Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj Marti
koukala jsem na ten graf a opravdu to vypadá nadějně. Kdy má(nemá) dorazit ms?
No ms po vysazení jsem sama neměla, takže moc netuším. Jen vlastně tento cyklus jsem místo ms měla slabé špinění a spíše krvácení po styku, ale zřejmě se to krylo s ovulací. Pokud by to měl být cyklus 28 dní, tak asi ms za týden, ale jak říkám, ovu podle grafu jsem měla hodně brzy, hned po tom špinění. A to mi dr., u kterého jsem byla s tím krvácením po styku řekl, že mám malou cystu. Já tomu vůbec nerozumím =(
děkuju moc, v pondělí budu zase testovat, pokud neklesne teplota a nepříjde ms ![]()
Vítám nové snažilky,
no jsem taky zvědavá, jak se vám holky bude dařit, my už se teda snažili 10 měsíců a teď začínáme 11 no, ale aspoň si s mojim užijem naplno léto a dovču, když se nám teď nezadařilo
Martinaxxx píše:
děkuju moc, v pondělí budu zase testovat, pokud neklesne teplota a nepříjde ms
tak ať tam najdeš hezké dvě čárečky ![]()
Ähojky prosim vas co znamena kdyz mate teplotu merenou v puse 37,1? A na sluničku jsem chvili byla a hned se mi delalo zle od zaludku muze to neco znamenat? Hlavne me zajima ta teplota. Diky ![]()
no BT se měří ráno před tím než vstaneš a já ji mám tak vysokou po ovu, takže se z toho dá poznat jestli probíhá ovu, kdy byla a po pár měsících i kdy přijde MS
no jesti si chceš měřit BT, tak doporučuju nejmíň 3 měsíce, pak začneš poznávat svoje tělo a má to tu výhodu, že pokud máš pravidelný cyklus, tak víš, kdy ti má přijít ovulka a kdy MS, protože od ovulky po MS je luteální fáze a ta by měla být stejná každý cyklus, jinak teploty před ovu jsou nižší a po ovu vyšší. jinak ovu byvá poslední den právě těch nízkých teplo obvykle teplota ještě maliko klesne a druhý den už se houpne nahoru a pak už jen roste, sice ze začátku měření ovu poznáš až zpětně, ale jak píšu pokud máš pravidelný cyklus, tak už pak budeš vědět. Jinak mělo by se měřit každý den ve stejnou hodinu dřív než vstaneš
Dekuji ja jsem ted vysadila HA takze nevim kdy mam dostat mrchu. Takze jsem v doufani ze ji uz nedostanu, a bude mimi v brisku ![]()
MarketaHavrankova píše:
Dekuji ja jsem ted vysadila HA takze nevim kdy mam dostat mrchu. Takze jsem v doufani ze ji uz nedostanu, a bude mimi v brisku
Taky mám za sebou první měsíc po HA. MS se ozvala dnes už po 25ti dnech. Před HA jsem jí neměla nikdy dřív než po 29dnech, spíš i třeba kolem 32dnů. Takže počítám, že teď budu mít cyklus dost rozhazenej, snad se to po pár měsících srovná. Ale jinak jsem taky doufala do poslední chvíle, tak snad už nedorazí alespoň u tebe ![]()
MarketaHavrankova píše:
Dekuji ja jsem ted vysadila HA takze nevim kdy mam dostat mrchu. Takze jsem v doufani ze ji uz nedostanu, a bude mimi v brisku
jj třeba nedorazí a BT nebudeš potřebovat ![]()
Dekui taky ti drzim palce at to brzy dopadne tak jak si vsichni prejeme. ![]()
MarketaHavrankova píše:
Dekui taky ti drzim palce at to brzy dopadne tak jak si vsichni prejeme.
Díky snad se taky už brzo dočkáme ![]()