Snažilky červenec 2011

5126
5.7.11 22:05

Snažilky červenec 2011

Ahoj holky, začínáme se snažit o druhé miminko. Spousta diskuzí už je tady rozjetá, tak mně napadlo založit novou. Budu ráda, když se někdo přidá, ať si můžeme spolu sdělovat dojmy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14777
5.7.11 22:10

ahoj já jsem sice v jiných diskuzích,ale pokud se můžu přidat, tak budu ráda. Já se sice nesnažím s manželem od července,ale už delší dobu a to už o druhé mimčo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5126
5.7.11 22:21

Ahoj, tak to budu ráda, jinde je to zajeté a těžko se člověk zapojuje.

A jak dlouho už se snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
5.7.11 22:41

my se celkově snažíme od února 2006 s lékaři je to o rok méně, zítra napíšu více, teď jdu spát, dobrou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
5.7.11 22:47

Ahoj, můžu se přidat? Už jsem také maličko psala do červnových snažilek, ale ráda se přidám do nové nerozjeté diskuze :-) Snažíme se teď druhý měsíc také o druhé mimčo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.7.11 23:12

Juli, tobě už se u nás nelíbí??? 8-)

Přidala bych se, ale zatím musim být inkognito :mrgreen:

P.

• Citovat
  • Upravit
10052
5.7.11 23:57

Milá P.

tak ingoknito ti teda ale vůbec neprošlo :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
6.7.11 07:16

julima my se tedy snažíme celkově 5 let z toho 1 rok jsme se snažili s lékaři,ale bohužel bezúspěšně :-( :cry: ,tak jsme to vzaly do svých rukou a doufáme, že se zadaří neboť nám doktoři řekli, že jediné umělé nám nepomůže,ale kde vzít 25 000 to už nikoho nezajímá a o IUI(inseminace) tak o tomto způsobu nás nikdo neinformoval :cert: :cert: :cert: .To víš kde hraje velkou roli peníze, to je pro ně nejlepší řešení.No ale my si nebude brát půjčku na dítě a pak zjistíme, že se to třeba párkrát nepovede no a pak platit ještě víc,tak to už se nám nechce.Dnes začínám nový cyklus jsem 1DC.Tak hurá do červencového snažení :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
6.7.11 07:22

Ahoj holky,
můžu se taky přidat? O mimčo se snažíme už od konci minulých prázdnin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
6.7.11 07:30
Jane29 píše:
Ahoj holky,

ahoj vítej :kytka: taky jsem se přidala,vidím, že ti tetka z červené lhoty dorazila na pár dní na návštěvu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
6.7.11 08:03

Magdi, :mrgreen: Manžel tituluje MS stejně, takže jsem se zasmála :lol:
Jinak zdravím Juli, Zuzku i inkognito P :mrgreen: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
12803
6.7.11 08:46
magda82 píše:
Jane29 píše:
Ahoj holky,
ahoj vítej :kytka: taky jsem se přidala,vidím, že ti tetka z červené lhoty dorazila na pár dní na návštěvu
Četla jsem, že tobě taky, to je škoda s tím poklesem pár dní po ovulaci to vypadalo velice nadějně
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.7.11 09:12

Rada zkušených:o)

Ahojky ženský, prosím Vás o Vaši radu, jako zkušenějších. Je možné, že mi před 2měs.test ukázal negativitu a pře 14dny jsem byla u gynekologa, dělal mi ultrazvuk a nic neříkal. Ale já jsem celá nafouklá už dlouho a dnes jsem si zmáčkla na bradavku a vytekl bílý sekret. Je možné, že pokud bych byla tak cca okolo 2.měs. v jiném stavu, že by to mohl doktor přehlídnout?Děkuji :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
6.7.11 10:08

Ahoj holky, vezmete mě mezi sebe ? Máme 5 ti letou slečnu. Od ledna se snažíme o druhé. Zatím bezúspěšně :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
6.7.11 10:24

ahojky tak tě vítám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie