Letní fusak do kočárku

92
21.1.10 21:37

Letní fusak do kočárku

Zdravím všechny maminky,

chci se jen zeptat, zda máte některá zkušenost s letním fusakem do kočárku.
Jedná se mi o to, že termín porodu mám 8. dubna 2010. Po prvním dítěti mám krásný zimní fusak, ale je to pravý beránek a tak se obávám, že na duben je to už moc teplý. Na internetu mě zaujalo, že se vyrábí i letní fusak do kočárku (firma Emitex). Myslíte si, že má cenu kupovat letní fusak? Nebo mám ještě požívat zimní fusak s beránkem a pak jen přejít na deku? Jak jste to řešily vy, co máte děti na jaře.
Děkuji moc za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4232
21.1.10 21:56

No já jsem teda fusak vůbec nepotřebovala. Lucka je v dubnu a byla docela zima. Je fakt, že jsem měla kočár s vložnou taškou, která měla kryt a pak ještě celej ten kočár měl vrchní kryt. Pod tím byla v rychlovazačce a teple oblečená, kombinézu jsem taky neměla. Záleží na tom, jak zateplenej máš kočár.
Teplejší deka by možná stačila.
Markéta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
21.1.10 21:58

Já jsem měla syna koncem března a používala jsem jen deku a když bylo potřeba tak takový ten nánožník co máš ke korbě :wink: V létě fusak ne, deku a kdyžtak zase ten nánožník :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
21.1.10 22:00

Jo jo, přesně jak Markéta nade mnou. Měla jsem vložnou tašku a na ní ještě ten nánožník a tu deku :wink: Zavinku jsem neměla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
21.1.10 22:01

Já jsem taky letní fusak nepotřebovala, malej je v květnu a dávala jsem rychlozavinovačku a deku, když bylo potřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
21.1.10 22:02

Tak já jsem si letní fusak koupila, mám ten Emitex, byl někde v akci za 500 Kč. Zvenku je fleece a uvnitř bavlna, je tenoučký. Nepoužívala jsem ho do hlubokého, tam byl dost oblečen a zabalen, ale na podzim se hodil. A používala jsem i do autosedačky - do vajíčka (když už byla malá ta fleece zavinovačka do autosedačky).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
21.1.10 22:05

Díky moc za odpovědi. Já mám pořád pocit, že mě to moje dítě zmrzne :lol:
Asi to budu taky řešit jen tou dekou a nánožníkem co je na kočárku.
Zajímalo by mě, zda to má nějaký smysl, kupovat letní fusak. Asi to bude jen reklamní trik, aby maminky kupovaly. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
21.1.10 22:15

Ono to je asi pro maminky co se nechtějí zdržovat dekou… :) Že je to hezky kolem dokola a „utěsněný“. Ikdyž známá ho měla a myslím že říkala že je k ničemu :nevim: Ale už nevím proč, měla ho až na ročního prcka, tak mu možná vadil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
21.1.10 23:11

Mně už jenom ten název „letní fusak“ cuká koutky :-) Kdyžtak ho měli nazvat jarní nebo podzimní, v létě tady bývaj takový hice, že těžko mimčo nějak balit… Naše malá se teda narodila v březnu, řešila jsem to fleesovou dekou pod ní a druhou na zakrytí + teplejší oblečení a nánožník… Kamarádka si ho ale chce pořizovat, tak jsem zvědavá, jak se jí osvědčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TehotnaTerezka
21.1.10 23:14

tak ja ho mam od Emitexu jak letni, tak zimni a jsem spokojena
ten letni jsme koupila az, kdyz jsme potrebovala nejakou vlozku do sportaku, aby Rozarka nesedela primo na potahu z kocarku, ktery je takovy umely, takze v lete jsme vyuzila jen ten spodek z toho fusaku misto vlozky, jestli mi rozumite :) na podzim jsem pak pridala i tu vrchni cast
no a nekdy v listopadu jeste nez zacalo mrznout jsem si oba fusaky nakombinovala - nahore zimni, vespod letni, ten zimni mi prijde opravdu hodne teply, takze jsem ho cely zacala pouzivat az uhodily velke mrazy

• Citovat
  • Upravit
50725
21.1.10 23:32

Tak jak většina, Samík je 18. dubna, byl ve vložné tašce, v zavinovačce, případně deka a případně ten nánožník. Podle mě je letní fusak zbytečnost.

Tady má 9 dnů - foceno 27. dubna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
21.1.10 23:45

já mám sice malou v červnu, ale fusak mám kombinovaný od emitexu a je super :) ten „letní“ jsme používali na podzim to bylo akorát nepotřebovali jsme deky, a v zimě jsme to nakombinovali a super teploučký :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
24.1.10 23:03

Nase mala je na rozena 8.dubna a ja vyuzivala letni zavinovacaku taky od emitexu.. A taky jsme mela kombinezu takovou tensi.. klasicky fusak uz bych asi nepouzila. A hlavne v loni v dubnu bylo docela teplo. Z porodnice jela bez deky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.1.10 09:18

Asi zbytečnost, koupila bych obyč. deku do 80,– kaček a popřípadě na podzim do ní můžeš udělat dírky na pásy do kočárku (obšijou ti je v každé větší švadlence pokud nemáš možnost doma), jedna paní na MMB dělá i krásné oboustrané vložky do kočárku od 190 do 300 kč, využijem na jaře pro našeho ročáka, ten už chodí a ve fusaku vydrží jen teď v zimě :wink:

Jinak v létě bude vedro, to nevyužiješ, akorát bych dala plenu pod mimčo, pokud máš korbu bez vložky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
27.1.10 11:44

já ti asi moc neporadím,termín letní fusak mě taky nadzvedává
já jsem si ho ušila,měla jsem ho na podzim a využiji na jaro,ale to už malá seděla tak aby si deku neshrnovala
pro tebe mi to přijde zbytečné protože to malý bude ležet a i na podzim bude ještě malý,tak si myslím,že by ti stačila deka a pak rovnou zimní fusak
ale samozřejmě záleží jen na tobě co ti bude lépe vyhovovat :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák