Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
potřebovala bych, zda byste se mi mohli kouknout na graf BT, ..tady je : graf na FF
Už několik dní za sebou mi poměrně hodně skáče BT, jsem v období, kdy by mohla být ovulace. Hlen bílkový, čípěk měkký, vysoko, píchání ve vaječnících. Nicméně teplota dělá to co vidíte..hodně spadne, druhý den zase vyletí…někde se den udrží a pak zase padá hodně dolů.
Jinak měřím stále stejně..čas, podmínky.
Anovulační cykly, myslím, nemívám (měřím v podstatě první cyklu co se snažíme o druhé dítě..ale u prvního toho bylo na první pokus, takaže snad problémy nemívám).
Nevíte, co to mlže být ? Připadá mi jako by se by se tělo o tu ovulaci snažilo a pak se to nepovedlo nebo něco selhalo či co…nebo je to běžné..takových „pár pokusů“ než se v rámci cyklu povede ? Já z toho začínám být docelaa zdrblá ![]()
Já bych to neřešila. Podle mě je to trošku skákavý ale těžko usuzovat co z toho vyleze. Jetsliže měříš první cyklus tak prostě musíš počkat jak to dopadne. Až tak po dvou třech minimálně se dají dělat nějaký závěry. Buď v klidu a užívej snažení, pokud vám to minule vyšlo tak brzo tak bych se fakt nestresila. ![]()
ahoj, to je v pohode, ziadno extra uskakane to nie je
vacsinou sa tesne pred ovu zacinaju teploty ustalovat. ake dlhe mavas cykly?
a ako pises, niekedy sa hladiny hormonov zdvihnu, ako keby isla ovulacia a potom zas klesnu, je to normalne ![]()
Vydrz,zatim to vypada,ze ovu nebyla,uvidime co se z toho vyklube ![]()
soldi píše:
ahoj, to je v pohode, ziadno extra uskakane to nie jevacsinou sa tesne pred ovu zacinaju teploty ustalovat. ake dlhe mavas cykly?a ako pises, niekedy sa hladiny hormonov zdvihnu, ako keby isla ovulacia a potom zas klesnu, je to normalne
Cyklus mivam 30-35 dni.
Já jsem spíš překvapená, že prostě tělo se chová jakoby ovu byla blízko…hlen, čípek..ale teploty nic ![]()
Lolinka79 píše:
Já jsem spíš překvapená, že prostě tělo se chová jakoby ovu byla blízko…hlen, čípek..ale teploty nic
ako som pisala, to je uplne normalne, ze sa takto chova, hlavne, ked mas trosku dlhsie cykly. nezostava nic ine,nez cakat
podla minuleho polgrafu sudim, ze Tvoje poovu teploty su vyssie nez 36,9, tak si na ne pockaj. ale anovulacneho cyklu by som sa nebala ![]()
Lolinka79 píše:soldi píše:Cyklus mivam 30-35 dni.
ahoj, to je v pohode, ziadno extra uskakane to nie jevacsinou sa tesne pred ovu zacinaju teploty ustalovat. ake dlhe mavas cykly?a ako pises, niekedy sa hladiny hormonov zdvihnu, ako keby isla ovulacia a potom zas klesnu, je to normalne
Já mám cykly taky takto dlouhé. Ovukaci mívám 19-21DC. Teploty sice maličko skáčou, ale nijak hrozně. Podle mě ovulace ještě nebyla…
Holky, mockrát vám děkuji…za naději ![]()
Už jsem to začala vzdávat, že tento cyklus asi ovu nebude, že je to moc divoký.
ahojcek, ja si myslim ze ovulace teprve bude. Ja mam cyklus 30-32dni a ovulaci mivam 17-18DC.. takze si myslim ze kazdym denem ti teplota vyskoci na horu.
Drzim palce a hlavne klid
![]()
Ahoj, jsem na tom stejně jako ty, dokonce máme stejně starý dítka, já mam zase BT moc urovnanou a taky z toho kvetu, dnes jsem 20 DC a ovu stále nikde i když příznaky jsou. Můj graf: http://www.womenzone.cz/…e/grafy.aspx?… čípek teda nesleduju, ale dělám si ovu testy. Vzestup teploty pravděpodobně nachlazením ![]()
krasne pondeli preju,
muzete se prosim podivat na muj graf BT kdy probehla ovulace, nejsem si vubec jista, ktery den to bylo??
http://www.womenzone.cz/…l/grafy.aspx?…
diky moc za vsechny rady a nazory ![]()