mají vaše děti jedničky ze školy?

10
11.3.09 14:06

mají vaše děti jedničky ze školy?

mají vaše děti jedničky ze školy? moje ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2114
11.3.09 14:12

A do jaký třídy tvý géniové chodí :?: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9548
11.3.09 14:14

Šmankote, co je to za diskuzi??? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
11.3.09 14:15

Ano nosí jedničky z tělocviku a chování :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
11.3.09 14:17

Já mám den blbec, tak jsem se dnes konečně od srdce zasmála… :lol:
Fakt kvalitní diskuze.
Nás škola naštěstí ještě míjí, ale až budou děti školou povinné, přísáhám, že to sem hodí zpracované v tabulce :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
11.3.09 14:43

se nemas kde pochlubit nebo co? :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.3.09 14:45

Někdy i dvojky…Budeš dělat statistiku nebo proč!! martina

• Citovat
  • Upravit
18651
11.3.09 14:47

Za pár let přispěji, ale spíš bych to čekala od někoho kdo odpoví moje děti nee. Jinak gratuluji k šikovným dětem a snad jim to vydrží i nadále

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
11.3.09 16:07

Dost dobrý! Ale mám dvě výhrady, nikdy jsem nenosila pouze jeden druh známek a druhak mi tam chybí baňa (pětka).

Naprosto realisticky přespokládám, že i mé Kunhůty budou mít stejný rozsah jako maminka :)

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
12.3.09 05:13

Jak se to říká „blahoslavení chudí duchem“. Řeší se tu různé věci, ale toto, no budiž, aby byla zakladatelka v obraze:

• můj nejstarší syn ( 22.let) měl do 5.tř. samé jedničky, pak přešel na víceletý gympl a tam se zhoršil, v osmé třídě přešel na matematickou základku a v 8. a 9.tř. měl samé jedničky jen jednu dvojku-z výtvarky
  • druhorozený syn (21.let) měl vzhledem k tomu, že byl dyslektik a dysortografik známky průměrné
  • nejmladší (18,5 roku) měl až do 8.tř. samé jedničky (nyní je na obchod. akademii)

no a naše malá je v 1.tř. a tam se s nima pí. uč. nepárá, tam rozdává dětem i 4 a 5, jak na běžícím páse, taky někdy nějakou chytnem, ale to nám tvrí pí. uč., že ji nepočítá, že to jsou jen výstrahy a co, měla na vysvědčení? (aby byla zakladatelka v obraze)-sněhurku a 7 tpaslíků-že nevíte, co to je-prostě jedna dvojka a 7 jednušek, tak jsme to tak pojmenovali

Nevím o čem tahle diskuse je, může být dtě třeba až k maturitě se samýma jedničkama a pro život nepoužitelný člověk, dost takových jich znám, ať už to jsou kluci či holky a může mít i dvě vys. školy, což není zárukou inteligence. Budeme sedět vedle člověka, co má jen zákl. vzdělání a budeme ho poslouchat jak mluví vypráví a vedle si sedne nějaký „inteligent“ a obrátí se nám „kufr“.
Tak zůstaňme na zemi jedničky-nejedničky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
12.3.09 12:27

Hlavně KLIIIIIIID!
Já měla už od druhé třídy trojiku ze psaní, pak z češtiny, pak z dějepisu, prostě jsem byla trojikář.
Při výběru škol po osmé/deváté třídě mi učitelka nedávala šanci na střední školu.
Na střední škole jsem chytla první čtverku.
Maturitu jsem měla s vyznamenáním
Nu dnes mám červenej diplom z vysoké, takže ono to není jen o tom, jestli to dítě má samé jedničky!
Jedno je ale jisté, střední školu i vysokou jsem si volila sama a nikdo mě do učení nenutil, byla to moje vůle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1438
14.3.09 09:42

Jééé, to je diskuze :lol: :lol: :lol:

Já chci v anketě kolonku pro slovní hodnocení :twisted:

http://img2.rajce.idnes.cz/…svedceni.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
14.3.09 11:20

No já teda nevím, ale myslím, že už v 1.tř. by měly děti vědět, že 1=výborný, 2= musím se zlepšit a 5= (na houby-nestojí za nic apod.). Nevím, jak takový prvňáček si to z této „omáčky“ přebere.
Když uč. hodnotí diktát či matematiku, taky napíše známku a ne slov. hodnocení. Alespoň můj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1438
16.3.09 22:16
Anulka píše:
No já teda nevím, ale myslím, že už v 1.tř. by měly děti vědět, že 1=výborný, 2= musím se zlepšit a 5= (na houby-nestojí za nic apod.). Nevím, jak takový prvňáček si to z této „omáčky“ přebere.

No, to je moc hezký :lol: Musím se zlepšit… a hádej v čem :wink: Z tý „omáčky“ si to přebere mnohem líp, než z nicneříkajících číslic. Ve slovním hodnocení je to jasně napsáno, v čem je kdo dobrý a v čem se musí zlepšit. OK, tady učitelka nemá žádné připomínky, takže to není vidět (ono je to vysvědčení na samé jedničky). Ale třeba na konci první třídy holka měla něco ve smyslu „Hezky čteš a umíš přemýšlet nad přečteným textem, ale uvítala bych, kdybys četla víc nahlas. I ostatní ti budou lépe rozumět.“ Naprosto jasně napsáno, co jí jde a v čem je problém, na které je potřeba se soustředit. Mít holka na vysvědčení jedničku (jako že by ji měla, pokud by to bylo vyjádřeno číselně), tak se mi na nějaké hlasité čtení vykvákne, když je přeci „výborná“, tak co ji opruzuju s nějakým trénovaním :twisted: Takhle se aspoň trochu snažila se čtením něco udělat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
19.3.09 13:03

vysvětlení

Protože vidím, jakou toto téma rozpoutalo diskuzi :roll: , musím to uvést na pravou míru. Téma založil můj 8-letý syn, který mi záviděl, že tady diskutuju, rychlostí blesku se zaregistroval a vymyslel toto téma. Momentálně prospěch prožívá, hlavně svůj a svého bratra, tak ho asi jiné téma nenapadlo. Rozhodně má víc příspěvků než já ve všech tématech dohromady. Tak se tomu spíš zasmějte, čau Danda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí