu jsem našla a v pátek byl odlet
@Petra Z píše:
@morganna Mahdia beach je super
Předloni jsem byla a na 12 dni all ---9.990 a dite při 2 dospělých 4500
Ale pravda–byl to červen a ve středu jsem našla a v pátek byl odlet
Mahdia je úžasná..a za ty ceny luxus..je pravda že tam lítáme červen..nebo září..ale je tam zase míň lidí..všude volno, žádné fronty na baru
..jééé já bych tam hned zase letěla.. ![]()
@morganna hmmm
My jsme ten caribean měli jako další možnost ale ne sehnali jsme
Treba se letos postesti ![]()
@morganna jo jo
Jenže to jsem byla na mateřský tak to šlo
Ted bohužel–dovolenou mam v lete
A loni jsme byli v monastiru a uz nikdy víc ![]()
@Petra Z píše:
@morganna hmmm
My jsme ten caribean měli jako další možnost ale ne sehnali jsme
Treba se letos postesti
Caribean byl náhrada za Mahdiu..prej aby byla změna
..měla jsem trochu obavy..ale hotel úžasnej a Djedra má také své kouzlo..
@morganna tak super…a v Mahdia je taky carribean…to jsou hotely kde jsou deti vítány ![]()
Takze uvidíme budu čítat na tu djerbu ![]()