Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, začínáme se snažit o druhé miminko. Spousta diskuzí už je tady rozjetá, tak mně napadlo založit novou. Budu ráda, když se někdo přidá, ať si můžeme spolu sdělovat dojmy.
ahoj já jsem sice v jiných diskuzích,ale pokud se můžu přidat, tak budu ráda. Já se sice nesnažím s manželem od července,ale už delší dobu a to už o druhé mimčo.
Ahoj, tak to budu ráda, jinde je to zajeté a těžko se člověk zapojuje.
A jak dlouho už se snažíte?
my se celkově snažíme od února 2006 s lékaři je to o rok méně, zítra napíšu více, teď jdu spát, dobrou noc ![]()
Ahoj, můžu se přidat? Už jsem také maličko psala do červnových snažilek, ale ráda se přidám do nové nerozjeté diskuze
Snažíme se teď druhý měsíc také o druhé mimčo.
Juli, tobě už se u nás nelíbí??? ![]()
Přidala bych se, ale zatím musim být inkognito ![]()
P.
julima my se tedy snažíme celkově 5 let z toho 1 rok jsme se snažili s lékaři,ale bohužel bezúspěšně
,tak jsme to vzaly do svých rukou a doufáme, že se zadaří neboť nám doktoři řekli, že jediné umělé nám nepomůže,ale kde vzít 25 000 to už nikoho nezajímá a o IUI(inseminace) tak o tomto způsobu nás nikdo neinformoval
.To víš kde hraje velkou roli peníze, to je pro ně nejlepší řešení.No ale my si nebude brát půjčku na dítě a pak zjistíme, že se to třeba párkrát nepovede no a pak platit ještě víc,tak to už se nám nechce.Dnes začínám nový cyklus jsem 1DC.Tak hurá do červencového snažení
![]()
Ahoj holky,
můžu se taky přidat? O mimčo se snažíme už od konci minulých prázdnin.
Jane29 píše:
Ahoj holky,
můžu se taky přidat? O mimčo se snažíme už od konci minulých prázdnin.
ahoj vítej
taky jsem se přidala,vidím, že ti tetka z červené lhoty dorazila na pár dní na návštěvu
Magdi,
Manžel tituluje MS stejně, takže jsem se zasmála ![]()
Jinak zdravím Juli, Zuzku i inkognito P
![]()
magda82 píše:Četla jsem, že tobě taky, to je škoda s tím poklesem pár dní po ovulaci to vypadalo velice nadějněJane29 píše:ahoj vítej
Ahoj holky,
můžu se taky přidat? O mimčo se snažíme už od konci minulých prázdnin.taky jsem se přidala,vidím, že ti tetka z červené lhoty dorazila na pár dní na návštěvu
Ahojky ženský, prosím Vás o Vaši radu, jako zkušenějších. Je možné, že mi před 2měs.test ukázal negativitu a pře 14dny jsem byla u gynekologa, dělal mi ultrazvuk a nic neříkal. Ale já jsem celá nafouklá už dlouho a dnes jsem si zmáčkla na bradavku a vytekl bílý sekret. Je možné, že pokud bych byla tak cca okolo 2.měs. v jiném stavu, že by to mohl doktor přehlídnout?Děkuji ![]()
Ahoj holky, vezmete mě mezi sebe ? Máme 5 ti letou slečnu. Od ledna se snažíme o druhé. Zatím bezúspěšně ![]()