Levná „akční kamera“

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
24
20.6.18 13:25

Levná „akční kamera“

Ahoj prosím pěkně, nemá někdo zkušenosti? Syn by rád dostal k narozkám takovou tu akční kameru nebo jak se jim říká. Koukala jsem po internetu, ale ty ceny u těch co jsou na prvních příčkách to jsou hrozné pálky :(. Nemáte někdo nějakou z těch levnější (do dvou tisíc třeba) co byste mě uklidnila, že i tak může být použitelná? ;) Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
28
22.6.18 10:46

Možná uklidním :). Manžel takovou kameru má. Dostal ji od kamarádů k narozeninám. Ono je i dobré na co přesně to bude používat a jaké funkce se mu vyplatí a podle toho i cena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
26.6.18 01:52

Ono je to s těmi „levnějšími“ trochu složitější :-) Ale vybrat se i dá. Třeba
https://lamaxshop.cz/…5352092.html
Tvoje cena 1 990,–Kč :-) velká výhoda je, že v ceně je i dálkový ovladač + další doplňky. S tímhle konkrétním Lamaxem X3.1 zkušenost nemám. Zkušenost mám s LAMAXEM X8 a X10 a to jsou už za tu cenu slušný kamery. Podle parametrů by, ale mohla být už vyhovující i ta X31. Minimálně pro začátek to bude dobrá startovací kamera. Víš na co jí chce používat?
Jako takovou nemoc těhle levných kamer beru, že na můj vkus zas až tolik nevydrží ta voděodolná pouzdra ( většinou odejde ten zavírací klips) a potom nový pouzdro pod 500,–Kč nekoupíš. A to při ceně kamery, mi přijde dost nepoměr. Ale samozřejmě jde o to jak hodně se pouzdro používá. Kamera se mimo vodu dá použit i bez pouzdra. On v tom pouzdru je taky hodně mizernej zvuk. Tož tak ve zkratce ke kamerám i s jedním nástřelem ukázky :-) jinak gopro je gopro :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
26.6.18 13:18

@JoHoP díky za tipy. Syn s kamarádama jezdí na skateboardu a tam, že by si chtěli dělat videa. A na nějaké výlety, ale primárně do toho skate parku. Když s tím máš zkušenosti myslíš, že by ta X3.1 na to šla použít? Předem díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
26.6.18 22:52

@Ibyska Já myslím, že v tvojí cenový kategorii je to dobrá volba. Nebál bych se toho. Jediná věc co by se tam ještě hodila je stabilizace obrazu, ale tu v této ceně nenajdeš nikde. A doopravdy je výhoda, že Lamax k tomu dává hromadu doplňků včetně toho dálkovýho ovládání a ten se hodí vždycky a usnadní práci s kamerou při natáčení. Samozřejmě nějaký chybky v obraze, hlavně za horších světelných podmínek, tam budou. Jestli, ale nemáte rozmazlený oko, tak to bude vpoho :-) Pro učení je to slušná kamera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
27.6.18 12:55

Díky moc za reakci a hlavně radu. Ještě rozmyslím, ale líbí se mi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
27.6.19 21:25

re..

Levnou bych nebral, pokud nejsi náročný uživatel tak možná, ale jinak bych volil zlatou střední cestu ať to za něco stojí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák