Letní dětský tábor

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
424
9.6.10 17:26

Letní dětský tábor

Zdravím všechny maminky,doufám,že můj příspěvěk nikoho neurazí.Již roky jezdím jako zdravotnice na tábor (letos poprvé kvůli radostné události vynechám :-( )a protože jsme letos změnili termín,nejedou nám někteří naši stálí malí táborníci,proto sháníme nové.Pokud máte zájem poslat dítko z Prahy a okolí na tábor do jižních Čech,napište mi zprávu a já vám pošlu mailem leták (nejde mi ho sem vložit :cry: )
Ještě první informace,tábor je chatkový,cena 3500kč,termín 31.7.-14.8. :twisted: Tak hurá za letními zážitky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18305
9.6.10 17:39

Bebu, gratuluju k dlouholeté práci s dětma - z vlastní zkušenosti vím, že to člověka obohacuje… Jen mám strach, že píšeš už trochu pozdě… Ale mám tip - zkus taky obepsat všechny pražské diskuse v sekci „Stejné místo“ - možná se to ujme líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
9.6.10 17:44

No je to pozdě,ale tak třeba…dík za tip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
9.6.10 19:01

Ahoj bebu, taky letos musím vynechat prvně tábor :cry: Je mi to strašně líto,ale miminko zase za to stojí…kdyžtak se jukněte na tuhle diskuzi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
9.6.10 20:39

Ahoj, jen tak pro info, taky jezdím na tábory jako vedoucí. Dětí máme dosti, ale chtěla jsem napsat, že až budu těhu, tak tábor stejně nevynechám:D. Segra na táboře otěhu a další rok už byl Dámek miminko a taky jela, vždycky když se vzbudil, tak ho někdo pochoval a segra nakojila a zase někdo pochoval a tak jsme jeli 14 dní a tak to jede dále:D Letos už měl Adámek 2 ročky:d

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
9.6.10 20:56

Tak já taky pro info, také dělám léta vedoucí na táboře a nevynechala jsem ani v těhu, ani s 9ti měsíční dcerou a letos jedeme zas :) Takže v dítku nevidím problém :)

A jak je na tom táboře člověk závislý že :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
9.6.10 21:36

Jj, člověk ze závislý a my děláme každý měsíc nějakou akci a co 3 měsíce víkendovku, teď v pátek jedeme na poslední před táborem a už se moooc těším. I kdybych na táboře měla jen blindit a ležet, tak stejně pojedu, už jen kvuli těm chvilim kdy mi blbě nebude. A hlavně kvuli těm lidem. Jen bohužel ještě nejsem těhu, ale to se snad do půlky srpna dostaví:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
9.6.10 22:05

Jo děvčátka, já bych v těhu také nevynechala…kdyby to byl nějakejpřijatelnej měsíc jak těho tak miminka…ale jelikož je tábor od 1.-10.7. tak to riskovat nebudu…prvni TP mam 23.6. a druhý 4.7. tak přece jenom…rodit někde v lese ve stanu v údolí se mi nechce :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
9.6.10 22:11

Vidím, že táboroví nadšenci ještě nevymřeli :) To je dobře. Taky jezdím. Jako zdravotník. Ti lidi tam jsou moje druhá rodina. Stejně důležitá jako ta první ;-) Na jednom z táborů jsem otěhotněla (asi) a rok na to, jsem tam jela se 4měsíční dcerou. Sice jsem nebyla v procesu, nefungovala, ale byla tam :) Teď jsou dceři přes dva roky a poprvé tam s náma nebude (bude u babičky na Moravě :-) ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
10.6.10 07:11

Klovaso, tak to v tom případě sorry, v termín porodu bych taky nejela, to je jasné:) a my navíc jezdíme do takové no jak to říci, místa v lese, kde je nejblížší porodnice fakt moc daleko:)
Jinak tito lidé jsou pro mě taky druhá rodina:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
10.6.10 08:02

NO přesně…tábor hluboko v lese…daleko od civilizace, bez elektriky a jenom stany s podsadou…opravdu idealní místo pro odpočinek :lol: Ale pro porod nevim nevim…Kdyby se ten šmudla chtěl aspon narodit třeba teď :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
10.6.10 08:07

Tak to my jsme rozmazlení a po té, co jsme měli pouze hangáry a temer 10 dní ze 14 prselo, od té doby jezdíme, na místo, kde je pevná budova, kde se s dětmi dá být, když je hnusně. Ale snad se i letos podaří počasí, my jedeme ale az posledních 14 dní v srpnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
12.6.10 07:53

Klovaso: taky se omlouvám, to bych taky nejela…

I když mi máme tedy tábor chatkový, elektrika, všechno, ale uprostřed lesa, taky nádhera :)

Holky, chystáte některá program? Bychom se mohly podělit o hry :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
14.6.10 10:32

Já tedy program nechystám, jse zdravotník, ale o hry se klidně podělím, např. o ty osvědčené, co se hrají každý rok, protože je děti vyžadují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
14.6.10 11:04

Ahoj holky, taky program nechystám, ani bych to nezvládla, ale ráda se podělím o hry. Jsem vedoucí a tedy jsou místa kdy si zabavujeme děti sami. Jinak jsme se včera vrátili z víkendovky a bylo to naprosto úžasné:D:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí