Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky,
zajímalo by mě, jestli nejsou takový problém testy levné prodávající se např. v prodejních sítích tesco atd. Máte někdo zkušenosti s těmito testy? Poz./neg.? Jak vám vyšly? Ukazují věrohodné výsledky? ![]()
Můj první těhu test byl z lékárny Dr. Maxx a vyšel pozitivní, byla jsem těhu
jinak zkušenost nemám ![]()
ono pokial si tehotna dlhsie, tak je v podstate uplne jedno, aky je to test, hcgby mal ukazat kazdy s hocijakou citilvostou.
Zřejmě jde u těchto testů o falešnou pozitivitu. Pokaždé totiž u těchto testů nacházím lehce prosvítající čárku, kde by měla být ta druhá,pozitivní. ![]()
Martinaxxx píše:
Zřejmě jde u těchto testů o falešnou pozitivitu. Pokaždé totiž u těchto testů nacházím lehce prosvítající čárku, kde by měla být ta druhá,pozitivní.
to robi aj rapi clear ktory patri medzi najdrahsie testy
![]()
soldi píše:Martinaxxx píše:to robi aj rapi clear ktory patri medzi najdrahsie testy
Zřejmě jde u těchto testů o falešnou pozitivitu. Pokaždé totiž u těchto testů nacházím lehce prosvítající čárku, kde by měla být ta druhá,pozitivní.
Aha…já zkouším jenom ty z prodejen, mám to vždy při cestě při nákupu a nemusím běhat každý měsíc do lékárny.
Mně ten levný za dvacku z ranní moči ukázal, že nejsem těhotná. Ještě ten samý den odpoledne mi ale jiný, drahý test ukázal, že jsem v tom. Tak asi tak. ![]()
Marti záleží opravdu na testu, testovala jsem mamatesty 10, které vždy ukázaly spolehlivý výsledek - ať neg či poz, pak jsem měla dr max, který ukázal také pozitivitu, a pak vcelku drahý rapid clear, který mi ukázal při již dávno potvrzeném těhu sotva viditelnou čárku a ostatní testy ( mama a dr max a gravitest ) už krásné //
Takže já věřím nejvíc mamatestu a gravitestu
Já kupovala GS Mamatest, jsou tam dva, stálo to asi 70,– a myslím si, že je to jeden z nejpoužívanějších značek ![]()
Monny89 píše:
Já kupovala GS Mamatest, jsou tam dva, stálo to asi 70,– a myslím si, že je to jeden z nejpoužívanějších značek
Tak já jsem kupovala GS Mamatest dva testy za cca 30kč. Takže pro mě je tohle třeba levný test. Asi taky co lékárna, tak jiná cena… ![]()
Pomka píše:Monny89 píše:Tak já jsem kupovala GS Mamatest dva testy za cca 30kč. Takže pro mě je tohle třeba levný test. Asi taky co lékárna, tak jiná cena…
Já kupovala GS Mamatest, jsou tam dva, stálo to asi 70,– a myslím si, že je to jeden z nejpoužívanějších značek
Je možný že to bylo levnější, to už je přes třičtvetě roku, tak si to nepamatuju
![]()
Také mám zkušenost s GS mamatest a vždy ukázal pravdu. Buď poz. nebo neg. jak měl. Cena za dva testy 30 Kč což mi nepřijde tak moc.
Já když jsem zjistila, že jsem těhotná tak jsem si dělala sad 8 testů od nejlevnější až po ty dražší a všechny vyšli pozitivně… já bych věřila ![]()