Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
No právě takové to měli zálesáci - a reakci jsem zhruba popsal… Co naděláme. Asi se ty romantičtější tábory budou odehrávat v regionech, kde mají rozumnější hygieniky…
Ahoj všichni,
vím, že je ještě brzy myslet na letní tábor, ale mám ve zvyku plánovat hodně dopředu:-D, takže pokud se vám některé (či některému) bude chtít, prosím o radu. Dcera (teď už patnáctiletá slečna) byla párkrát na letním táboře s T.O. Lvíčata v Besednici, a moc si to užívala. Příští léto chtěla jet poprvé i s bráškou, jenomže předseda sdružení Lvíčat mi úplně nečekaně napsal, že v září ukončili činnost. Žijeme mimo ČR, pouze na léto jezdíme domů, takže je pro mě hodně obtížné sehnat tábor, kam bych se nemusela bát děcka poslat… Lvíčata byla také vlastně „na blind“, ale zkušenost jsem s nimi udělala výbornou. Neporadíte
?
Já jezdívala coby zdravotník s OS Severka Břeclav. Jezdí se z okolí Břeclavi a Pardubic, tábor je v blízkosti Buchlovic. Nevím ale kde v ČR býváte
Jejich stránky: http://www.osseverka.com/
Maminky prosím, nemáte některá zkušenost s tímto sdružením a táborem?!
Díky za názory, lamate.
Ahoj holky, zajímalo by mě, od kolika let jezdí vaše dítka na tábor? Syn 7,5 let pojede letos poprvé - tábor v lese, stany s podsadou, hygiena hodně přírodní… tak snad to dá ![]()
Bude ve stanu se svým nej. kámošem, kterého zná od dětství a myslím, že mu to prospěje v samostatnosti. Návštěva rodičů povolená jen jedna, v půlce tábora…
Tinakaterino, to bude určitě úplně v pohodě. Jede s kamarádem, takže to je bezva. Kluci se podrží…
Syn jel loni poprvé v sedmi letech se starší sestrou - samotného bych ho asi ještě nepustila. Bylo by fajn, kdybys dala vědět, o jaký tábor se jedná a jak se tam tvému dítku líbilo. Kluk ani holka s táborem spokojení nebyli; syna to otrávilo natolik, že už nikam nechce. Dcera jezdila se Lvíčaty, ale jejich klub zanikl, takže jsme po pečlivém pátrání zkusili nový, a nevyšlo to. Moc bych uvítala, kdybys poslala svou zkušenost. Držím palce a ať je spokojenost na všech stranách!
@JJJO
Díky, dám vědět. Jede prvních 14 dní v červenci, tak jsem teda zvědavá. Asi doma zešedivím strachy, ale jemu to určitě prospěje. Nemůžu ho pořád držet za ruku v životě, ve škole, nikde… tak uvidíme : )
Safra, já už kluka přihlásila na Prahu 8… Loni byl spokojený, jen se mu hodně stýskalo. Ale díky, znamenám si, snad příští rok! Veselé Velikonoce! ![]()
Ahoj taky jezdim s detma na tábor, do Belcic okres Strakonice. Kdyby jste hledala některá z vas ještě tábor pro své dítko, tak ho radí privitame. Jedeme od 11.do 24.7.2015, odjezd bud busem z Prahy nebo klidné vlastni doprava na tábor primo. Děti bydlí v chatickach či bunkach, nechybí nám celotaborova hra, karneval, diskotéky, pout, taboraky ani různé hry v lese nebo na louce, koupání, projížďky na raftech. Bereme deti od 6 do 17 let. Jezdim tam od detstvi a neumím si léto bez tábora představit
rada poslu zájemcům vice informaci
Pošlete ho s námi
Jsme neziskova organizace, co pořádá tábory již téměř 20 let. Nabídka je siroka. Tábory jsou týdenní nebo čtrnáctidenní, pro deti od 4 let, v chate i ve stanech. Mohou s námi i děti s enurezou, astmatem, alergiemi… pro bližší info napište SZ nebo koukněte na odkaz pod metrikem ![]()