Letní tábor Kroměříž,Zlínsko

9356
14.3.09 10:50

Letní tábor Kroměříž,Zlínsko

Ahoj,
mám syna v 1.třídě.A protože jsme s manželem oba zaměstnaní,babičky moc nefungují tak hledám letní tábor.Ale nemam zkušenost.Nevím dle jakých kriterií hledat.O zkušenosti se v okolí nemám kde zeptat.
Hledam dětský tábor nejlépe na Kroměřížsku,Zlínsku.Máte prosím někdo tip?
Nezaleží jestli bude ubytovani v budově nebo chatkach(stanech).Jde mi o zkušenosti s personalem.Strava,hygienicke podminky a pod.
Budu rada za každy postřeh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
14.3.09 11:44

Ahoj, pokud je prvák, tak doporučuji po vlastních zkušenostech příměstské tábory,pořádá Šipka, pak jazykovka AHA. Sportcentrum Paráda. Ráno dítě přivedeš a navečer si vyzvedneš - náš mladý absolvoval 2× se Šipkou - má to tam dobré zázemí a je nejlevnější (asi 100,– na den včetně stravy), vloni to tam vedla Bětka Mazánková (teď je v Klubíčku) a bylo to úplně super. Jinak jsou dobré tábory od Pionýru(klubovna na Riegráku),Skautu klubovna na Rurkyňově ulici, ale tam je nejvýhodnější, když už tam to dítko během roku dochází na schůzky a ví, do čeho jde.martina

• Citovat
  • Upravit
9356
14.3.09 11:57

Na tu Šipku jsem se dívala.U nas je problem,aby ho měl na ten určeny rano kdo přivezt.Oba děklame na směny a je rpblem,pořad po zaměstnavateli něco chtit.Ale taky je to jedna s variant nad kterou přemyšlim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.3.09 13:35

Intenzívně přemýšlím, jak ti poradit (-: Šipka pořádá i „normální“ tábory, nějaký indiánský myslím. Dál od kámošky holka byla na tom od Pionýru (ač není pionýrka) a to bývá v Rajnoškách, prý bezva program (zkus se zeptat přímo v tom Pionýru. Dívám se na metříky, že malýmu je už 8 let, to by mohl i na skautský (tam berou od 7 let), kde letos bude zatím nevím, ale termín je druhý, třetí týden v srpnu. Co je prý super tábor, i když dražší, a to pořádá Týdeník kroměřížska (noviny) na Kamínce u Roštína.Náš kluk byl vloni na pěkným táboře, ale až na Vysočině (teta tam dělala kuchařku, tak jsme měli reference z první ruky), můžu ti pak dát odkaz. martina

• Citovat
  • Upravit
9356
14.3.09 13:43

Martino,díky ti moc za snahu.Jsi zlata. šipku jsem prošla kompletně,na ten Indiansky jsem se divala.Asdi se tam některy den stavim zeptat.
Jestli maš nějake jine odkazy,mžeš mi je prosim pisnout?Jsem vděčna fakt za cokoli.A v dnešní době,kdy člověk čte co chvila o nějakem zneuživani děti a pod.Je těžke se rozhodnout kam ditě poslat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.3.09 13:56

AHOJ. tak http://strelkakm.wz.cz/, to je bezvadný kroměřížský skaut, spíš turistický oddíl (zrovna teď jsou na výpravě v lese), má to príma vedoucí, když se na ně zkontaktuješ, určitě ti výjdou vstříc. Vloni byl mladý na táboře s Orel jednota Telnice - oficiální stránky budeš muset najít přes vyhledávač, neznám je, ale vím, že jsou. Tam ten tábor pořádají zapálení rodičové nejen pro své děti a nejen pro členy Orla, fakt to má úroveň, denně byli na webu aktuální fotky, program pestrý, luxusní areál i sponzory mají, jenom dítě musíš dovést k Novému Městu p.Perštýnem.Jdu věšet prádlo, jestli mě u toho ještě něco napadne, dám vědět (-: martina

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
15.4.09 19:26

můžeš zkusit http://mopici.wz.cz je to spíš klasický tábor, pořádá ho turistický oddíl ochránců přírody. děti tam byly loni a přijeli moc spokojení. Rok před tím byl kluk na jiném táboře a měli jsme trošku problém s šikanou, takže se trochu bál, ale v loni přijel nadšenej a už se letos těší zase :-) Je to spíš komorní tábor, spí se ve stanech, myje se v potoce… :-) ale neboj, jsou zvyklí i na malé děti. Vedoucí byli strašně milí, věnovali se dětem téměř bez přestání. je tam maximálě 10 dětí na tři vedoucí. Je to teda v Jižních Čechách, ale je tam krásně. Můžu fakt doporučit. navíc myslim poř ádají i nějaké výlety (aby se děti a vedoucí poznali), takže je možné nejprve vyzkoušet výlet a pak uvíš, jestli se bude dítěti líbit. Martina

• Citovat
  • Upravit
18305
14.1.10 23:47

Trochu oživím starší téma, vím taky o jednom dobrém dětském táboře - Haluzická hájenka na Kyjovsku (patří pod Dům dětí Ždánice). Některé turnusy bývají naplněné už na přelomu ledna a února(!), proto sem píšu, aby to případní zájemci zachytili včas. Na některých turnusech jsou vedoucími mladí učitelé a vychovatelé, kteří berou svou profesi spíš jako poslání. Někdo tu zmiňoval dětskou šikanu - i tu tam řešili, no a zhostili se toho bravurně, třebaže svérázně (agresor i napadený si ten tábor tenkrát užili na sto procent, a to je myslím hlavní).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí