Snažilky červenec 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12803
7.7.11 12:31

hezké poledne holky,
dnes to vypadá na nádherný den :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5126
7.7.11 12:42

Holky já se dneska pustila do koupání a zastřihávání psa, jsem z toho zbitá šíleně. A to horko… Dítě už leží v postýlce, tak doufám, že brzo usne, ať si taky oddychnu na chvíli. Jinak dneska se budeme zase tulit, včera jsme vynechali a zítra asi taky vynecháme… blíží se ovulka, tak to chci nějak vychytat na tu holčičku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
7.7.11 12:51

Ahoj holky, já dneska v práci nějak nevěděla co dřív. Byla jsem tu naposledy minulý čtvrtek a nějak se to nakupilo, ale teď už snad bude trochu klídek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2511
7.7.11 13:05

ahoj holky, můžu se k Vám přidat? taky se první měsíc snažíme o mimi, jsem první měsíc po vysazení Ha a čekám mrchu někdy asi kolem 11.7. tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5126
7.7.11 13:10

Anet měla jsi dovolenou?

kačkamala jasně že se můžeš přidat. :mavam: Tak třeba už 11. mrcha ani nedorazí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
7.7.11 13:19

Jojo vzala jsem si v pátek a pondělí dovču, byli jsme na výletě a relaxovali :-) No ale za chvíli je tu zas víkend.
Kačkamala- Ahoj, taky jsem se teď snažila první měsíc a čekala jsem MS až tak kolem 11.7., ale nečekaně dorazila už po 25ti dnech. Jak dlouho si brala HA? Já skoro 10let, ale před ní jsem měla cykly přes 30dní, teď to bude asi trochu rozházený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
7.7.11 13:23

Kačkamala taky tě vítám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2511
7.7.11 13:26

Annnet

já jsem brala HA asi 6 let. no od konce šestinedělí, rodila jsem 28.5.2005 …Měla jsem cykly asi 29-31 dní před HA no tak uvidím, dneska jsem asi 10DPO a jen tak jsem zkoušela test a samozřejmě nic…občas mě píchne v prsou, občas pobolívá na boku a občas mě divně bolí bříško až nepříjemné jako by mě tam něco šimralo a táhlo a nebo je to pocit jako by mi tvrdlo bříško, divně se to popisuje tak to asi bude PMS..uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
7.7.11 13:30

Kačkamala

Jo ty už doma prcka máš :-) Já se snažím o první mimi.
Na test je možná ještě brzy, třeba se to už povedlo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2511
7.7.11 13:38

Annnet

:mrgreen: vůbec bych se nezlobila kdyby jo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.7.11 13:38

Ahojky holky, tak snad nam to vše brzy dobre dopadne. Dneska mi pro zmenu vadi pach jidel a brni me stehno, a neustale me picha u vajecniku..... Tak ja mam 3dny ppred mrchou tak doufam ze nedorazi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
7.7.11 14:06

Market tak ať nepřijde :palec: Jinak Annet my se taky snažíme o první a HA jsem brala taky 10 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
7.7.11 15:22

Jane

Už jsem se tě asi jednou ptala, ale už si moc nepamatuju. Jak ti přišla 1.MS? Měla jsi to ze začátku nějak rozházené nebo chodí pořád pravidelně? Já jsem ráda, že mi přišla takhle brzy, lepší než čekat třeba 40dní a pak jit na vyvolávačku. Jen si říkám jestli cyklus 24dní není moc málo, ale třeba příště dorazí zase jinak, těžko říct. Doufám, že se o pár dní zpozdí, protože jinak mrcha přijde na konec dovolené. No nejlépe kdyby se zpozdila 9 měsíců :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.7.11 15:56

:cry: 4 dny pred mrchou test negativni takze asi nejsem tehotna :cry: … Test clearBlue :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
7.7.11 15:57

Annet
Tak mě první přišla po 35 dnech druhá po 30 dnech a teď už pak 28 dní no a teď poslední dobou 27 dní, když nepočítám to zpoždění předminulý cyklus. No taky doufám, že se mi teď mrcha zpozdí, nejlíp taky o 9 měsíců, jinak ji budu mít skoro celou na dovču :zed: :zed: Jsem hold nepočítala s tím týdenním zpožděním jinak by to vyšlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí