Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zdravím všechny maminky,doufám,že můj příspěvěk nikoho neurazí.Již roky jezdím jako zdravotnice na tábor (letos poprvé kvůli radostné události vynechám
)a protože jsme letos změnili termín,nejedou nám někteří naši stálí malí táborníci,proto sháníme nové.Pokud máte zájem poslat dítko z Prahy a okolí na tábor do jižních Čech,napište mi zprávu a já vám pošlu mailem leták (nejde mi ho sem vložit
)
Ještě první informace,tábor je chatkový,cena 3500kč,termín 31.7.-14.8.
Tak hurá za letními zážitky ![]()
Bebu, gratuluju k dlouholeté práci s dětma - z vlastní zkušenosti vím, že to člověka obohacuje… Jen mám strach, že píšeš už trochu pozdě… Ale mám tip - zkus taky obepsat všechny pražské diskuse v sekci „Stejné místo“ - možná se to ujme líp.
Ahoj bebu, taky letos musím vynechat prvně tábor
Je mi to strašně líto,ale miminko zase za to stojí…kdyžtak se jukněte na tuhle diskuzi ![]()
Ahoj, jen tak pro info, taky jezdím na tábory jako vedoucí. Dětí máme dosti, ale chtěla jsem napsat, že až budu těhu, tak tábor stejně nevynechám:D. Segra na táboře otěhu a další rok už byl Dámek miminko a taky jela, vždycky když se vzbudil, tak ho někdo pochoval a segra nakojila a zase někdo pochoval a tak jsme jeli 14 dní a tak to jede dále:D Letos už měl Adámek 2 ročky:d
Tak já taky pro info, také dělám léta vedoucí na táboře a nevynechala jsem ani v těhu, ani s 9ti měsíční dcerou a letos jedeme zas
Takže v dítku nevidím problém ![]()
A jak je na tom táboře člověk závislý že ![]()
Jj, člověk ze závislý a my děláme každý měsíc nějakou akci a co 3 měsíce víkendovku, teď v pátek jedeme na poslední před táborem a už se moooc těším. I kdybych na táboře měla jen blindit a ležet, tak stejně pojedu, už jen kvuli těm chvilim kdy mi blbě nebude. A hlavně kvuli těm lidem. Jen bohužel ještě nejsem těhu, ale to se snad do půlky srpna dostaví:D
Jo děvčátka, já bych v těhu také nevynechala…kdyby to byl nějakejpřijatelnej měsíc jak těho tak miminka…ale jelikož je tábor od 1.-10.7. tak to riskovat nebudu…prvni TP mam 23.6. a druhý 4.7. tak přece jenom…rodit někde v lese ve stanu v údolí se mi nechce
![]()
Vidím, že táboroví nadšenci ještě nevymřeli
To je dobře. Taky jezdím. Jako zdravotník. Ti lidi tam jsou moje druhá rodina. Stejně důležitá jako ta první
Na jednom z táborů jsem otěhotněla (asi) a rok na to, jsem tam jela se 4měsíční dcerou. Sice jsem nebyla v procesu, nefungovala, ale byla tam
Teď jsou dceři přes dva roky a poprvé tam s náma nebude (bude u babičky na Moravě
).
Klovaso, tak to v tom případě sorry, v termín porodu bych taky nejela, to je jasné:) a my navíc jezdíme do takové no jak to říci, místa v lese, kde je nejblížší porodnice fakt moc daleko:)
Jinak tito lidé jsou pro mě taky druhá rodina:D
NO přesně…tábor hluboko v lese…daleko od civilizace, bez elektriky a jenom stany s podsadou…opravdu idealní místo pro odpočinek
Ale pro porod nevim nevim…Kdyby se ten šmudla chtěl aspon narodit třeba teď ![]()
Tak to my jsme rozmazlení a po té, co jsme měli pouze hangáry a temer 10 dní ze 14 prselo, od té doby jezdíme, na místo, kde je pevná budova, kde se s dětmi dá být, když je hnusně. Ale snad se i letos podaří počasí, my jedeme ale az posledních 14 dní v srpnu.
Klovaso: taky se omlouvám, to bych taky nejela…
I když mi máme tedy tábor chatkový, elektrika, všechno, ale uprostřed lesa, taky nádhera ![]()
Holky, chystáte některá program? Bychom se mohly podělit o hry ![]()
Já tedy program nechystám, jse zdravotník, ale o hry se klidně podělím, např. o ty osvědčené, co se hrají každý rok, protože je děti vyžadují.
Ahoj holky, taky program nechystám, ani bych to nezvládla, ale ráda se podělím o hry. Jsem vedoucí a tedy jsou místa kdy si zabavujeme děti sami. Jinak jsme se včera vrátili z víkendovky a bylo to naprosto úžasné:D:D