Letět v 26. týdnu těhotenství?

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2751
16.8.23 13:18

@Králičice tak aspoň, že takto řešitelný problém.
Ono je to těžké. Ať už s dítětem v břiše nebo tím narozeným. Člověk má najednou více odpovědnosti.
Na druhou stranu tady přesně vidím, že jak tu někdo psal, že tam to moře bude i za dva roky.
Tak jako bude, ale zase bude další strach a to o několika měsíční batole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
16.8.23 13:26

@Králičice tak tam to zvolila příroda a je jasné, že nelze ovlivnit.

@DandátkoP já tvůj Nick asi i znám. Byla jsem tu dříve ještě pod jiným než jsem šla na mateřskou a přišla o něj kvůli provázanosti na firemní email.
Obě embrya jsou vždycky i po genetice?
Počet přeci nemůže zajistit uchycení :think: mrzí mě to. Vím jaký to je nápor na psychiku a finance a ještě k tomu pokud jsi si zažila takový konec :(
My máme předčasně narozené dvojčata i v rodině a upřímně to riziko pak tam je tak vysoké, že já bych do transferu dvou nešla.

Ale to už tedy hltím diskuzi mimo téma.

Drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
16.8.23 13:27
@Lamicka2016 píše:
Ono je to těžké. Ať už s dítětem v břiše nebo tím narozeným. Člověk má najednou více odpovědnosti.
Na druhou stranu tady přesně vidím, že jak tu někdo psal, že tam to moře bude i za dva roky.

To jsem psala já… Máš pravdu, ten strach už bude pořád. Jde jen o to, jak má člověk nastavené hranice a to má každý jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
16.8.23 13:41

@Lamicka2016 nene, genetiku nedelame, nechceme. Ale to je uplne mimo tema no. Jinak, fakt nevim, nejak neverim, ze by to byla ale nahoda. 7 nebo kolik transferu nevyslo a zavadeli jsme po jednom. Pak jsme zacali davat po 2, protoze i doktorka rekla, ze to nema cenu po 1 a narodila se dcera. A pak znova po dvou a narodil se syn. A to to ani nebyly prvni embrya z toho IVF, ale az ty posledni, ktery by mely bejt teoreticky “nejhorsi”. Fakt, kdo vi, treba to i nahoda byla. Taky jsem se desila, ze by to byly dvojcata. Rizika jsem sk uvedomovala. Chapu tvuj nazor a je hodne lidi, kteri ani nevedi, do ceho jdou a co muze bejt. Ale ja jsem celkove uz dost velkej pesimista a tahle nase zkusenost ze me uz udelala uplnyho trageda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.8.23 14:07
@Anonymní píše:
@Lenkalin
Mohla bys, prosím, rozvést ty rtg? 8o
Nebo aspoň nějaký odkaz? Díky.Příspěvek upraven 16.08.23 v 09:12

Rentgeny jako těhotná vůbec nemusíš procházet, v prvním těhotenství jsem letěla v 5.mesici a vše ok, vždy jsem řekla o těhotenství a pustili mě okolo těch bran…v druhém to kvůli zdravotním problémům bohužel nejde…

• Citovat
  • Upravit
2773
16.8.23 14:14
@Anonymní píše:
Rentgeny jako těhotná vůbec nemusíš procházet, v prvním těhotenství jsem letěla v 5.mesici a vše ok, vždy jsem řekla o těhotenství a pustili mě okolo těch bran…v druhém to kvůli zdravotním problémům bohužel nejde…

nepsala jsem, že se prochází rentgeny… Je to JAKO několik rtg, je to trochu rozebráno pak dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tajemnadama
16.8.23 15:15
@Lamicka2016 píše:

Já třeba mela daleko větší strach jako tehotna. To si sama nepomuzes, do břicha si nevidíš. Decku vezmeš lékárničku, a máš leky z 90% na všechny bezny veci. Od bolesti v krku az po prujem. Naše holky chytly na dovolený teplotu, zřejmě z tepla trvala totiž jeden den. A poslední den mladsi dcera prujem. Případně max využít lékaře kvůli angine. Že by dite dostalo zápal plic, apod vážnější nemoce s největší pravděpodobností nehrozí.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky