Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Prosím doporučte voděodolné hodinky použitelné na plavání a spárovatelné s aplikací Strava v telefonu (nebo přímo na hodinkách). Pokud možno v nějaké nižší cenové relaci, kromě sportu hodinky nepoužívám, takže do nich nepotřebuju vrážet velké tisíce. Jen bych si ráda zaznamenávala to plavání, případně je používala na kolo. Ne Temu a spol.
Mam Garmin, už druhé, dohromady 7 let. Začala jsem nižší řadou Vivoactive, teď už je myslím 5. Chtěla jsem je původně jen na sport, teď už je prakticky nesundávám.
Chlap má Polar, taky je s nima spokojený. Obě aplikace se dají propojit se stravou.
S levnějšími značkami zkušenosti nemám
Edit. Mam bílé a znova už bych do té barvy nešla. Už nejsou bílé a nejde s tím nic delat
@Koukačka Děkuji, ale to opravdu není cenová relace, do které bych byla ochotna jít. Pokud bych náhodou neznala, že bez hodinek nemůžu žít, ty drahé si můžu koupit vždycky a levně nechat třeba dítěti. Ale já si na zbytečnou elektroniku opravdu nepotrpím.
@Tarjei No, to už je jiné kafe, to se mi docela líbí. A rozchodím na tom tu Stravu? Nemá to jen nějakou svoji fitness appku?
@Tarjei píše: Více
Pokud to má být vhodné i na kolo, bylo by za mě dobré aby to mělo GPS
@Koukačka K čemu? Navigaci si pustím v mobilu. Na kolo bych je využila spíš jen pro snazší přepínání hudby, ale není, doteď jsem žila spokojeně bez nich. Potřebuju je akorát do toho bazénu, tam si mobil nevezmu.
@Hoa Mai píše: Více
Hodinky čili to chytré zařízení kulatého tvaru s ručičkami, nebo chytrý narámek? A do kolika peněz?
https://www.datart.cz/…9-cerne.html
Z Alzy:
Dobrý den, děkuji za Váš dotaz.Na hodinky Amazfit Active Midnight Black nelze přímo nainstalovat aplikace jako Spotify, Strava nebo Map My Run. Nicméně, můžete synchronizovat data z těchto aplikací s hodinkami pomocí aplikace Zepp. Přeji hezký den.
Podobná diskuze:
https://www.emimino.cz/…rava-460506/
A návody:
Tak každý má trochu jiné představy ![]()
Upřednostňuji mít všechno v jedné aplikaci, nepouštím si navigaci ani stopovače v mobilu a při sportování neposlouchám hudbu. Telefon mám na volání a zprávy ![]()
Veškerá data mám na jednom místě, ale je fakt že využívám jak aplikaci Garmin, tak stravu.
Ptala jsi se na doporučení, tak jsem odpověděla. Jak vidíš, tak jako jedna z mála.
Však klidně zkus ten náramek a pak uvidíš
@Koukačka Ano, ptala jsem se na doporučení, ale na to, co potřebuju já, ne ty.
@Ploskutáček V zásadě je mi to úplně jedno, jestli hodinky, nebo náramek. Jediné, co od něj potřebuju je, aby se mi plavání zaznamenalo do Stravy. Jestli přímo nebo zprostředkovaně, to už je celkem jedno. Kdyby to umělo i ovládat hudbu (při jízdě na kole), bylo by to fajn, ale na tom netrvám. Cenově bych se ráda vešla do 1500kc.
Ok, stav se třeba v Datartu nebo v alze, tam doporučí lépe
Namátkou jsem tam našla náramek Samsung Galaxy Fit3, v popise nabízí i ovládání hudby. Cena v akci 1290. Aplikace by snad měla jít i propojit se stravou