Levné potraviny Ostrava

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24320
26.7.12 15:47
@maritimka píše:
@kattkka Zrovna šunku, 96% masa, mají v Globusu. Ale netuším, kdo ji vyrábí… 100g za 36,90 jsem kupovala naposledy.

A nebo i lidl nejake kureci a ty veprove maji myslim 98% nektere a ta Venkovska 97% ta kdyz neni v akci stoji 30kc 10dkg. A ty kureci 40 kc 120g…
Globus je pro nas hodne z ruky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
26.7.12 15:48
@maritimka píše:
@nejvíczoufalá Proti té rychlosoli nic nemám, je jasné, že tam musí být. Ale podle mě je rozdíl, koupit šunku od kosti (sice dražší, ale vidíš v ní maso) a šunku takovou tu semletou. Bohužel většina lidí kupuje ten druhý typ, protože stojí 100,–/kg :(

Za stovku to by ještě šlo, ale když vidím jak v akci všichni hromadně nakupují kuřecí točený salámek za 24,90 půl kila, tak to se mi obrací žaludek… :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.7.12 15:48

@maritimka globus má svoji výrobnu, mohlo by to být jejich..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.7.12 15:51

@peggy.sl my jsme mívali na akci i levnější a chodili pro to vetšinou důchodci. Třeba já jsem prodávala u Nováka, někde se to jmenuje jinak, je to v penny a na to jak si to lidi chválili, tak jsem tam neobjevila nic, co bych byla schopná vzít do pusy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
26.7.12 16:26

@nejvíczoufalá U nás v Penny máme Zemana… Taky jsem mu nějak nepřišla na chuť, bohužel :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.7.12 16:28

@maritimka ono je to to stejný úplně myslím.. dřív to bylo vše zimbo..ale přitom si to lidi fakt chválí.. jako je fakt, že nic prošlého nebo tak se tam na pult nedostane, ale je to hnus už při zrodu.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
26.7.12 19:28
@Pudloslava píše:
Jinak teda sockujici maminku nabadat, ze ma kupovat vyrobky z farmy :-) :-):-) spis upozornit, ze trebas v Globusu maji brzy prochazejici potraviny oznacene peknym zlutym viditelnym stitkem a byvaji za polovic - ikdyz posledni dobe uz moc nebyvaji, lidi to asi rozebiraj. Mivala jsem mrazak narvanej luxusnima uzeninkama, co bych si jinak nekoupila.

No přesně, věřila byc spíš zlevněným potravinám v normálních obchodech než tomuto. V hypáči je vysoká pravděpodobnost, že jedinou vadou toho výrobku je ta končící trvanlivost než cokoli jiného. V každém obchodu maj takový koutek se slevama, v tescu třeba ovoce zelenina (hehe, pokud to nahnilý a natlučený nenahážou do bio koutku :mrgreen: ) a pak ještě u sýrů a uzenin. Musíte chodit dopoledne, než vám to vykoupěj důchodci ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
26.7.12 19:32
@kattkka píše:
A nebo i lidl nejake kureci a ty veprove maji myslim 98% nektere a ta Venkovska 97% ta kdyz neni v akci stoji 30kc 10dkg. A ty kureci 40 kc 120g…
Globus je pro nas hodne z ruky…

Holky, nespletly jste to? Já kupuju tu 96% šunku za 35-40 Kč, ale 200 gramů. V Lidlu je to zn. Twinner, ale maj jí skoro všude za podobnou cenu. Abysme tady jako nemystifikovali, takhle drahý bych to teda nekupovala :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
26.7.12 19:35

Dělám šunku doma, ta sůl nedělala malému dobře, sice nevydrží moc dlouho a trochu se někdy sype, ale vím co v ní je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
26.7.12 20:21
@Gina108 píše:
Holky, nespletly jste to? Já kupuju tu 96% šunku za 35-40 Kč, ale 200 gramů. V Lidlu je to zn. Twinner, ale maj jí skoro všude za podobnou cenu. Abysme tady jako nemystifikovali, takhle drahý bych to teda nekupovala :oops: :mrgreen:

Ten twinerr nekupuju ten mi nechutna. Nespletli ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
26.7.12 20:29

Reknete mi, jestli uvazuji spatne, ale hadam, ze osoba, ktera chodi do levnych potravin, tam nechodi z nejake zvracene vasne k tomu mistu, ale z nouze.
Ty vase rady s farmaskymi trhy a kvalitnimi sunkami mi prijsou trochu jako kdybyste zastavili u bezdomky a zacali do nej hustit, ze se ma oblekat v butiku a ze by si mel nechat udelat zubni implantaty…proste skoro neeticke.

Kazdej by si rad kupoval kvalitni potraviny, kdyby na to mel.

Mimochodem @Gina108 mela dobry postreh s tim biokoutkem. Mam kamosku, ktera „pozna“ na farmarskem trhu kvalitni produkt podle toho, ze je otlucenya strupaty. Tak na tohle bacha - kvuli takovym expertum se dava slepicim v drubezarne karoten a barvi se horcice. Proste jsou lidi, kteri by si na farmarskem trhu koupili i muchomurku zelenou, stejne tak, jako jsou lidi, so by detem predlozili s klidem i Rulik zlomocny, kdyby byl v BIO kvalite :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
26.7.12 20:33

Ja teda nevim, ale at si kazdej ji a kupuje to co uzna za vhodne ne?

• Citovat
  • Upravit
24320
26.7.12 20:45
@Pudloslava píše:
Reknete mi, jestli uvazuji spatne, ale hadam, ze osoba, ktera chodi do levnych potravin, tam nechodi z nejake zvracene vasne k tomu mistu, ale z nouze.
Ty vase rady s farmaskymi trhy a kvalitnimi sunkami mi prijsou trochu jako kdybyste zastavili u bezdomky a zacali do nej hustit, ze se ma oblekat v butiku a ze by si mel nechat udelat zubni implantaty…proste skoro neeticke.

Kazdej by si rad kupoval kvalitni potraviny, kdyby na to mel.

Mimochodem @Gina108 mela dobry postreh s tim biokoutkem. Mam kamosku, ktera „pozna“ na farmarskem trhu kvalitni produkt podle toho, ze je otlucenya strupaty. Tak na tohle bacha - kvuli takovym expertum se dava slepicim v drubezarne karoten a barvi se horcice. Proste jsou lidi, kteri by si na farmarskem trhu koupili i muchomurku zelenou, stejne tak, jako jsou lidi, so by detem predlozili s klidem i Rulik zlomocny, kdyby byl v BIO kvalite :-)

Tohle neni ani tak o cene v rom to neni.Toho kvalitniho zbozi spotrebujes min protoze te i vic zasyti. Uvedu priklad: obycejne testoviny stoji v obchode 15kc ten pytel proste snime k obedu proste nas nenasyti takze se varil celej. Pominuli ze mi zustala detska porce kterou jsem vyuzila do polevky ale vetsinou nezustala. Nez to kdyz koupim grahamove testoviny zaplatim okolo 30-35 jenomze tyhle testoviny mame na dvakrat.To stejne sunka nedam si 6 malich kolecek ale dam si na to same pecivo 3 protoze ta sunka je hutnejsi. Takze ve finale jsem na tom stejne a tak je to se vsim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
26.7.12 20:47
@Gina108 píše:
Holky, nespletly jste to? Já kupuju tu 96% šunku za 35-40 Kč, ale 200 gramů. V Lidlu je to zn. Twinner, ale maj jí skoro všude za podobnou cenu. Abysme tady jako nemystifikovali, takhle drahý bych to teda nekupovala :oops: :mrgreen:

Gino ten twinerr je na me na silno nakrajeny vim kterou myslis a me proste nechutna to je jedna vec a druha nemam rad silne platky.Kdyz je ta sunka kvalitni tak ji neni tolik potreba jo a ta znacka je Dulano.

Příspěvek upraven 26.07.12 v 20:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
26.7.12 20:50

@kattkka tak to ja teda tvrdit nemuzu, zadny takovy efekt jsem nezaznamenala.

ale je fakt, ze kdybych se trebas naucila jist polovicni porce, tak bych jednak zhubla a jednak bych mela na jidlo 2× tolik penez :-) kez by to bylo tak snadne, jako to napsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat