Levné těhu testy

1284
6.7.11 17:53

Levné těhu testy

Ahojky,
zajímalo by mě, jestli nejsou takový problém testy levné prodávající se např. v prodejních sítích tesco atd. Máte někdo zkušenosti s těmito testy? Poz./neg.? Jak vám vyšly? Ukazují věrohodné výsledky? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35545
6.7.11 17:57

Můj první těhu test byl z lékárny Dr. Maxx a vyšel pozitivní, byla jsem těhu :palec: jinak zkušenost nemám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
6.7.11 18:00

ono pokial si tehotna dlhsie, tak je v podstate uplne jedno, aky je to test, hcgby mal ukazat kazdy s hocijakou citilvostou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
6.7.11 18:04

Zřejmě jde u těchto testů o falešnou pozitivitu. Pokaždé totiž u těchto testů nacházím lehce prosvítající čárku, kde by měla být ta druhá,pozitivní. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
6.7.11 18:11
Martinaxxx píše:
Zřejmě jde u těchto testů o falešnou pozitivitu. Pokaždé totiž u těchto testů nacházím lehce prosvítající čárku, kde by měla být ta druhá,pozitivní. :roll:

to robi aj rapi clear ktory patri medzi najdrahsie testy
:zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
6.7.11 18:15
soldi píše:
Martinaxxx píše:
Zřejmě jde u těchto testů o falešnou pozitivitu. Pokaždé totiž u těchto testů nacházím lehce prosvítající čárku, kde by měla být ta druhá,pozitivní. :roll:
to robi aj rapi clear ktory patri medzi najdrahsie testy :zed:

Aha…já zkouším jenom ty z prodejen, mám to vždy při cestě při nákupu a nemusím běhat každý měsíc do lékárny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
6.7.11 18:31

Mně ten levný za dvacku z ranní moči ukázal, že nejsem těhotná. Ještě ten samý den odpoledne mi ale jiný, drahý test ukázal, že jsem v tom. Tak asi tak. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
6.7.11 18:34

Ale měl asi každý jinou citlivost, ne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
6.7.11 19:14

Marti záleží opravdu na testu, testovala jsem mamatesty 10, které vždy ukázaly spolehlivý výsledek - ať neg či poz, pak jsem měla dr max, který ukázal také pozitivitu, a pak vcelku drahý rapid clear, který mi ukázal při již dávno potvrzeném těhu sotva viditelnou čárku a ostatní testy ( mama a dr max a gravitest ) už krásné //
Takže já věřím nejvíc mamatestu a gravitestu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
6.7.11 19:21

Já kupovala GS Mamatest, jsou tam dva, stálo to asi 70,– a myslím si, že je to jeden z nejpoužívanějších značek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
6.7.11 19:24

Má někdo zkušenosti s pepino testem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
6.7.11 19:55
Monny89 píše:
Já kupovala GS Mamatest, jsou tam dva, stálo to asi 70,– a myslím si, že je to jeden z nejpoužívanějších značek :palec:

Tak já jsem kupovala GS Mamatest dva testy za cca 30kč. Takže pro mě je tohle třeba levný test. Asi taky co lékárna, tak jiná cena… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
6.7.11 20:37
Pomka píše:
Monny89 píše:
Já kupovala GS Mamatest, jsou tam dva, stálo to asi 70,– a myslím si, že je to jeden z nejpoužívanějších značek :palec:
Tak já jsem kupovala GS Mamatest dva testy za cca 30kč. Takže pro mě je tohle třeba levný test. Asi taky co lékárna, tak jiná cena… :think:

Je možný že to bylo levnější, to už je přes třičtvetě roku, tak si to nepamatuju :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30398
6.7.11 21:10

Také mám zkušenost s GS mamatest a vždy ukázal pravdu. Buď poz. nebo neg. jak měl. Cena za dva testy 30 Kč což mi nepřijde tak moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
6.7.11 21:27

Já když jsem zjistila, že jsem těhotná tak jsem si dělala sad 8 testů od nejlevnější až po ty dražší a všechny vyšli pozitivně… já bych věřila :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex