Nějaké tipy na levné a dobré jídlo okolo 200Kč v centru?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Anik6 píše: Více
Promiň, ale psala o dobrém jídle. V Koruně to je levné, ale o chuťovém požitků se nedá ani zdaleka mluvit…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova píše: Více
Pardon, to byl omyl. Chtěla jsem napsat Václavák a psala Karlovo. Zase jsem jiné psala a na jiné myslela ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Do 200…to bych ráda věděla. Možná nějakou bagetu nebo topinku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Amassakoul ale tak polední menu ve všední den bez polévky a nápoje takto sežene.
Zakladatelko, ještě docela slušně vaří v hotelu Opera. Mají tam ve všední dny polední menu za hezkou cenu. Je to skoro vedle té již zmíněné Těšnovské jídelny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím, doporučila bych Adria Kavárnu, mají tam fajn polední meníčka a za dobré ceny, pak třeba restauraci U Slámů ve Strašnicích (skvělý gnocchi a preclíky - jsou teplý, velký a s výbornýma omáčkama), Vapiano je fajn a máš to hned hotový. Ještě bych doporučila Sabroso (sice mexický, ale skvělý a v poledne tam mívají i normální jídla), taky ve Strašnicích, ale tam bych doporučila také polední menu, jinak se do budgetu nevejdeš. Dejvická sokolovna je taky super. Ještě U Sudu a pak už mě nic moc nenapadá, všechno už je pak asi dražší. Ještě můžeš zkusit Dhaba Beas - není to ani česká, ani italská kuchyně, ale je to jídelna, na váhu, je to vegetariánský, ale vážně super - a je to levný! Platíš jen jídlo a pití (vodu nebo čaj) máš zadarmo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nozu píše: Více
No chce dobré a levné a v centru. Spíš sežene nějaké prinejlepsim průměrné a jeste tak polední menu bez pití.
V centru se příliš nepohybuji, ale když vidím ty ceny mimo centrum ve firemních kantýnach, iluze si nedělám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak zakladatelka sem už asi neleze. Polední menu se za dvě kila (bez polévky a pití) sehnat určitě dá, spíš takové střední podniky, ne Imperial apod. Ale mimo polední nabídku ani náhodou a když, určitě se nebude dát bavit o nějakém gastro zážitku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tterezka11 píše: Více
Dhaba Beas mi teda nepřipadalo ani levné ani dobré. Ale je to věc názoru. Dejvice pak tedy Blox od metra nahoru po Evropské. Výběr ze 7 jídel, cena někde od 120. Velmi populární Jídlovice u čs. kostela, ceny pod 200, opět Dejvice.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit